jer ga možda tako reklamirajuA$H wrote:je...zasto?Vorador wrote: pa šta nije ovo ratni film?
"Deathwatch" i "The Bunker" su mi super pa ce mi se sigurno i ovo svidjet...
Koji ste horror zadnji gledali?
- Knatchbull
- Dragonrage
Ne znam kak ga reklamiraju, ali kažem ti šta je...u ostalom piše i na imdb-u...Genre: Fantasy / War / HorrorVorador wrote:jer ga možda tako reklamirajuA$H wrote:je...zasto?Vorador wrote: pa šta nije ovo ratni film?
http://www.imdb.com/title/tt0449671/
- Vorador
ne kažem da nije nego vidio foršpan na tv i mislio da je ratniDragonrage wrote:Ne znam kak ga reklamiraju, ali kažem ti šta je...u ostalom piše i na imdb-u...Genre: Fantasy / War / HorrorVorador wrote:jer ga možda tako reklamirajuA$H wrote: je...zasto?
- Dragonrage
Ma je, ali veću ulogu u filmu igra atmosfera i taj zaplet oko grobnoga polja na kojem se "susreću živi i mrtvi", nego sam prikaz rata...to je više antiratni film koji prikazuje besmislenost rata...Vorador wrote:ne kažem da nije nego vidio foršpan na tv i mislio da je ratniDragonrage wrote:Ne znam kak ga reklamiraju, ali kažem ti šta je...u ostalom piše i na imdb-u...Genre: Fantasy / War / HorrorVorador wrote: jer ga možda tako reklamiraju
- metallicat
- elrania
return to house on haunted hill (2007)
ne mogu rec da sam u potpunosti puna negativnih dojmova... uglavnom cujem komentare koji ovaj film svrstavaju u onu shrot skupinu, a s tim se mogu i sloziti kad je u pitanju uvjerljivost glume i postupaka likova, no jedna stvar koja mi se jako svida su prikazi doticnih duhova te efekti koji ih prate
nije u pitanju jezivost, nego cisto nacin na koji su prezentirani koji ih prikazuje na malo "bolesniji" i ne toliko standardni nacin
my bloody valentine (1981)
moj prvi slasher nakon jako dugo vremena...
zanimljiva prica, originalna maska killera i simpaticni likovi. malo sam se zeznula prilikom pogadanja identiteta ubojice, ali bijah blizu
ne mogu rec da sam u potpunosti puna negativnih dojmova... uglavnom cujem komentare koji ovaj film svrstavaju u onu shrot skupinu, a s tim se mogu i sloziti kad je u pitanju uvjerljivost glume i postupaka likova, no jedna stvar koja mi se jako svida su prikazi doticnih duhova te efekti koji ih prate
nije u pitanju jezivost, nego cisto nacin na koji su prezentirani koji ih prikazuje na malo "bolesniji" i ne toliko standardni nacin
my bloody valentine (1981)
moj prvi slasher nakon jako dugo vremena...
zanimljiva prica, originalna maska killera i simpaticni likovi. malo sam se zeznula prilikom pogadanja identiteta ubojice, ali bijah blizu
-
filmofil
- john_constantine
ghoulies - eh, tek na imdb - u vidio da je ovaj film horor komedija, ali zapravo, ničemu se nisam smijao.
Mana filma je što je pokušavao biti ozbiljan horor s solidnom radnjom umjesto da bude zabava. No, usporene scene (naročito za dvoje glavnih likova) dosta zamaraju. Ghouliesi su baš zabavni, iako vidljivo jeftine kreature. No, baš sam se naježio od one kreature kada izlazi iz lutke. Hm, ne znam otkud ta usporedba s gremlinima? Sam film nije loš, tipičan jeftini trash 80 - tih. Ali besmisleni obrat pri kraj filma (ono, za njegovim prijateljima) i tipični zabavni horor završetak. Ma ne znam da li da dam 2/5 ili 3/5...
P.S.
Ubojstva su čak dobra, naročito ću pamtiti scenu s jezikom.
A i patuljci su zabavni, he. Bizarno.
P.S.
Ubojstva su čak dobra, naročito ću pamtiti scenu s jezikom.
Michel puši karu.
- Freddy
Madman-atmosfera odlična...horor priče uz logorsku vatricu u nekoj šumi....i stim pričama su pozvali tog ubojicu....zanimljiva ubojstva...vrlo zabavab film iz osamdesetih 7.5-10
Cam Utopia-uf...dosadan film...jednostavno preloše....radnja preprespora 3-10
Monster Dog-uglavnom...dve riječi Claudio Fragrasso....Zombi3,4 ,Troll 2...poludjeli psi ubijaju sve oko sebe...neznam jel bi to uopće nazvao psima...odlično napravljeni 8-10
Funhouse-predobro je napravljeno čudovište,ima dobar glas,radnja malo spora ali sve u svemu jako dobro 7.7-10
Cam Utopia-uf...dosadan film...jednostavno preloše....radnja preprespora 3-10
Monster Dog-uglavnom...dve riječi Claudio Fragrasso....Zombi3,4 ,Troll 2...poludjeli psi ubijaju sve oko sebe...neznam jel bi to uopće nazvao psima...odlično napravljeni 8-10
Funhouse-predobro je napravljeno čudovište,ima dobar glas,radnja malo spora ali sve u svemu jako dobro 7.7-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Wendigo
lol, ja sam sa starim kao klinac gledao army of darkness i bilo je smijeha..Vorador wrote:mene bi starci poslali na psihijatriju kad bi im dao da gledaju takve filmovemetallicat wrote:planet terror, opet, ovaj put s mamomjoj na ono kreyubi prijatelji se param svaki put
![]()
![]()
- elrania
saw IV (2007)

bez ovog sam zbilja mogla... drugi dio mi je vec bio pomalo naporan, treci da i ne govorim i sad ovo... ko da gledam jedno te istu pricu kako se prepricava na razlicite nacine... i sad jos ovaj nastavak koli slijedi...brrr
zbilja naporan film... i iritira me ovo sto se mora gledati prethodne djelove kako bi se nesto pohvatalo
jedva sam cekavala da film zavrsi i sve se cudim kako ga nisam prije prekinula
prvi saw mi je jedan od zanimljivijih filmova koje sam gledala, a sto se mene tice, nastavke se nije trebalo ni snimati

bez ovog sam zbilja mogla... drugi dio mi je vec bio pomalo naporan, treci da i ne govorim i sad ovo... ko da gledam jedno te istu pricu kako se prepricava na razlicite nacine... i sad jos ovaj nastavak koli slijedi...brrr
zbilja naporan film... i iritira me ovo sto se mora gledati prethodne djelove kako bi se nesto pohvatalo
jedva sam cekavala da film zavrsi i sve se cudim kako ga nisam prije prekinula
prvi saw mi je jedan od zanimljivijih filmova koje sam gledala, a sto se mene tice, nastavke se nije trebalo ni snimati