...Vicevi...

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Jandra

Re: ...Vicevi...

Post by Jandra » 12 Jun 2010, 20:37

ILOVEHORROR wrote:
Decadentor wrote:
ILOVEHORROR wrote:evo da raznjasnim stvar-lordifan mi nije alter ego nego susjed ok???
IMAMO ISTU IP ADRESU ZATO STO SAM SPOJEN NA NJEGOV W-LAN
pa dugo ga nismo vidli vamo... :lol: :lol:
pa sta cu mu ja.dosadio m forum il nest.evo sad je na putu al se vraca u srijedu.nagovorit cu ga da bude online,pa cemo bit istovremeno
Ajde da i to vidimo :mrgreen:

elrania

Post by elrania » 13 Jun 2010, 01:22

Image

Image

maddjuro

Post by maddjuro » 13 Jun 2010, 01:51

Asfodel wrote:Nije kul kao onaj callacin, al eto :D

Image
to je iz BIg bang theory-a, tj tamo sam to prvi put vidio
I may be an idiot, but i am no fool.

remike2

Post by remike2 » 13 Jun 2010, 12:02

Image
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jun 2010, 13:41

Na web stranicu Turističke zajednice Australije pristižu zbilja svakakva pitanja. Na kraju je veselim 'Aussiejima' dosadilo da ih svaka šuša pili i evo kakvi su rezultati...

Pitanje iz Velike Britanije: Puše li ikad vjetar u Australiji? Nikad nisam na televiziji vidio da tamo pada kiša, pa me zanima kako biljke uopće uspijevaju...
Odgovor: Mi sve biljke uvozimo potpuno izrasle i onda sjedimo i gledamo ih kako umiru.

Pitanje iz SAD-a: Hoću li moći vidjeti klokane na ulici?
Odgovor: Ovisi o tome koliko ste popili.

Pitanje iz Švedske: Želim pješice prijeći razdaljinu od Pertha do Sydneyja. Mogu li pritom pratiti željezničku prugu?
Odgovor: Svakako, to je samo 3000 milja, ponesite si malo više vode...

Pitanje iz Švedske: Je li u Australiji sigurno trčati po grmlju?
Odgovor: Znači, točno je ono što se priča o vama Šveđanima...

Pitanje iz Velike Britanije: Ima li u Australiji bankomata? Možete li mi poslati popis svih bankomata, ako ih ima, u Brisbaneu, Cairnsu, Townsvilleu i Hervey Bayu?
Odgovor: Od čega je vaš zadnji rob umro?

Pitanje iz SAD-a: Možete li mi dati neke informacije o utrkama nilskih konja u Australiji?
Odgovor: A-fri-ka je veliki trokutasti kontinent južno od Europe. Au-stra-li-ja je onaj veliki otok usred Pacifika na kojem nema... ma, nije bitno. Svakako, utrke nilskih konja održavaju se svakog utorka navečer u Kings Crossu. Nudistima ulaz besplatan, dođite goli.

Pitanje iz SAD-a: U kojem smjeru je sjever u Australiji?
Odgovor: Okrenite se prema jugu i onda skrenite za 90 stupnjeva. Kontaktirajte nas kad stignete ovamo i poslat ćemo vam ostatak uputa.

Pitanje iz Velike Britanije: Smijem li unijeti beštek u Australiju?
Odgovor: Zašto? Samo jedite prstima, kao i mi.

Pitanje iz SAD-a: Možete li mi poslati raspored koncerata Bečkih dječaka?
Odgovor: Au-stri-ja je ona simpatična državica koja graniči s Njemačkom, koja je... ma, nije bitno. Svakako, zbor Bečkih dječaka pjeva svakog utorka navečer u Kings Crossu, odmah poslije utrka nilskih konja. Dođite goli, za nudiste je besplatno.

Pitanje iz Francuske: Imate li vi u Australiji parfeme?
Odgovor: Ne, mi ne smrdimo.

Pitanje iz Amerike: Razvio sam novi proizvod, izvor mladosti. Možete li mi reći gdje bih ga u Australiji mogao dobro prodati?
Odgovor: Svugdje gdje su se Amerikanci okupili u većem broju.

Pitanje iz Velike Britanije: Mogu li u Australiji nositi cipele s visokom petom?
Odgovor: Vi ste britanski političar, je li tako?

Pitanje iz Italije: Možete li mi reći na kojim mjestima u Tasmaniji ima mnogo manje žena nego muškaraca?
Odgovor: U gay-clubovima.

Pitanje iz Francuske: Slavite li vi u Australiji Božić?
Odgovor: Samo na Božić.

Pitanje iz Njemačke: Ima li u Australiji samoposluživanja i može li se mlijeko kupiti tijekom cijele godine?
Odgovor: Ne, mi smo miroljubiva civilizacija veganskih lovaca i skupljača. Mlijeko je protuzakonito.

Pitanje iz SAD-a: Molim da mi pošaljete popis svih liječnika u Australiji koji raspolažu serumom protiv ugriza zvečarki.
Odgovor: Zvečarke žive u A-me-ri-ci odakle Vi dolazite. Sve australske zmije su neotrovne, potpuno bezopasne i lako ih je pripitomiti.

Pitanje iz SAD-a: Imam pitanje o jednoj poznatoj životinji iz Australije, ali sam zaboravio kako se zove. To je neka vrsta medvjeda koja živi na drveću.
Odgovor: Zovu se skočimedvjedi. Tako ih zovu jer skaču sa grana i pojedu mozak onom tko prođe ispod njih. Možete ih odbiti od sebe tako što ćete se politi ljudskom mokraćom prije nego što krenete u šetnju.

Pitanje iz SAD-a: Bio sam u Australiji 1969. na dopustu iz vojske i htio bih stupiti u kontakt s curom s kojom sam se viđao dok sam bio u Kings Crossu. Možete li mi pomoći?
Odgovor: Da, ali još uvijek ćete ju morati plaćati po satu.

Pitanje iz SAD-a: Hoću li moći razgovarati na engleskom u većini mjesta koja planiram posjetiti?
Odgovor: Da, ali ćete ga prvo morati naučiti.

:prayer: :prayer: :prayer: :pointlaugh:
Michel puši karu.

4mal

Post by 4mal » 13 Jun 2010, 13:46

Pitaju Muju na kvizu: Gde je Isus otišao iz Betlehema?

Kaže Mujo: Ne znam, da nije možda u Tottenham?!?,

:mrgreen:

Sahrani čovjek ženu, obavi sve na groblju
I dođe kući.
Kad uđe u kuću nebo se provali, počne pljusak,
Munje, gromovi....
Pogleda čovjek u nebo i reče:
Stigla je!!

:finga:

kako se zove dijete Dikana i Dolores?

Benjamin Button

:finga: :finga:

ako ružan čovek ulazi u bar sa osmehom preko celog lica i naručuje pivo.
Barmen ga pogleda i kaže "Ako nije tajna, zašto si toliko srećan?"
"Reći ću ti", odgovara ovaj, "Vidiš, ja živim pored pruge, i sinoć mi se desila scena kao iz filma. Pogledam ja kroz prozor i vidim devojku vezanu za šine. Istrčim odmah, odvežem je i odnesem nazad u kuću. Da skratim priču, posrećilo mi se, vodili smo ljubav celu noć, probao sam sve zamislive i nezamislive poze."
"Pa, jel bila lepa?" pita barmen.
"Nemam pojma, nisam našao glavu."

U bolnici je coveku trebala da bude uradjena amputacija oba stopala. Posle operacije, kada se probudio iz anestezije, video je da su mu amputirali i obe sake. Zove on doktora i u panici ga pita sta se desilo. Zasto su mu amputirane obe sake. A doktor mu kaze: "ma ti bi to dir'o pa bi se to inficiralo pa jebi ga onda"

Pokupi tip žensku, ode s njom u sobu pa joj krene lizati pičku. Liže on tako i liže, kad odjednom naiđe na komad salame. Nastavi on lizat, kad odjednom nabasa na komad kruha. Nastavi on lizat i dalje, kad odjednom naleti na komad salate. Ovoga mu puta dopizdi, pa upita:- Pa dobro, što je sad ovo!!?- Ma ništa, to mi se jučer jedan ispovračao kad sam mu rekla da imam sifilis.

Dođe žena kod lekara i kaže da želi da abortira. Posle kratkog neuspešnog ubeđivanja, doktor joj reče da dođe sutra i ponese pomorandžu i "Plazma" keks. Sutradan, kada je to donela, lekar joj pomorandžu i keks stavio u određeno mesto i rekao da dođe sutra ponovo i donese isto pomorandžu i keks.
I sutra se ponovila ista terapija. I još jednom...
Četvrti dan, nakon terapije, lekar joj kaže da sutra donese pomorandžu i dve cigle. Kada je došla, on joj stavi pomorandžu na ono isto mesto.
Nakon nekoliko minuta dete promoli glavu i zaušti:
-"Je li, a šta je bilo sa keks..." - a lekar ciglama...

Negdje pred Božić mlada Crnkinja sa malom bebom zvoni na vrata velike vile jednog velikog bogataša u Njemačkoj. Bogatun otvara vrata, a Crnkinja mu pođe plakajući govoriti:
- Ja sam siromašna i jadna, nemam mogućnosti da othranim ovu moju
bebu, da li biste bili ljubazni da je otkupite? Znate, dogodilo se slučajno, eto, dat ću vam je za 50€.
Čovjek bez oklijevanja izvadi 50€ i uzme bebu... Sljedeće godine opet pred Božić ista Crnkinja zvoni na vrata iste vile... Bogataš otvara vrata i opet ista priča, opet je rodila bebu koje bi se riješila i opet je prodaje za 50€... I naravno kako to već biva i treće godine ista priča pred Božić... Ponovno zvoni ista crnkinja sa bebom na vratima. Bogatun otvara vrata i odmah joj govori:
- Ne hvala, ove godine neću uzeti bebu, imat ćemo pečenu gusku...

Došao pedofil u javnu kuću i pita:
"Jel' ima trudnica"?
"Nema" - kaže gazda
Dođe on posle par dana opet pita
"Jel' ima trudnica platiću kao za dvije"
"Nema Božiji čoveče"
Dolazio on tako neko vreme i jednom gazda odluči da nabavi trudnicu, ali prvo instalira kamere i obezbeđenje da vidi šta će on to sa trudnicom.
Dolazi pedofil opet
"Da li ima trudnica?"
"Ima" reče gazda
Odlazi on u sobu skida trudnicu okreće sa guza, a gazda sve pomno gleda, kad na svoje zaprepaštenje pogleda, onaj zavuče ruku trudnici u pičku, ona vrisnu, ovi uletiše: "Šta radiš to?"
"Pa nameštam mu guzu".

:ANAL: :lol:
..."We all go a little mad sometimes"...

Jandra

Post by Jandra » 13 Jun 2010, 13:49

Baš mi nije neš. Svi odgovori su na istu foru.

4mal

Post by 4mal » 13 Jun 2010, 13:50

1 i zadnji su brutalni :mrgreen:

remike2

Post by remike2 » 13 Jun 2010, 13:53

Image
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

4mal

Post by 4mal » 13 Jun 2010, 13:56

lolek :P

Image

fora :mrgreen:

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 13 Jun 2010, 15:39

Image
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

remike2

Post by remike2 » 13 Jun 2010, 15:44

Image

4mal

Post by 4mal » 13 Jun 2010, 16:02

haha ocito briju na drambu :mrgreen: :mrgreen:

remike2

Post by remike2 » 13 Jun 2010, 18:04

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jun 2010, 19:48

Nagradna igra!!!!

GLAVNA NAGRADA: 2 ULAZNICE ZA SVA NATJECANJA I SVI TROŠKOVI SA AVIONSKIM PRIJEVOZOM
NA OLIMPIJSKE IGRE 2012 U LONDONU.

Ako želiš osvojiti nagradu, pogledaj sliku i pravilno odgovori na slijedeca pitanja.
Odgovore pošalji na adresu: International Olympic Committee, Private Bag, Lausanne, Switzerland .

1. Koji student izgleda pospano?
2. Koja dva studenta su blizanci?
3. Koje dvije djevojke su blizanke?
4. Koliko djevojaka je na slici?
5. Ko je učitelj?

Sretno!   

Image

Šta je, ne ideš ni ti???
Michel puši karu.

Post Reply