Dexter

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Scarface

Re: Dexter

Post by Scarface » 10 Jun 2010, 23:45

Šteta šta glupa prava stoje na putu k ostvarenju potencijalno najboljeg stripa ikad!!!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 11 Jun 2010, 01:31

Ghostface wrote:Šteta šta glupa prava stoje na putu k ostvarenju potencijalno najboljeg stripa ikad!!!
:) Hack/Slash bi dobro išao sa Dexterom - nisam čitao, ali koliko mi je poznato heroina riješava svijet serijskih ubojica?

Scarface

Post by Scarface » 11 Jun 2010, 06:39

HorrorHR wrote:
Ghostface wrote:Šteta šta glupa prava stoje na putu k ostvarenju potencijalno najboljeg stripa ikad!!!
:) Hack/Slash bi dobro išao sa Dexterom - nisam čitao, ali koliko mi je poznato heroina riješava svijet serijskih ubojica?
Manje-više svih oblika čudovišta, obrnuti odnos final girl- slasher, zna se ko ode biži od koga. :mrgreen:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 11 Jun 2010, 10:29

According to Entertainment Weekly's Ausiello Files "Southland" actor Shawn Hatosy will be making a stop over in Miami to take part in a multi-episode arc as "a bad guy" on "Dexter".

Scarface

Post by Scarface » 24 Jul 2010, 18:21

callac

Post by callac » 24 Jul 2010, 22:23

Ghostface wrote:TRAILER JE KONAČNO TU!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=PqMJ8G3U ... r_embedded
faking ne mogu dočekati!!!!!!!!!!!!!!!! :prayer: :prayer:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 24 Jul 2010, 22:39

Očekuje nas "remake" 2. sezone, kako stvari stoje. Julia Stiles pandan Lili, a Quinn Dokaesu. Ofkors, niti će ona bit ljubavnica, niti će Quinn bit opsesivan ka Doakes, al varijacija na temu je tu. I očekujen da Debra dozna istinu, i da bude još 6. sezona i adio Dex, najbolja serijo ikad!

callac

Post by callac » 24 Jul 2010, 22:42

Ghostface wrote:Očekuje nas "remake" 2. sezone, kako stvari stoje. Julia Stiles pandan Lili, a Quinn Dokaesu. Ofkors, niti će ona bit ljubavnica, niti će Quinn bit opsesivan ka Doakes, al varijacija na temu je tu. I očekujen da Debra dozna istinu, i da bude još 6. sezona i adio Dex, najbolja serijo ikad!
yup, malo podsjećaju događaji na 2 sezonu, oči su okrenute prema Dexteru.. to mi je jedna od onih serija za koje ne bih nikad htjela da prestanu! Super mi je što svaka sezona ima posebnu priču koja se na kraju završi, a ne kao neke koje pratiš godinama sa bezbroj filera u sezoni da bi tek u zadnjoj ep otkrio šta se događa..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 24 Jul 2010, 22:45

sumnjam da će bit baš tako.mislim da će ipak cijela ekipa počet sumnjat u njega..i volio bih da ovo bude zadnja sezona.previše mi nekako 6..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Jul 2010, 22:58

dr mladjo wrote:sumnjam da će bit baš tako.mislim da će ipak cijela ekipa počet sumnjat u njega..i volio bih da ovo bude zadnja sezona.previše mi nekako 6..
da, kasnije se razvodni. Teško je održavati kvalitetu radnje, a i nakon svih onih događaja, već bi bilo nerealno da uspijeva toliko dugo održati dvostruki život. Naročito nakon završetka četvrte sezone.
Michel puši karu.

Sammy

Post by Sammy » 24 Jul 2010, 23:21

dextera i supernatural nemogu dočekat :supz:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Scarface

Post by Scarface » 24 Jul 2010, 23:24

dr mladjo wrote:sumnjam da će bit baš tako.mislim da će ipak cijela ekipa počet sumnjat u njega..i volio bih da ovo bude zadnja sezona.previše mi nekako 6..

Dexter je dovoljno uspješna serija da će se znat kad bude zadnja sezona u planu, ka i kod Losta, Prison Break-a i 24. Ide još minimalno 6.

filmofil

Post by filmofil » 26 Jul 2010, 15:22

kako mi fali dexter već, kad se samo sjetim kako sam si puštao epizodu za epizodom

sviđa mi se glavna tema nove sezone, uvijek mi je užitak gledati kad mu netko dođe blizu da ga otkrije
SpoilerShow
također me zanima kako će prihvatiti ritinu smrt, gdje će ga to odvesti s obzirom da mu je ona uz sestru bila najveći oslonac i kako će sada tretirati ostale serijske ubojice nakon što mu je jedan napravio takvu osobnu štetu
This is the Zodiac speaking.

DEXTER

Post by DEXTER » 30 Jul 2010, 00:34

prejeben mi je ovaj novi trailer 8)
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

filmofil

Post by filmofil » 30 Jul 2010, 00:36

DEXTER wrote:prejeben mi je ovaj novi trailer 8)
dexter? is that you? :o :seksualische:
This is the Zodiac speaking.

Post Reply