Objavi svoju sliku

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
alecto

Re: Objavi svoju sliku

Post by alecto » 19 May 2011, 21:30

elrania wrote:ja se baš i ne bih složila. duga, samo ako je uvijena. ravna duga mi je katastrofa.
iznenadilo me koliko mi je ljudi sad u ovim fazama kratke, pa i onda kad sam bila krajnje nezadovoljna, reklo kak je super. plus za mene sada, fail što sam glavninu zadnje 22 godine provela s dugom. :lol:
duga plava uvijena (tj onak kak si imala u fazi cimeraja :zubifale: ) ili ovo sad, da, to ti stoji odlično.
al ne ovo na slici :oops:
ono kak te inače viđam je presuper, i boja i frizura.

LOL na pekinezera :lol:
we are such stuff as dreams are made on

elrania

Post by elrania » 19 May 2011, 21:35

ajd, valjda će ona doć neka slika gdje to izgleda kak se spada :lol:

hvalaaa :D

callac

Post by callac » 19 May 2011, 21:39

elrania wrote:pa moje su prst iznad obrva :lol: (i imam tanke prste)
al ja imam duplo veće čelo :wink: :lol:
ovak nekako, maaalko kraće
SpoilerShow
:kokicarenje:
Last edited by callac on 20 May 2011, 07:34, edited 2 times in total.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 19 May 2011, 21:41

kako da ne :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 19 May 2011, 22:16

Meni je baš dobro i nekako romantično, jedino ovaj gornji dio odjeće mrrvicu preozbiljan/što već, al opet paše takav outfit uz frizuru tako da je opet sve u redu. I boja ti ta super stoji po običaju :partyman:

Kad ste već kod šiški, sve vas šiša moja sestra koja ima samo 1cm pokrivenog čela :lol: znači to je još kraće od onih kratkih skroz hahah bože
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 19 May 2011, 22:21

ajde, konačno neki pozitivni komentari da su se krenuli nizati nakon lošeg starta :D

e, a što si ti rekla zašto ne nosiš šiške? ne stoje ili što? nekako sam dobila dojam da bi ti zapravo to i najbolje pasalo uz oblik čela i glave. ne neke ravne, al nešto malo koso, duže, štogod.

callac

Post by callac » 19 May 2011, 22:25

elri, moje je veličine (moja)4 prsta, to mi je boljka i rado bi da griješim kad kažem da je sigurno veće. :wink: Asf :facepalm: znam takve šiške i rijetko kome stoje, nadam se da ti sestra spada u tu nekolicinu :lol:
mislim da će ipak ići samo prst gore jer ova prva bora je taman iznad pa ćemo samo do nje :| :lol: o bože!!
eee, i el, boja kose je super, puuno mi je bolja ova tamnija, bakrenija varijanta, znaš da sam sad u tom "natural" điru :mrgreen:
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 19 May 2011, 22:33

elrania wrote:ajde, konačno neki pozitivni komentari da su se krenuli nizati nakon lošeg starta :D

e, a što si ti rekla zašto ne nosiš šiške? ne stoje ili što? nekako sam dobila dojam da bi ti zapravo to i najbolje pasalo uz oblik čela i glave. ne neke ravne, al nešto malo koso, duže, štogod.
SpoilerShow
Apsolutno mi ne stoje :| ..nikome u obitelji ne stoje :lol: (jeedino moguće bi bile te iste kao sestrine najkraće moguće, jer kad se udaljiš izgledaš kao da ih nemaš. No probala sam i te na ogledalu i faaail :lol: ) Meni najbolje stoji skroz otkriveno čelo i uzdignuto malo iznad. To su ujedno i jedine situacije u kojima mi ljudi kažu da sam lijepa, stvarno nevjerojatno kako to malo kose tak može promijeniti izgled. Ne zbog ljudi, nego vidim i sama da je razlika nebo i zemlja.
Bed što već sad vidim da ću vjerojatno imati naborano čelo :lol: :lol:
Po čemu je ova tamnija boja Elr, meni izgleda isto :)

elrania

Post by elrania » 19 May 2011, 22:34

@callac: joj, a kad već idemo mjeriti, evo, i moje je 4 prsta. ni više ni manje. tebi je zavinuto i to dodatno naglasi, al meni se sa strane jače kuži i još me stara svaki put kad farba pita otkad mi je to tako. valjda je već zaboravila u 2 godine kak imam šiške. i zahvalna sam im svakog dana otkako sam ih odrezala.

al ovo s prstima iznad obrva nema baš veze s tim. sama si rekla da ne bi da budu tak kratke ko moje, neg bi 2 prsta iznad, a moje zbilja nisu neš posebno kratke sada, čak su duže od tog što si sebi predvidjela. ne mjerimo ih po dužini čela, jel, neg samo koliko su više od obrva.

elrania

Post by elrania » 19 May 2011, 22:39

@asf: hm, meni su dosad ljudi s višim čelom najbolje izgledali ili s nekom varijantom šiški ili da je češljanje na stranu. podržavam onda barem ovo na stranu :lol:
bar je mene to "spasilo", no srećom da sam se usudila probati šiške opet i ispalo je super.

ček, boja, što? tamnija? ne znam sad što točno pitaš. ovo sad na kosi je svjetlije malo od onoga što sam prije stavljala - nema onako taman prvotjedni izgled. (ak si na to mislila)

Asfodel

Post by Asfodel » 19 May 2011, 22:43

Callac kaže da ti je tamnija pa vezano uz to pitam i čudim se :lol:

(sad sam mjerila - i moje je 4 prsta! :lol: btw, češljanjem na stranu izgledam ružnije :lol: )

callac

Post by callac » 19 May 2011, 22:44

a ne znam kako da objasnim, možda je stvar i u obrvama, tvoje su u luku zaobljene, moje idu blago vulkanski u špic (sestra uvijek kaže da izgledam ko Spock :lol:
SpoilerShow
:kokicarenje:
) pa ja mjerim od početka obrva, znači od nosa, ne od vrha luka, no nvm, ne razumijemo se, al tvoje su sad tako nekako kako sam ih ja nosila , mislila sam na ono šta si prije nosila ili kad ih uviješ prema unutra, da nisu ko speglane, onda još kraće izgledaju, a takvu sam te uvijek vidjela, nisam se vodila toliko slikom
I Asf, meni je boja tamnija nego je bila kada sam ju uživo vidjela, a možda je i do slike pa opet, nvm :lol:
Last edited by callac on 20 May 2011, 07:36, edited 1 time in total.
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 19 May 2011, 22:47

ajme, zbilja mi je pažnja skroz propala u zadnje vrijeme... valjda pola stvari što čitam ima rupe u sebi.

ne, nije tamnija bolja. slika je sivlja pa valjda zato. malo je intenzivnija i svjetlija nego što mi je znalo biti s onom l'orealovom.
na suncu čak mrvicu žuće izgleda, al pršti narančasto iz nje. nije nikako prirodnija bakrenasta :lol:

Andrej

Post by Andrej » 19 May 2011, 22:47

Čoveče koliko detalja znate o sebi :shock:
Ja se i dalje ne znam na kojoj obrvi imam ožiljak :lol:
We're all mad here...

callac

Post by callac » 19 May 2011, 22:51

elrania wrote:ajme, zbilja mi je pažnja skroz propala u zadnje vrijeme... valjda pola stvari što čitam ima rupe u sebi.

ne, nije tamnija bolja. slika je sivlja pa valjda zato. malo je intenzivnija i svjetlija nego što mi je znalo biti s onom l'orealovom.
na suncu čak mrvicu žuće izgleda, al pršti narančasto iz nje. nije nikako prirodnija bakrenasta :lol:
šteta :( baš mi je lijepa ova na slici :)
ali ako si ti zadovoljna :partyman:
Andrej, to ti je ženska opsesivna potreba za detaljima, ja apsolutno sve znam o svome tijelu, pa i najmanji madež, a ima ih ko u priči :lol:
(crazy :rolleyes: :rolleyes: ) :lol:
If one of them is dead.

Post Reply