Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
-
A$H
la terza madre wrote:ides....ful mi zanimljivo izgleda...samo da nabavim neki dobar rip tog filma..
ova boja se nemre citat i zakaj ih stalno mjenjate..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
elrania
cujem da je ubitacno los

pokusat cu ga skinuti dok sam jos ovdje u ka, sumnjam da cu u kino zbog tog filma
-
la terza madre
-
a to ja experimentiram da vidim koja boja mi ide najbolje uz look 
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun-1.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/aliencat.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun2.gif[/img]
-
A$H
la terza madre wrote:a to ja experimentiram da vidim koja boja mi ide najbolje uz look 
ovak sam i druge mucis
da ne odemo daleko od teme od u offtopic i tamo isprobaj sve boje pa odluci koja ti navise pase..

-
FilmTV
la terza madre wrote:a to ja experimentiram da vidim koja boja mi ide najbolje uz look 
Katastrofa od boje...
-
A$H
†Something Wicked† wrote:jedan od najglupljih filmova kojih sam pogledao ove godine... Izgledao je kao onaj Pixar shit

sva sreca da je godina tek pocela

-
Vorador
Odmah sam znao da će biti sranje. Uostalom to niti nije film nego crtić nekakav koji podvaljuju pod film. Kao ona debilana od Sky Captaina.
-
metallicat
-
-
Wendigo
a baš sam mislio to otić u kino pogledati..

jbga, nakon ovoliko pozitivnih kritika brijem da ništa od Beowulfa..

-
metallicat
-
-
†Something Wicked†
by †Something Wicked† » 04 Jan 2008, 10:19
A$H wrote:†Something Wicked† wrote:jedan od najglupljih filmova kojih sam pogledao ove godine... Izgledao je kao onaj Pixar shit

sva sreca da je godina tek pocela

Hmm, ustvari zavisi sa koje tacke gledista posmatramo. Gledao sam ga za premijeru, sto je bilo prosle godine
Life can be so confusing sometimes...

-
Dragonrage
-
Gledah ga baš jučer i mogu reći da sam baš zadovoljan...ne kužim o čemu vi ovdje brijete točno.
Kamera i režija su odlični, iako je vidljivo da je film prvenstveno rađen za Imax kino i 3D gledanje. Animacija je također odlična, jedino što mi je malo smetalo je to što u nekim momentima likovi uopće nemaju ekspresija na licu. Ono, trebali bi biti kak ti ljuti, ali ne izgledaju tako. Isto tako vidi se da se ekipa potrudila oko lica likova koja su zbilja detaljna i u nekim kadrovima se čini sa gledate stvarnu osobu. Recimo Anthony Hopkins koji "glumi" starog kralja i u stvarnosti ima, ne znam...70-ak godina. Na licu mu vidite bore, staračke pjege, sve moguće dlake koje mu prekrivaju lice, no tijelo mu je ko u mladića sa malo povećom škembom. Nema bora, nema čak ni dlaka recimo po rukama i izgleda mladoliko. Isto tako Beowulf fizički izgleda gotovo isto i u mlađoj i u starijoj verziji.
Akcija je jako dobra, čak ima i dosta krvi i golotinje što me baš iznenadilo s obzirom na PG-13 oznaku. Priča je također intrigantna, meni tim više što ja nikada nisam čitao knjigu već samo gledao onaj šrotni film sa Lambertom...
Sve u svemu zadovoljan sam filmom
4/5
Last edited by
Dragonrage on 04 Jan 2008, 12:22, edited 3 times in total.
-
metallicat
-
Dragonrage wrote:Gledah ga baš jučer i mogu reći da sam baš zadovoljan...ne kužim o čemu vi ovdje brijete točno.
Kamera i režija su odlični, iako je vidljivo da je film prvenstveno rađen za UImax kino i 3D gledanje. Aminacija je također odlična, jedino što mi je malo smetalo je to što u nekim momentima likovi uopće nemaju ekspresija na licu. Ono, trebali bi biti kak ti ljuti, ali ne izgledaju tako. Istop tako vidi se da se ekipa potrudila lica likova koja su zbilja detaljna i u nekim kadrovima se čini sa gledate stvarnu osobu. Recimo Anthony Hopkins koji "glumi" starog kralja i u stvarnosti ima, ne znam...70-ak godina. Na licu mu vidite bore, staračke pjege, sve moguće dlake koje mu prekrivaju lice, no tijelo mu je ko u mladića sa malo povećom škembom. Nema bora, nema čak ni dlaka recimo po rukama i izgleda mladoliko. Isto tako Beowulf fizički izgleda gotovo isto i u mlađoj i u starijoj verziji.
Akcija je jako dobra, čak ima i dosta krvi i golotinje što me baš iznenadilo s obzirom na PG-13 oznaku. Priča je također intrigantna, meni tim više što ja nikada nisam čitao knjigu već samo gledao onaj šrotni film sa Lambertom...
4/5
zahvaljujem, sd idem 100% u kino u ned

-
A$H
Dragonrage wrote:Gledah ga baš jučer i mogu reći da sam baš zadovoljan...ne kužim o čemu vi ovdje brijete točno.
Kamera i režija su odlični, iako je vidljivo da je film prvenstveno rađen za Imax kino i 3D gledanje. Animacija je također odlična, jedino što mi je malo smetalo je to što u nekim momentima likovi uopće nemaju ekspresija na licu. Ono, trebali bi biti kak ti ljuti, ali ne izgledaju tako. Isto tako vidi se da se ekipa potrudila oko lica likova koja su zbilja detaljna i u nekim kadrovima se čini sa gledate stvarnu osobu. Recimo Anthony Hopkins koji "glumi" starog kralja i u stvarnosti ima, ne znam...70-ak godina. Na licu mu vidite bore, staračke pjege, sve moguće dlake koje mu prekrivaju lice, no tijelo mu je ko u mladića sa malo povećom škembom. Nema bora, nema čak ni dlaka recimo po rukama i izgleda mladoliko. Isto tako Beowulf fizički izgleda gotovo isto i u mlađoj i u starijoj verziji.
4/5
ne brijemo mi nikaj nego ovaj novajlija(†Something Wicked†) ja zadovoljan sa ocijenama na netu,te onim na BD sad i ova tvoja..tak da definitivno gledam u kinu..