stigla sielrania wrote:svinjac koji sam ostavila iza sebe u sobi u zgu. nisam se ni izula kad sam došla, neg sam odmah krenula čistiti i pospremati kolko mi je gadno sve.
i nisam ni skužila tokom godine kolko gluposti imam nakupljeno u sobi, bude se trećina toga sad pobacala.
Što mi je maknulo smješak danas?
- callac
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
a joj, al imam u planu neš za obaviti večeras 
došla danas počistit i vidjet što je s faksom pa idem sutra natrag. al sljedeći tjedan sam opet tu pa može neka kava tad?
il onaj idući, kako god.
došla danas počistit i vidjet što je s faksom pa idem sutra natrag. al sljedeći tjedan sam opet tu pa može neka kava tad?
il onaj idući, kako god.
- callac
ma može! mislila sam te na brzinu ukrasti, al ne daš se 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
trebam dat pare ljudima, moram to prvo 
bude bilo dana, sad imam samo 2 dana škole tjedno
(dok ne krene vozački)
bude bilo dana, sad imam samo 2 dana škole tjedno
- Asfodel
Ništa cijeli tjedan i onda sve što moram pohoditi se nabaci u subotu navečer. Sve će mi te stvari u konačnici izmamiti smješak, ali ću se natrčati, ispresvlačiti i navoziti ko konj da stignem na sve.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
veselila sam se vidjeti nekoga nakon mjeseci izbivanja s kontinenta i onda vele kak je ostao tamo vani živjeti.
mislim, super za tu osobu i zbog toga mi je drago, al ono...
mislim, super za tu osobu i zbog toga mi je drago, al ono...
- john_constantine
referendum jučer, sindikat je za to da tvrtki daju rok od tri mjeseca da stabiliziraju stanje, izjasne stvari, dogovore s državom i tako dalje da naprave nešto u vezi toga što su nam dužni dva mjeseca plaće. A radnici su za stečaj...
vrijeme za traženje drugog posla
vrijeme za traženje drugog posla
Michel puši karu.
-
GreenHornet
dobar poznanik,od naj frenda brat (29 god) umro-overdose...
navodno 7.u zadnjih nekoliko mjeseci od istog heroina...travu i ostalo hvataju na kile,a ovo zlo nikako,iako je vazda u opticaju i zna se tko konzumira i prodava...ne bi se cudio da je korumpirana policija umjesana ili sto vec... 
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Andrej
Pa naravno da je svaka država direkno umešana u narko tržište unutar svojih granica. Da država stvarno ima nameru ne bi mogao da kupiš burek, a kamoli drogu. Mnogo su to lepe i velike pare bez ikakvog ulaganja da bi državu bolelo kurac što klinci umiru. Najbolji primer ti je to da proizvodna cena raznoraznih sintetičkih dopova i ostalih sranja na veliko iznosi 0,1 evro a kad se iseče 20 puta i pomeša s još gorim govnima ide do 150 evra za gram. Jedna "kocka" belog...žutog.... im donese više profita nego 50 fabrika. A i sasvim slučajno svaki drugi diler ima policijsku značku i radi u odelu za borbu protiv narkotika...GreenHornet wrote:dobar poznanik,od naj frenda brat (29 god) umro-overdose...navodno 7.u zadnjih nekoliko mjeseci od istog heroina...travu i ostalo hvataju na kile,a ovo zlo nikako,iako je vazda u opticaju i zna se tko konzumira i prodava...ne bi se cudio da je korumpirana policija umjesana ili sto vec...
We're all mad here...
- hitman_4
- Andrej
Ne mora da ih tera. Dovoljno su glupi i preopterećeni hormonima. To nije izgovor državi da ne radi ništa ili što je još gore - da aktivno učestvuje u tome
We're all mad here...
- john_constantine
da, kao postoje zakoni, zabrana mladima mlađim od 18 godina prodaja alkohola. A više ne idem na stari grad s curom jer je početkom škole tamo sve veća grupa mladih i pijanih. Ono, u 2012 godini, u ovako civiliziranom svijetu, gledaš mlade srednjoškolce kako se valjaju po blatu na brijegu i idu doma blatnjavi u grupama... Nema ništa ponižavajuće od toga.Andrej wrote:Ne mora da ih tera. Dovoljno su glupi i preopterećeni hormonima. To nije izgovor državi da ne radi ništa ili što je još gore - da aktivno učestvuje u tome
lako je uvoditi zakone, a druga stvar je da li se provode. Ono, kažnjava se nužda u javnosti, a na igralištu, gdje su praktički skoro svi stanari, neke majke su toliko lijene povesti gore klince, pa ih puštaju da na otvorenom po travi pred zgradom, gdje ih svi gledaju, pišaju kao da je to posve normalno....
Michel puši karu.
- callac
koji usran vikend, sve mi dođe žao što se sutra ne radi...
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Andrej
Jebiga brate, tu ni batine ne pomažu. Pametne države udaraju po džepu za takve stvari, pa da vidiš kad roditelj pijanog klinca dva puta da pola plate zbog svog debila kako će sam da ga prevaspita.john_constantine wrote: da, kao postoje zakoni, zabrana mladima mlađim od 18 godina prodaja alkohola. A više ne idem na stari grad s curom jer je početkom škole tamo sve veća grupa mladih i pijanih. Ono, u 2012 godini, u ovako civiliziranom svijetu, gledaš mlade srednjoškolce kako se valjaju po blatu na brijegu i idu doma blatnjavi u grupama... Nema ništa ponižavajuće od toga.
lako je uvoditi zakone, a druga stvar je da li se provode. Ono, kažnjava se nužda u javnosti, a na igralištu, gdje su praktički skoro svi stanari, neke majke su toliko lijene povesti gore klince, pa ih puštaju da na otvorenom po travi pred zgradom, gdje ih svi gledaju, pišaju kao da je to posve normalno....
A tek za ta pišanja i sranja....sve bi to u šumu vratio. Pa ako je nekome to pregrubo nek svom detetu stavi pelenu pa nek piša stojeći.
We're all mad here...
- john_constantine
skupe kazne za seks na javnom mjestu
čak se više ne smiješ niti u vlastitoj šumi poseksati
čak se više ne smiješ niti u vlastitoj šumi poseksati
Michel puši karu.