Ženski kutak
- elrania
- Josef K
Re: Ženski kutak
Jessica Chastain i Kristen Wiig su bile 
- elrania
Zadro wrote:Jessica Chastain
da!!
meni je ellie kemper bila odlična, uglavnom zbog boja. i paltrow, iako sam vidjela da je nazivaju velikim tamponom.
- Asfodel
S aftera dodajem još Olgu K i Bosworth ieventualnim crvenima pribrajam i SalmuAsfodel wrote:tako da nije bilo teško izdvojiti favorita: Gwyneth
Zatim Jessica Ch i Rooney. Na afterima: Beckamica, Dita, January, eventualno Diane/Rosie
Taj Anđin fotošop je bio epic
Šalu na stranu, meni je uvijek teško gledati njezine neuhranjene udove
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- alecto
meni je angelina bila predivna nekoć
sad pak mi je užasna.
tek sam nakon gledanja filma pogledala kak rooney mara izgleda inače, i wow, ima prekrasno lice. a od emme stone sam i ja očekivala više..
tek sam nakon gledanja filma pogledala kak rooney mara izgleda inače, i wow, ima prekrasno lice. a od emme stone sam i ja očekivala više..
we are such stuff as dreams are made on
- copycat
anđa treba nabaciti 10 kila.. ko kostur je..
No Gwenyth Paltrow mi je bila najbolja na Oscare.. elegantna, prije svog vremena, i simbol mode, šminka za budućnosti.
Dok najgora mi je ona iz black swan.. katastrofa.. kod da je došla na jebeni picknik a ne Oscar.. užas ipak su to oscari
No Gwenyth Paltrow mi je bila najbolja na Oscare.. elegantna, prije svog vremena, i simbol mode, šminka za budućnosti.
Dok najgora mi je ona iz black swan.. katastrofa.. kod da je došla na jebeni picknik a ne Oscar.. užas ipak su to oscari
Last edited by copycat on 01 Mar 2012, 07:45, edited 1 time in total.
- copycat
Jednom sam bila na pilulama 3 mjeseca i mislila sam da sam dobila poremečaj ličnosti..elrania wrote:pilule djeluje negativno na nagon tak da asfodel, lucky girl!
toliko me sjeblo hormoski da sam imala osjeća da lebdim nad svojim tijelo i da nemam amabaš nikakve kontrole na tijelom ili hormone..
Bacila ih i zabranila doktorima i svima da mi NIKAD nijedan hormona ne dođe blizu osim ako mi je potrebno da mi život spasi.
- elrania
ja ih pijem 7 godina i ne smijem prekidati, jer se uzimaju radi stabilizacije svih sranja što imam s hormonima i još raznim gin problemima. ne sjećam se više kak je bilo u početku, al u zadnjih neš sitno godina ne pamtim da me jednom uhvatilo neko pms stanje il da je ikako djelovalo na raspoloženje.
- copycat
to je druga spika već, ja sam ih davno davno uzimala zbog akni no uzela sam one najblaže i nakraju sam imala sve nuspojave i blio mi je strašno. I dan danas imam problem sa znojnim žljedzama zbog tih hormona. totalno su mi poremetili prirodni balanc. Tako da ih preskačem i nisam nikad više uzela, jedini razlog zbog kojih bih ih ponovno uzimala bi bio ako mi je neizmjerno potrebno.. no i tada bih ih odbijala i tražila alternativnu medicinu zbog tih katastrofalnih 3 mjesecaelrania wrote:ja ih pijem 7 godina i ne smijem prekidati, jer se uzimaju radi stabilizacije svih sranja što imam s hormonima i još raznim gin problemima. ne sjećam se više kak je bilo u početku, al u zadnjih neš sitno godina ne pamtim da me jednom uhvatilo neko pms stanje il da je ikako djelovalo na raspoloženje.
- elrania
meni je koža isto za niš i baš tu tablete nisu bog zna što pomogle. ubiju me i sunce i prehladno vrijeme i hormoni itd itd
no da, znam cura koje su imale problema s nekim vrstama tih tableta, bilo glede raspoloženja, naglih migrena, mučnina itd., no promjena terapije je djelovala i sad je sve 5.
i bezobrazno mi dižu kolesterol...ne moš s njima, ne moš bez njih
no da, znam cura koje su imale problema s nekim vrstama tih tableta, bilo glede raspoloženja, naglih migrena, mučnina itd., no promjena terapije je djelovala i sad je sve 5.
i bezobrazno mi dižu kolesterol...ne moš s njima, ne moš bez njih
- Asfodel
Svakakvih slučajeva sam čula, jedino sam ja neobičan primjerak kojemu ni one s mrvicu hormona, ni one s malkoc više - nisu nigdje naštetile (osim sićušnih prištića, aj dobro
)
Čak ono kako se prije radilo za pilulu dan poslije - da uzmeš puno onih jačih odjednom (tri sad, tri poslije - tak neš) i kad te upozore da ćeš vjerojatno povraćati od tolike navale... ni od toga mi nije bilo ništa.
Čak ono kako se prije radilo za pilulu dan poslije - da uzmeš puno onih jačih odjednom (tri sad, tri poslije - tak neš) i kad te upozore da ćeš vjerojatno povraćati od tolike navale... ni od toga mi nije bilo ništa.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
ja jednom morala uzet 3 pa 3 poslije, rigala cijelu noć. usrala sam se da neće djelovat jer sam od uzimanja unutar 4h povraćala. strašno

- alecto
ja sam ih pila 3 godine i prestala prije mjesec i nešto. trebala dobit mengu sad u nedjelju i evo kasni (nije da sam očekivala neš drugo, imam blagi pcos). dok sam ih pila, sve 5, al nakupila se tona celulita i jako teško sam skidala masno tkivo iako treniram tjedno minimalno 10 sati. u ovih mjesec dana otkad ih ne pijem vidi se poprilična razlika što se tog tiče. al jbg, nemam pojma šta da radim sad, kolko dugo da čekam mengu, i nakon kolko vremena da odem ginekologu...
we are such stuff as dreams are made on
- callac
nisam nikad niti ću ikad piti kontracepsijske pilule. znam da je velika kontraindikacija pušenje pa u startu otpadam kao kandidat, sestra i mama su obadvije grozno reagirale na njih, čak i kad su im mjenjali terapiju pa se ja nisam nikad usudila. a situacija u kojoj se sad nalazim ne zahtjeva bilo kakvu kontracepciju. želim biti majka jednog dana pa puštam svemiru da odluči ( što u prijevodu znači "pazimo se" zaštita
)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat