E tek scena u školi kada baci Loomisa kroz prozor, u toj sceni je Michaelu kosa bjelajohn_constantine wrote: ah da, to je stvarno bilo prejako.Skoro me podsjetilo na Indiana jones. On uskoči na kamion i ubija sve po redu, kao akcijski junak. A ovi iza ništa ne primjećuju.
Ili završnica, jbt...
Koji ste horror zadnji gledali?
-
Unreal
- john_constantine
Unreal wrote:E tek scena u školi kada baci Loomisa kroz prozor, u toj sceni je Michaelu kosa bjelajohn_constantine wrote: ah da, to je stvarno bilo prejako.Skoro me podsjetilo na Indiana jones. On uskoči na kamion i ubija sve po redu, kao akcijski junak. A ovi iza ništa ne primjećuju.
Ili završnica, jbt...
Michel puši karu.
-
Unreal
john_constantine wrote:Unreal wrote:E tek scena u školi kada baci Loomisa kroz prozor, u toj sceni je Michaelu kosa bjelajohn_constantine wrote: ah da, to je stvarno bilo prejako.Skoro me podsjetilo na Indiana jones. On uskoči na kamion i ubija sve po redu, kao akcijski junak. A ovi iza ništa ne primjećuju.
Ili završnica, jbt...
Ma nikako mi nije jasno kako ga nije ubio. Ja zamišljam da će biti ovako idući put. Loomis: Ja sam ti tvoj otac, sine!
![]()
![]()
Ima jedna malo dramatična,ali glupa scena između njih dvoje u petici. U petom djelu baci oko na Loomisova luda ponašanja
- john_constantine
Unreal wrote:john_constantine wrote:Unreal wrote: E tek scena u školi kada baci Loomisa kroz prozor, u toj sceni je Michaelu kosa bjelaMa nikako mi nije jasno kako ga nije ubio. Ja zamišljam da će biti ovako idući put. Loomis: Ja sam ti tvoj otac, sine!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima jedna malo dramatična,ali glupa scena između njih dvoje u petici. U petom djelu baci oko na Loomisova luda ponašanja
Michel puši karu.
-
Unreal
- john_constantine
- Freddy
nightmare on elm street-malo sam ponovo se bacio na klasike...10-10
evil dead....8.5-10
pltergeist....9-10
evil dead....8.5-10
pltergeist....9-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- john_constantine
-
John_Ryder
- pure_evil
Ja bas sad skidam orginalJohn_Ryder wrote:P2 - za ubit sat i pol vremena, dosadan,nisam ni previše očekivao od ovoga. 5/10
The Amityville Horor(2005) - nisam gledao original,ovaj je dosta dobar, samo je gl.glumac slabo odradio svoj posao. Ima
par skeri scena u filmu. 7/10.
Koja verzija je bolja ako netko zna?
- jigsaw