možemetallicat wrote:lako se kupi za tebe i pošaljeWendigo wrote:hmm.. zna netko di se u Zg može kupiti Novi ListVorador wrote:USKORO
bilo bi predivno imati Suspiriu na DVD-u..
![]()
Nova DVD izdanja na kioscima
- A$H
- metallicat
- Dragonrage
U kurcu su mi ta izdanja sa knjigama...DVD je obično zalijepljene za zadnju stranicu s nutarnje strane, jedva ga se izvadi i izgrebeni su...tako je barem bio slučaj sa svim DVDovima Prison Brakea koje sam ja kupio...zbog toga sam i odustao od daljnje kupovine Prisona...ono, slikovnica sa izgrebanim DVD-omVorador wrote:USKORO
- Vorador
Čuo sam za to da je kvaliteta Prison Breaka bila slaba i da su fušarili ali možda ovo bude bolje. Tko zna? Treba prvo vidjeti. Mene recimo s ovog popisa zanima Suspiria pa ću vidjet prvo kako izgleda prije nego kupim.Dragonrage wrote:Vorador wrote:USKORO
U kurcu su mi ta izdanja sa knjigama...DVD je obično zalijepljene za zadnju stranicu s nutarnje strane, jedva ga se izvadi i izgrebeni su...tako je barem bio slučaj sa svim DVDovima Prison Brakea koje sam ja kupio...zbog toga sam i odustao od daljnje kupovine Prisona...ono, slikovnica sa izgrebanim DVD-om![]()
- Dragonrage
- Dragonrage
-
FilmTV
Jeste. Znaš one fore iz filmova kada možeš naručiti hamburger tako i tako pečen sa takvim pomfrijem, salatom te vrste i tim i tim umakom. Ono, zakonDragonrage wrote:To mora da je poseban doživljajFilmTV wrote:uuuuuu... odlično!Dragonrage wrote:"Američki grafiti" na kioscima po 49 kn.Bili smo HorrorHR i ja preko bare u Mel's Dineru gdje je sve kao u 50-ima, čak i konobari
Svaki stol ima svoj mali jukebox a izgled svega je baš kao da si se vratio u ono doba. Po zidovima slike sa seta filma.
Hrana je bila njammmm
- john_constantine
- metallicat
- Dragonrage
@ HorrorHR & john_constantine - ali nemojte očekivati neš posebno...kao što rekoh ranije...
DVD je obično zalijepljene za zadnju stranicu s nutarnje strane knjige, jedva ga se izvadi i izgrebeni su...tako je barem bio slučaj sa svim DVDovima Prison Brakea koje sam ja kupio...zbog toga sam i odustao od daljnje kupovine Prisona...ono, slikovnica sa izgrebanim DVD-om![]()
![]()
![]()
- HorrorHR
- Site Admin
imam DVD već, zanima me knjizica, sad dal' vrijedi 49 kn, vrlo diskutabilnoDragonrage wrote:@ HorrorHR & john_constantine - ali nemojte očekivati neš posebno...kao što rekoh ranije...
DVD je obično zalijepljene za zadnju stranicu s nutarnje strane knjige, jedva ga se izvadi i izgrebeni su...tako je barem bio slučaj sa svim DVDovima Prison Brakea koje sam ja kupio...zbog toga sam i odustao od daljnje kupovine Prisona...ono, slikovnica sa izgrebanim DVD-om![]()
![]()
![]()
- Vorador
Uzeo ovaj Hannibal početak (jbg nisam se mogao suzdržatiHorrorHR wrote:imam DVD već, zanima me knjizica, sad dal' vrijedi 49 kn, vrlo diskutabilnoDragonrage wrote:@ HorrorHR & john_constantine - ali nemojte očekivati neš posebno...kao što rekoh ranije...
![]()
![]()