Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Ženski kutak

Post by elrania » 11 Sep 2012, 04:59

naišla na ove frizure, scrollam, sve mi je super; neke su toliko već postale normalne kolko se sad nose, neke već odavno... i onda dođem do komentara :facepalm:
joj da mi je vidjet kose od nekih :lol:

callac

Post by callac » 11 Sep 2012, 07:15

elrania wrote:naišla na ove frizure, scrollam, sve mi je super; neke su toliko već postale normalne kolko se sad nose, neke već odavno... i onda dođem do komentara :facepalm:
:lol: :lol:
mila majko, pa gdje te žene žive, u nigdjezemskoj? najbolji mi je komentar da je to neki gej izmislio modu i da kako bi takva na posao jer bi ju svi zvali frikuša :lol: :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

alecto

Post by alecto » 11 Sep 2012, 07:48

callac wrote:
elrania wrote:naišla na ove frizure, scrollam, sve mi je super; neke su toliko već postale normalne kolko se sad nose, neke već odavno... i onda dođem do komentara :facepalm:
mila majko, pa gdje te žene žive, u nigdjezemskoj? najbolji mi je komentar da je to neki gej izmislio modu i da kako bi takva na posao jer bi ju svi zvali frikuša :lol: :lol:
i da je neženstveno :facepalm: majko mila :lol:
we are such stuff as dreams are made on

elrania

Post by elrania » 11 Sep 2012, 16:57

čitam ih malo dalje, oduševljavaju me :lol:

(pita jedna dal da sinu od 16 god dozvoli da si metne neke pramenove i sad se uključe druge 2)

a: A o čemu onda smije odlučivati sam ako ne smije o tako, po meni, banalnoj stvari poput frizure?
b: o svemu razgovaramo i nisam antiprotivna svemu što želi,zajedno odlučujemo dali nešto može iamti ili ne, puštao je kosu, do jedne normalne granice i nisam mu branila, ali pramenove da želi imati, to bi mu zabranila, bez obzira što ih ima svaki treči, tvrdim da pramenovi nisu za dečke, još malo pa će i haljine početi nositi, naušnice već i tako nose, malo mi je to pederski, oprostite na izrazu al drugačije se nemogu izraziti
Da se više toga zabrani doma i da se ne dozvoljava sve što klinci požele, nebi se to sve događalo kaj se događa po školama

:ANAL:

copycat

Post by copycat » 11 Sep 2012, 17:09

callac wrote:
LMFAO hahahha
pa znate gdje vi živite? .... većina (osim određeni gradovi) su vrlo konzervativni... u svemu.. što je najgore... bez zajebancije..

Hrvatska... gjde moda, umjetnici i drugačiji dođu umrijeti

elrania

Post by elrania » 11 Sep 2012, 17:15

znamo jako dobro, ali kontradiktorno mi je sa zdravim razumom da dotične koje posjećuju portal koji se bavi modom, ljepotom ovim onim i valjda su si trendy ženskice, šta već, lupaju ovakve stvari.

copycat

Post by copycat » 12 Sep 2012, 18:26

ma nemam pojam ali... da iskreno se nasmijem debilnim komentarima... mislim da je ipak neki trenu u ptanju sa idiotskim komentarima...
tj. "trolling" je trenutno umodi na portalima... a što tek pročitam na drugim portalima... :facepalm:

Vrlo :kokicarenje:

metallicat

Post by metallicat » 13 Sep 2012, 21:35

žene, dajte savjet :mrgreen:
u sub ću šminkat 5 muških, onako glam/treš look. sigurno ću ima malo zacrnit oči, onako ispod, ali da stavljam sjenila gore? na obraze sam mislila crtat svakom svoju sličicu, neš fora sam smislila, ali probala danas na sebi i katastrofa ispalo. nisam kupovala nikakve boje za lice, nego koristila olovke u boji jer ih imam dosta. i na niš nije ličilo :| mislim da ću samo nacrtat grom i u sklopu njega neku trešnjicu/bombon jer se zovu sweet thunder.
Image

elrania

Post by elrania » 13 Sep 2012, 21:41

metallicat

Post by metallicat » 13 Sep 2012, 21:44

i usta a? bit će oduševljeni :mrgreen: :lol: samo stavljajte ideje, pa ću neš valjda uspjet skombinirat :D
Image

elrania

Post by elrania » 13 Sep 2012, 21:47

ajme, pa naravno! čim si napisala glam/treš. još i šljokice koje dodat, uf!
još da se daju obuć u kakvu robicu u istom stilu :tonqe: :D

da, kad smo već kog glama, jel zna ko di se kod nas mogu uzet vakve hlače? dakle, ekstra glittery, ne sam da su sjajne.

metallicat

Post by metallicat » 13 Sep 2012, 22:04

da da, šljokice sam kupila :mrgreen: a u robu se obuku, to sami nabave :lol:
za hlače neznam...
Image

elrania

Post by elrania » 13 Sep 2012, 22:09

bojim se da se neće dat nigdje ni nać, al nek bude tu upit pa ak netko ikad vidi negdje :D
il materijal takav, bilo što. zlatno, crveno, zeleno, ljubičasto...

copycat

Post by copycat » 14 Sep 2012, 00:03

nisam ljubite glam trash.. muškarci i šminka... vrlo tanka granica da ne izgleda ko Drag Makeup i prljavo.. oprez stime...
evo nešto što je meni cool
SpoilerShow
Image
Last edited by copycat on 14 Sep 2012, 15:28, edited 1 time in total.

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Sep 2012, 10:01

Jel to manager od tokyo hotela? :lol:

Post Reply