Što ste zadnje kupili??
-
John_Ryder
Re: Što ste zadnje kupili??
sad mi je jasnije
ja sam sve svoje filmove,serije,glazbu prije pržio na dvd-e ,jer sam dosta dugo imao hard od 80 giga,onda kad sam kupovao novi komp sam kupio od 500 giga i njega popunio za 3 mjeseca,i hvala bogu brzo je stigao novi od 1 i pol terabajta i eto,više nemoram kupovat prazne devedeje
- Ašow
hohoho, nisam jedini manijak ovdi vidimcallac wrote:ja imam 4 harda
navikneš se kroz nekoliko godina
- cactus
Pa da,od trenutka kad sam zaključio da je četiri terabajta sasvim dovoljno za sitne potrebe bilo mi je lakše dalje raditi.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
-
John_Ryder
Brate mili čime vi hladite sve te hardove,jer pretpostavljam da se to sve fino zagrije
- callac
pa ovo sad novo kućište ima 4 ventilatora sa mogućnošću ugradnje i petogJohn_Ryder wrote:Brate mili čime vi hladite sve te hardove,jer pretpostavljam da se to sve fino zagrije
Sad je sve super, uopće nije bučno kako sam očekivala. A mjesta na kompu nikad previše, samo meni daj, ja napunim za čas
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Ašow
Izmjenjujem ih.John_Ryder wrote:Brate mili čime vi hladite sve te hardove,jer pretpostavljam da se to sve fino zagrije
old skul sve, kao i hdd-ovi.
- Bub
Dvije majice i postao sam vlasnik prve pederuše. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- elrania
http://www.youtube.com/watch?v=rnKRbEPbItEBub wrote:Dvije majice i postao sam vlasnik prve pederuše.
- Bub
elrania wrote:http://www.youtube.com/watch?v=rnKRbEPbItEBub wrote:Dvije majice i postao sam vlasnik prve pederuše.
Epic, sjećam se kad sam prvi puta gledao tu epizodu, plakao sam.
No moram sad elaborirati i reći kako sam pojeo govno. Dakle uvijek sam se sprdao svim mojim frendovima koji nose pederušu, ali stvarno ne stane sve u hlače. Šlajbok, mobilni, očale s dioptrijom i sunčike, vodica za leće, kutijica za leće, cigare, upaljač, žvake etc...
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- elrania
ja sam dečku uzela nedavno novčanik nešto veći od onog prošlog starog i sad ga muči kak će s njim u sve hlače kad neće više biti jakne za nositi. sam čekam da si torbicu nabavi 
- Bub
Jeeej eto polako preuzimate prevlast, a nama izviru ženstvene strane.
Eto ja sad pobacao sve stvari i stvarno sam komotan, najviše me živciralo što kad gdje god dođem i sjednem moram odmah vaditi sve iz džepova jer mi smeta dok sjedim i onda mi se najviše puta desilo da nešto zaboravim, a najčešće budu ključevi.
Eto ja sad pobacao sve stvari i stvarno sam komotan, najviše me živciralo što kad gdje god dođem i sjednem moram odmah vaditi sve iz džepova jer mi smeta dok sjedim i onda mi se najviše puta desilo da nešto zaboravim, a najčešće budu ključevi.
- john_constantine
pa što? Ja već godinama nosim malo veću torbicu. U nju mi stane sve što mi treba. Kutija za rezervnim slušnim aparatima, za ove koje sada nosim, rezervne baterije, mobitel, krpica za naočale, bankovni račun, knjiga, bilježnica, penkala, olovka, znojnik, zvakaća i slično. Ma nezamjenjivo. 
Michel puši karu.
- Bub
Ma mene sad najviše smeta što ću dobiti toliku torturu sprdnje koju sam ja svima davao.

- Ašow
argh, quotam te u novom tabu s namjerom da te malo posprdam i procitam ovoBub wrote:Ma mene sad najviše smeta što ću dobiti toliku torturu sprdnje koju sam ja svima davao.![]()
sad ga jebi, propade mi
- Bub
Samo daj, to će biti trening prije real torture.