Ženski kutak
- callac
Re: Ženski kutak
Slobodno i vi muški pišite o svojim prvim iskustvima...ako vas nije sram 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Andrej
Ma nema tu srama. Nema ništa gore nego kad nevinost gubiš sa nevinom....callac wrote:Slobodno i vi muški pišite o svojim prvim iskustvima...ako vas nije sram
Onda sledi jedno od legendarnijih pitanja koje možeš ikada postaviti u životu - Jel si ti sigurna da tu treba da guram???
E, glupost dečije...
Volim svoje detinjstvo.
We're all mad here...
- Jane Doe
Meni je prvi puta bilo super, mada je meni bilo prvi puta, a njemu ne, on je bio nervozniji od mene
Neznam zašto, ali dosta njih je bilo nervozno prvi puta samnom (praying mantis
)
A što se djevaca tiće, i njih je bilo, kako me samo nađu
, mada je i to uvijek ispalo ok i kasnije svi sretni i veseli.
Nije da sam ja baš skužila da su bili djevci, oni bi to sami rekli, valjda uljevam povjerenje ljudima
Neznam zašto, ali dosta njih je bilo nervozno prvi puta samnom (praying mantis
A što se djevaca tiće, i njih je bilo, kako me samo nađu
Nije da sam ja baš skužila da su bili djevci, oni bi to sami rekli, valjda uljevam povjerenje ljudima

- callac
I ja sam razdjevičila dvojicuJane Doe wrote:Meni je prvi puta bilo super, mada je meni bilo prvi puta, a njemu ne, on je bio nervozniji od mene![]()
Neznam zašto, ali dosta njih je bilo nervozno prvi puta samnom (praying mantis)
![]()
A što se djevaca tiće, i njih je bilo, kako me samo nađu, mada je i to uvijek ispalo ok i kasnije svi sretni i veseli.
![]()
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
e, baš to. i zbunjujući izraz lica da što će to sad svaki put biti tako.callac wrote:Osjećaj-katastrofa! Ne moram ni reći klasični klišej da veza nakon toga nije još dugo zaživjela....
jedino što je veza još potrajala 2 godine, no tek mi je negdje na polovici toga postalo ok (oboje bili djevice pa je valjda trebalo da se to sve uhoda i da se svatko ustabili i zna otprilike što hoće).
-
John_Ryder
ajme kad se sjetim prvog puta ,kakav fail 
- Ašow
hohohoho, i ja cu se pridruziti klubu.callac wrote:I ja sam razdjevičila dvojicuJane Doe wrote:Meni je prvi puta bilo super, mada je meni bilo prvi puta, a njemu ne, on je bio nervozniji od mene![]()
Neznam zašto, ali dosta njih je bilo nervozno prvi puta samnom (praying mantis)
![]()
A što se djevaca tiće, i njih je bilo, kako me samo nađu, mada je i to uvijek ispalo ok i kasnije svi sretni i veseli.
![]()
Nije da sam ja baš skužila da su bili djevci, oni bi to sami rekli, valjda uljevam povjerenje ljudimasami tehnički problemi, nikad više hvala lijepo!
Iskreno, s moje strane.. ne volim baš kad me djevica zapadne. Odma se nekako zaštitnički ponašam. A i to probijanje samo.. (nisam gadljiv sto se krvi tice) nego imao sam ponekad osjećaj kao da se zabijam u zid.
Jebote, uzmi štap i riješi problem u pm.
- Jane Doe
- Jane Doe
"Jebote, uzmi štap i riješi problem u pm."
jebote, što si ti imao bataljon djevica, pa ti je pripizdilo
jebote, što si ti imao bataljon djevica, pa ti je pripizdilo

- Ašow
a ono, mislim da je. 
hahahaha, ne, imao sam dvije. Al islo mi je na kurac sve to jer je dugo trajalo.
hahahaha, ne, imao sam dvije. Al islo mi je na kurac sve to jer je dugo trajalo.
- Jane Doe
trebo si ti to malo odugovlačit, mislim, taj prvi sex, pa kad jadna nebi više mogla čekat, pa bi se sama snašla,da znaš kakoAšow wrote:a ono, mislim da je.

- Ašow
hahaha, ma, svasta sam dozivio sa tim samosnalaženjem. Rado ja objasnim 
Nego, ne zelim da me sad unaprijed par godina ne zapadne niti jedna djevica.
as simple as that.
Nego, ne zelim da me sad unaprijed par godina ne zapadne niti jedna djevica.
as simple as that.
- callac
Trebalo bi patentirati neki devirginator poput onih peripress injekcija
tup i gotovo, neeeeeext! 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Andrej
Devirginator TM - sprečava bolna iskustva, smanjuje potrošnju deterdženata za pranje i uklanja opasnost da budete žrtvovani.callac wrote:Trebalo bi patentirati neki devirginator poput onih peripress injekcijatup i gotovo, neeeeeext!
We're all mad here...
- john_constantine
lol, ma mogu reći da dosada nisam našao niti jednu koja je bila s "iskustvom". Osim onih preko 30 godina...Andrej wrote:Svaka čast na tome.john_constantine wrote:mah, ima nešto ono u tome da si joj "prvi". A ja sam nalazio dosta djevica, ali nikad više... Previše kompliciraju, i ne daju se samo tako lako. A tek krvarenje po krevetu, nedostatak iskustva, i onda poslije njezina krivnja zbog toga. Ma bolje s iskusnom.Mislim da sam imao više šanse da nađem kofer para nego devicu u svojoj okolini, ali jednom mi je bilo dovoljno za ceo život. Najgore seksualno iskustvo u životu - ubedljivo!!!!!!
Michel puši karu.