Borat - mislim, toliko dobre kritike, a zapravo se radi o smeću s vulgarnim humorom najniže kategorije.
pa kužim to ismijavanje nacije, ali ne znam, nije mi smiješno ismijavati retardirane i to.Dragonrage wrote:Kak se meni čini, ti uopće nisi skužio u čem je tu fora i čemu služi takav humor...no nema veze...john_constantine wrote:
Borat - mislim, toliko dobre kritike, a zapravo se radi o smeću s vulgarnim humorom najniže kategorije.![]()
![]()
To nije direktno ismijavanje retardirane osobe, to je čisto u službi toga da se izazove reakcija osobe kojoj on to priča. Isto kao i sa židovima koje extremno pljuje u filmu a on je sam židov i to vrlo aktivan vjernik u svojoj zajednici.john_constantine wrote:pa kužim to ismijavanje nacije, ali ne znam, nije mi smiješno ismijavati retardirane i to.Ma pogledati ću ponovno kada ću biti bolje raspoložen.
Je...dobar je film...iako sam ja očekivao nešto drugačije...malo otkačenije, u stilu Snatcha, Lock Stock... ili Pupl Fictiona...jer trailer je odavao dojam takvog filma, na kraju je ispao mnogo ozbiljniji od očekivanoga...no dobar...horkolerbus wrote:Smokin' Aces ,,,,,,, je film je jebeno dobar,,a ona alica keys jebeno predobra
Vizualno mi se film jako svidio ali što se tiče scenarija ostao sam razočaran besmislenim pretjerivanjem. Guy Ritchie je samo jedan, kopije su kopije.horkolerbus wrote:Smokin' Aces ,,,,,,, je film je jebeno dobar,,a ona alica keys jebeno predobra