Zadro wrote:Playboy Lindsay Lohan January/February 2012. 150kn bagatela!
Što ste zadnje kupili??
-
filmofil
Re: Što ste zadnje kupili??
This is the Zodiac speaking.
- Josef K
Kako su svi ljubomorni, nevjerojatno 
- Wendigo
Onu metalnu jajoliku rupicastu napravu za kuhanje caja.
I mjesavinu zelenog caja i jasmina. Nesto predobro. Nakon ovog iskustva kompletno odbacujem cajeve u filter vrecicama i zabranjujem uporabu istih u kuci.
I mjesavinu zelenog caja i jasmina. Nesto predobro. Nakon ovog iskustva kompletno odbacujem cajeve u filter vrecicama i zabranjujem uporabu istih u kuci.
- jigsaw
Platio uvezivanje knjige.
- Wendigo
sirup od islandskog lišaja, neki novi bronhi od limuna i mandarine.
objavljujem rat prehladi, svim raspoloživim sredstvima.
- callac
to dingacWendigo wrote:sirup od islandskog lišaja, neki novi bronhi od limuna i mandarine.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
pobit ću ih sve.
- elrania
najedi se češnjaka i meda. meni to gotovo odmah smiri grlo. i pol limuna po šalici čaja + doza od 2 lupoceta po potrebi, ak krene temp.
ostalom ničem ne vjerujem zbog dosadašnjeg nikakvog djelovanja.
ostalom ničem ne vjerujem zbog dosadašnjeg nikakvog djelovanja.
- Wendigo
češnjak i med zajedno? 
konzumiram med svaki put kad si čaj skuham, valjda će biti dovoljno. i limun nekada stavim.
konzumiram med svaki put kad si čaj skuham, valjda će biti dovoljno. i limun nekada stavim.
- elrania
- Wendigo
- metallicat
di ima to za kupit? jel to ono kao što je najbolje za čaj? znam da ima neka kvaka da npr metalno nije dobro za procjeđivanje il neš slično?Wendigo wrote:Onu metalnu jajoliku rupicastu napravu za kuhanje caja.
ja sam guglala neki dan sve o čajevima i na hrpu mjesta našla da čajevi, pogotovo biljni, u filterima baš ne valjaju, tj da su oko 6x lošiji od ovih u listićima..ja sam isto pobacala ove u filterima i jučer si kupila senchu zeleni, 70kn. radit ću sve po pravilima, kuhanje, namakanje, pa ćemo vidit
ot: senchu zeleni čaj i
. tu papayu mjesecima želim kupit, ali uvijek mi je preskupo. napokon uspjela dm

- Wendigo
Cat, kupio sam u kauflandu, izgleda kao metalno jaje rupicama i lancem koji zavrsava kukicom. Kosta 11kn i bilo je na odjelu cajeva.
Prvi put cujem da nije dobro kuhati u tome.
Prvi put cujem da nije dobro kuhati u tome.
- elrania
ja tog sam nasipam u vodu i pustim da se odmoči te stavim da se ocijedi i eto ga
usput, dingo, začinsko dalmatinsko bilje (ono najobičnije u zelenom paketiću) + klinčić. cimerica neš radi za kosu sebi i ostavila je da se namoči i slučajno dignem da pomirišim i tako osvježi dišne puteve. sad sam sebi tog namočila u vruću vodu pa idem inhalirati. još sam lavande ubacila.
usput, dingo, začinsko dalmatinsko bilje (ono najobičnije u zelenom paketiću) + klinčić. cimerica neš radi za kosu sebi i ostavila je da se namoči i slučajno dignem da pomirišim i tako osvježi dišne puteve. sad sam sebi tog namočila u vruću vodu pa idem inhalirati. još sam lavande ubacila.
- john_constantine
provjereno i kod mene. Isto sam isprva bio skeptičan, ali pomagalo mi je. Možda se čak ove godine izvučem bez prehlade, kašlja i bolnog grla.elrania wrote:zajedno, nasjeckan u med.
Makar mjesec i pol putovanja vlakom, i još kada hara viroza
Michel puši karu.