Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by Asfodel » 01 Sep 2012, 19:33

SpoilerShow
@elri - sad skužila, kak četiri pirsa? Na faci ti je tri, šta će još da najebe?
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 03 Sep 2012, 15:38

"joj, gledao si sam si kalendar, nemam slobodnog termina prije 20.9."
SpoilerShow
Image
toliko o "ma budemo te ubacili kada trebaš, samo si vidi kad su upisi, bit će vremena i mjesta"

callac

Post by callac » 04 Sep 2012, 09:06

zlobni ljudi! nevjerojatno kako svaki put nasjednem pa počnem sumnjati sama u sebe! fak of! :skrujufakju:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Sep 2012, 15:15

knjižnica... Tako silno želim pročitati nastavak trilogije Prvi zakon, ali ne, već 6 mjeseci je kod neke ženske osobe koja nema naviku vraćati knjige. Danas dobijem samo ispriku i da su je već dva puta zvali. Pa valjda je moguće tužbom ili nečim natjerati tu osobu da vrati knjige? A i ako je poznata po tome da ne vraća knjige, zašto joj onda uopće posuđuju? :facepalm:

Prijaviti ću se u drugu i bolju knjižnicu, a trenutačno potrošeno 160 kn na drugi dio, i štedi se za treću knjigu koja je 170...
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Sep 2012, 17:23

Neam više praznih svijetlih majica za pošarat (zadnja je najebala silueta Hitcha), trebalo bi nabaviti :x
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 08 Sep 2012, 20:45

to kak mi se majka počela trudit osigurat budućnost i pričala nekom 'mladom zgodnom doktoru' o meni i išla sliku pokazivat i ovaj se kao zainteresirao i ona sad oće da ga ja odem upoznat.
sve gledam oko sebe da nisu neke kamere za koje ne znam i da se ne snima sapunica.

callac

Post by callac » 08 Sep 2012, 21:03

elrania wrote:to kak mi se majka počela trudit osigurat budućnost i pričala nekom 'mladom zgodnom doktoru' o meni i išla sliku pokazivat i ovaj se kao zainteresirao i ona sad oće da ga ja odem upoznat.
sve gledam oko sebe da nisu neke kamere za koje ne znam i da se ne snima sapunica.
:facepalm: di baš doktora, oni su najveći kurviši! al ne brini, to je faza! tak je i vladina mama njemu sređivala ženske, jednom ga je poslala da ide davat bris grla kod neke ženske koju mu je namještala :lol: kad je saznao, popizdio je :skrujufakju: (kao da sama situacija nije bila već osuđena na propast :lol: )
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 08 Sep 2012, 21:07

prvo je krenulo s uputama kakav bi bio najbolji, sad se već počela petljat osobno.
dotični je vozi na posao svako malo, jer je tu iz kvarta pa su se skompali i onda je krenulo.

neće niš bit od toga, jer ja ne želim imat veze s nikakvim takvim poslovima, al počinje iritirat sve više. :axe:

a mogu si i mislit kak se vlado osjećao :lol: pozdravi ga!

Andrej

Post by Andrej » 08 Sep 2012, 21:15

Smrdljiva, usrana Mozilla jebana Firefox, njeno pucanje i bagovanje zbog plug in container-a. Samo čekam da krenu sa "pro" verzijama. Rešava sve probleme za 10.99.....
We're all mad here...

callac

Post by callac » 08 Sep 2012, 21:18

budem :lol:
meni se roditelji nikad nisu petljali u veze (a nije ni da su imali prilike jer su periodi mog mirovanja vrlo kratko trajali uglavnom :rolleyes: )
općenito ne volim namještaljke, pogotovo kad to radi netko tko ti "želi najbolje" jer tu nema objektivnosti, pogotovo ako je taj netko dobar s osobom koju namješta. zato sam i sama odustala od tih prijateljskih namještaljki jer uvijek netko ostane posran!
ja sam imala sreće pa je moja veza s Vladom opstala (iako je kao bratić sređivao neku cugu nama dvoma, no mi smo se nekako našli bez tuđih sugestija)
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 08 Sep 2012, 21:25

moja se nije nikad prije, al valjda je sad stvorila mišljenje da sam spremna za neš ozbiljno i da sam 'žalosna sama' pa 'ide pomoć jer majka zna najbolje'.
još mi se nudila jedna prijateljska sugestija i baš na tu foru što si rekla gdje nema objektivnosti - ono, i ti si sama i on je sam i oboje ste super pa to baš treba probat :pasmater:

preodbojno neš, zamjeri mi se taj kojeg se nudi sam zato što mi se priča o njemu :lol:

Andrej

Post by Andrej » 08 Sep 2012, 21:33

Ljudi pomirite se s tim da što smo matoriji - sve će više da se svodi na te "nameštaljke" :D Radiš ko konj, izlaziš uveče svake prestupne godine i umoran si za bilo kakva cimanja.
Samo ne znam kako to kod vas žena ide. Kod nas preporuke idu tipa -

Muška preporuka:
"Uf.... brate da vidiš kakvu sisu ima :supz: " :lol:
"Moram da te upoznam s drugaricom, tako će te otkinuti da će samo pertle od tebe da ostanu :shock: "

Ženska preporuka:
"Jako je lepo vaspitana, tiha i mirna, taman za tebe" (ružna je ko kurac varijanta, ali mi je drugarica pa mi žao da je sama)
"Beži od nje, ona je kurva" (lepa ko anđeo, dobar posao, usamljena i dobra)

Roditeljska preporuka:
"Jao, da te upoznamo sa Jelenom" (Kuća na 2 sprata, Audi a8, dlakave noge i debela ko Nemac)
We're all mad here...

elrania

Post by elrania » 08 Sep 2012, 21:37

heheh, to, to, roditelji! ovo moje je krenulo - doktor, mlad, zgodan, ima stan i auto. ne znam zaista kakvo je majčino poimanje zgodnosti, jedino sam sigurna da nije debeo. :lol:

callac

Post by callac » 08 Sep 2012, 21:42

Andrej :lol: baš tako!
uglavnom se preuveličaku kakti eke kvalitete, a mane redovito izostavljaju, a kad ti za nekog kažu da je simpa i dobar, znači gadna debela svinja :lol:
elri, šta da ti kažem nego vraćaj se u zagreb pod hitno!! :mrgreen: svi mi kad smo doma smo pod povećalom, ja provedem jedno popodne i već sam sva ispipkana, svaki pogled, grimasa izanaliziran, izbrojano koliko sam jela odnosno nisam jela i tak! koliko god dobronamjerna, roditeljska ljubav nas zna sjebati!
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 08 Sep 2012, 21:55

još malo, još malo :D 8.10. je na vratima; tolko me se voli da jedva čekam pobjeć :P

ot:

milka s grožđicama...jedno od najvećih razočaranja djetinjstva...

and now we meet again. mislila sam da je samo s lješnjacima dok nisam zagrizla...i kolko samo tih grožđica natrpaju unutra, pa uopće nema čokolade u toj čokoladi!!!

Post Reply