Niš konkretno...glumio sam ih nekoliko haha...uglavnom topovsko meso...ne pokažem facu ni jednomdragonheart wrote:...I Dragonrage,jesi glumio pozitivca ili negativca?
Incident7 (domaća indie produkcija)
- Dragonrage
- Dragonrage
- A$H
pa ja sam u ASK Zrinski pa mi čudno..kako naša oznaka tamo...a dam se kladit da osoba pod nickom "Storm"" ima prste u tome..jedan lik na slici u slići..Dragonrage wrote:Moguće da je pošto on je član nekog Air Soft kluba (kao i HorrorHRaA$H wrote:marebito wrote:Evo i par stillova iz videa:
Čiju oznaku ima ovaj lik na uniformi????
Izgleda mi kao od ASK Zrinski???![]()
![]()
![]()
- ali nisam ja), može biti da je Zrinski pošto je znak identičan.
Last edited by A$H on 03 Dec 2007, 14:14, edited 1 time in total.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
E pa odlično...onda znam koga definitivno zvati za svoj projektA$H wrote:pa ja sam u ASK Zrinski pa mi čudno..kako naša oznaka tamo...a dam se kladit da osoba pod nickom "Storm"" ima prste u tome..jedan lik na slici u slići..Dragonrage wrote:Moguće da je pošto on je član nekog Air Soft kluba (kao i HorrorHRaA$H wrote:
Čiju oznaku ima ovaj lik na uniformi????
Izgleda mi kao od ASK Zrinski???![]()
![]()
![]()
- ali nisam ja), može biti da je Zrinski pošto je znak identičan.
LOL...nije "Storm"...a koji ti je poznat??
- Dragonrage
- A$H
stvar je u tome da se oznake ne nose nigdje,a pogotovo na neko snimanje..nosi oružje, uniforme,opremu..ali za oznake treba prvo suglasnost glavnih u klubu...Dragonrage wrote:Joj ne budi pizda...kao da je to od neke važnosti kaj se oznake vide...a u ostalom mogu se izbrisatiA$H wrote:onaj koji će "naje..." radi korištenja naših oznaka izvan kluba...bude se već sam javio..![]()
baš me zanima kaj će biti kad vas više bude angažirano za neki film...ili se nećete ni pojaviti![]()
- Dragonrage
Gle...lik je cijelo vrijeme imao pokrivene oznake osim u tom jednom kadru...i još je prije pitao kamermana da li mu se vide oznake ili ne, tak da ih prekrije, ali u ovom kadru su se malo zaboravili.
Gle....vi niste službene osobe ni vojne i ne vidim u čem je tolik frka...
Znači da ja vas sve pozovem na snimanje vi bi svi odbili zbog oznaka...
Sorry stari ali ovo je meni ultra glupo...tim više ako ćeš ti tu sada neš cinkat, a nepotrebno!!!!!
Znači da ja vas sve pozovem na snimanje vi bi svi odbili zbog oznaka...
Sorry stari ali ovo je meni ultra glupo...tim više ako ćeš ti tu sada neš cinkat, a nepotrebno!!!!!
Last edited by Dragonrage on 03 Dec 2007, 14:45, edited 1 time in total.
- A$H
kao prvo neću nikaj cinkat..počeo si se sad nepotrebno pjenit..i stvar je u tome kaj drugi u timu briju na sto realnije stvari pai na to... kao drugo oznake su na čičak ne razumijem samo zakaj ih nije skinuo pa poslije se opet stave (na čičak su!) i nema problema.ali ok omaklo mu se i gotovo i to je sve nitko neće zato završit na dnu save sa betonskim cipelama...Dragonrage wrote:Gle...lik je cijelo vrijeme imao pokrivene oznake osim u tom jednom kadru...i još je prije pitao kamermana da li mu se vide oznake ili ne, tak da ih prekrije, ali u ovom kadru su se malo zaboravili.
Znači da ja vas sve pozovem na snimanje vi bi svi obili zbog oznaka...
- Dragonrage
E pa trebali bi se spustiti na zemlju malo...to je samo vikend razbibriga...ništa više i ništa manje...barem ja to tako vidimA$H wrote:kao prvo neću nikaj cinkat..počeo si se sad nepotrebno pjenit..i stvar je u tome kaj drugi u timu briju na sto realnije stvari pa i na to...
Ne znam jel jesu na čičak ili nisu, nisam gledao, zapravo da ti budem iskren nisam ih ni skužio do pojave ove slike tak da sam siguran da se u filmu nigdje niti ne vide pošto je to i onako bio jedini kadar gdje je skinuo jaknu koju je imao preko svoje uniforme...A$H wrote:kao drugo oznake su na čičak ne razumijem samo zakaj ih nije skinuo pa poslije se opet stave (na čičak su!) i nema problema.ali ok omaklo mu se i gotovo i to je sve nitko neće zato završit na dnu save sa betonskim cipelama...
Nema potrebe i bilo bi šteta ga maknuti jer je baš taj kadar predobar. Daj meni snimku i ja ću to izbrisati iz kadra...inzistirammarebito wrote:Image maknut, video preureden.
- A$H
kao što sam rekao oni to tako vide i tu ni ti ni ja nemožemo ništa...rekao si da je na to pazio,ok dečku se omaklo, "idemo dalje"Dragonrage wrote:E pa trebali bi se spustiti na zemlju malo...to je samo vikend razbibriga...ništa više i ništa manje...barem ja to tako vidimA$H wrote:kao prvo neću nikaj cinkat..počeo si se sad nepotrebno pjenit..i stvar je u tome kaj drugi u timu briju na sto realnije stvari pa i na to...
Ne znam jel jesu na čičak ili nisu, nisam gledao, zapravo da ti budem iskren nisam ih ni skužio do pojave ove slike tak da sam siguran da se u filmu nigdje niti ne vide pošto je to i onako bio jedini kadar gdje je skinuo jaknu koju je imao preko svoje uniforme...A$H wrote:kao drugo oznake su na čičak ne razumijem samo zakaj ih nije skinuo pa poslije se opet stave (na čičak su!) i nema problema.ali ok omaklo mu se i gotovo i to je sve nitko neće zato završit na dnu save sa betonskim cipelama...
Nema potrebe i bilo bi šteta ga maknuti jer je baš taj kadar predobar. Daj meni snimku i ja ću to izbrisati iz kadra...inzistirammarebito wrote:Image maknut, video preureden.