Što mi je maknulo smješak danas?
- Asfodel
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
SpoilerShow
@elri - sad skužila, kak četiri pirsa? Na faci ti je tri, šta će još da najebe?
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
"joj, gledao si sam si kalendar, nemam slobodnog termina prije 20.9."
toliko o "ma budemo te ubacili kada trebaš, samo si vidi kad su upisi, bit će vremena i mjesta"
SpoilerShow
- callac
zlobni ljudi! nevjerojatno kako svaki put nasjednem pa počnem sumnjati sama u sebe! fak of! 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
knjižnica... Tako silno želim pročitati nastavak trilogije Prvi zakon, ali ne, već 6 mjeseci je kod neke ženske osobe koja nema naviku vraćati knjige. Danas dobijem samo ispriku i da su je već dva puta zvali. Pa valjda je moguće tužbom ili nečim natjerati tu osobu da vrati knjige? A i ako je poznata po tome da ne vraća knjige, zašto joj onda uopće posuđuju?
Prijaviti ću se u drugu i bolju knjižnicu, a trenutačno potrošeno 160 kn na drugi dio, i štedi se za treću knjigu koja je 170...
Prijaviti ću se u drugu i bolju knjižnicu, a trenutačno potrošeno 160 kn na drugi dio, i štedi se za treću knjigu koja je 170...
Michel puši karu.
- Asfodel
Neam više praznih svijetlih majica za pošarat (zadnja je najebala silueta Hitcha), trebalo bi nabaviti 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
to kak mi se majka počela trudit osigurat budućnost i pričala nekom 'mladom zgodnom doktoru' o meni i išla sliku pokazivat i ovaj se kao zainteresirao i ona sad oće da ga ja odem upoznat.
sve gledam oko sebe da nisu neke kamere za koje ne znam i da se ne snima sapunica.
sve gledam oko sebe da nisu neke kamere za koje ne znam i da se ne snima sapunica.
- callac
elrania wrote:to kak mi se majka počela trudit osigurat budućnost i pričala nekom 'mladom zgodnom doktoru' o meni i išla sliku pokazivat i ovaj se kao zainteresirao i ona sad oće da ga ja odem upoznat.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
prvo je krenulo s uputama kakav bi bio najbolji, sad se već počela petljat osobno.
dotični je vozi na posao svako malo, jer je tu iz kvarta pa su se skompali i onda je krenulo.
neće niš bit od toga, jer ja ne želim imat veze s nikakvim takvim poslovima, al počinje iritirat sve više.
a mogu si i mislit kak se vlado osjećao
pozdravi ga!
dotični je vozi na posao svako malo, jer je tu iz kvarta pa su se skompali i onda je krenulo.
neće niš bit od toga, jer ja ne želim imat veze s nikakvim takvim poslovima, al počinje iritirat sve više.
a mogu si i mislit kak se vlado osjećao
- Andrej
Smrdljiva, usrana Mozilla jebana Firefox, njeno pucanje i bagovanje zbog plug in container-a. Samo čekam da krenu sa "pro" verzijama. Rešava sve probleme za 10.99.....
We're all mad here...
- callac
budem
meni se roditelji nikad nisu petljali u veze (a nije ni da su imali prilike jer su periodi mog mirovanja vrlo kratko trajali uglavnom
)
općenito ne volim namještaljke, pogotovo kad to radi netko tko ti "želi najbolje" jer tu nema objektivnosti, pogotovo ako je taj netko dobar s osobom koju namješta. zato sam i sama odustala od tih prijateljskih namještaljki jer uvijek netko ostane posran!
ja sam imala sreće pa je moja veza s Vladom opstala (iako je kao bratić sređivao neku cugu nama dvoma, no mi smo se nekako našli bez tuđih sugestija)
meni se roditelji nikad nisu petljali u veze (a nije ni da su imali prilike jer su periodi mog mirovanja vrlo kratko trajali uglavnom
općenito ne volim namještaljke, pogotovo kad to radi netko tko ti "želi najbolje" jer tu nema objektivnosti, pogotovo ako je taj netko dobar s osobom koju namješta. zato sam i sama odustala od tih prijateljskih namještaljki jer uvijek netko ostane posran!
ja sam imala sreće pa je moja veza s Vladom opstala (iako je kao bratić sređivao neku cugu nama dvoma, no mi smo se nekako našli bez tuđih sugestija)
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
moja se nije nikad prije, al valjda je sad stvorila mišljenje da sam spremna za neš ozbiljno i da sam 'žalosna sama' pa 'ide pomoć jer majka zna najbolje'.
još mi se nudila jedna prijateljska sugestija i baš na tu foru što si rekla gdje nema objektivnosti - ono, i ti si sama i on je sam i oboje ste super pa to baš treba probat
preodbojno neš, zamjeri mi se taj kojeg se nudi sam zato što mi se priča o njemu
još mi se nudila jedna prijateljska sugestija i baš na tu foru što si rekla gdje nema objektivnosti - ono, i ti si sama i on je sam i oboje ste super pa to baš treba probat
preodbojno neš, zamjeri mi se taj kojeg se nudi sam zato što mi se priča o njemu
- Andrej
Ljudi pomirite se s tim da što smo matoriji - sve će više da se svodi na te "nameštaljke"
Radiš ko konj, izlaziš uveče svake prestupne godine i umoran si za bilo kakva cimanja.
Samo ne znam kako to kod vas žena ide. Kod nas preporuke idu tipa -
Muška preporuka:
"Uf.... brate da vidiš kakvu sisu ima
"
"Moram da te upoznam s drugaricom, tako će te otkinuti da će samo pertle od tebe da ostanu
"
Ženska preporuka:
"Jako je lepo vaspitana, tiha i mirna, taman za tebe" (ružna je ko kurac varijanta, ali mi je drugarica pa mi žao da je sama)
"Beži od nje, ona je kurva" (lepa ko anđeo, dobar posao, usamljena i dobra)
Roditeljska preporuka:
"Jao, da te upoznamo sa Jelenom" (Kuća na 2 sprata, Audi a8, dlakave noge i debela ko Nemac)
Samo ne znam kako to kod vas žena ide. Kod nas preporuke idu tipa -
Muška preporuka:
"Uf.... brate da vidiš kakvu sisu ima
"Moram da te upoznam s drugaricom, tako će te otkinuti da će samo pertle od tebe da ostanu
Ženska preporuka:
"Jako je lepo vaspitana, tiha i mirna, taman za tebe" (ružna je ko kurac varijanta, ali mi je drugarica pa mi žao da je sama)
"Beži od nje, ona je kurva" (lepa ko anđeo, dobar posao, usamljena i dobra)
Roditeljska preporuka:
"Jao, da te upoznamo sa Jelenom" (Kuća na 2 sprata, Audi a8, dlakave noge i debela ko Nemac)
We're all mad here...
- elrania
heheh, to, to, roditelji! ovo moje je krenulo - doktor, mlad, zgodan, ima stan i auto. ne znam zaista kakvo je majčino poimanje zgodnosti, jedino sam sigurna da nije debeo. 
- callac
Andrej
baš tako!
uglavnom se preuveličaku kakti eke kvalitete, a mane redovito izostavljaju, a kad ti za nekog kažu da je simpa i dobar, znači gadna debela svinja
elri, šta da ti kažem nego vraćaj se u zagreb pod hitno!!
svi mi kad smo doma smo pod povećalom, ja provedem jedno popodne i već sam sva ispipkana, svaki pogled, grimasa izanaliziran, izbrojano koliko sam jela odnosno nisam jela i tak! koliko god dobronamjerna, roditeljska ljubav nas zna sjebati!
uglavnom se preuveličaku kakti eke kvalitete, a mane redovito izostavljaju, a kad ti za nekog kažu da je simpa i dobar, znači gadna debela svinja
elri, šta da ti kažem nego vraćaj se u zagreb pod hitno!!
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
još malo, još malo
8.10. je na vratima; tolko me se voli da jedva čekam pobjeć 
ot:
milka s grožđicama...jedno od najvećih razočaranja djetinjstva...
and now we meet again. mislila sam da je samo s lješnjacima dok nisam zagrizla...i kolko samo tih grožđica natrpaju unutra, pa uopće nema čokolade u toj čokoladi!!!
ot:
milka s grožđicama...jedno od najvećih razočaranja djetinjstva...
and now we meet again. mislila sam da je samo s lješnjacima dok nisam zagrizla...i kolko samo tih grožđica natrpaju unutra, pa uopće nema čokolade u toj čokoladi!!!