Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- elrania
citizen x (1995)
ovo mi je lijepo okoncalo filmski dan... vratilo me u doba kad sam znala do kasnih sati gledati one neke kriminalisticke filmove tv produkcije sto su se znali pustati na hrt-u.
ovome ne bih bas pripisala silence of the lambs kvalitetu, ali svejedno je dobar, poprilicno jednostavan, ali i temeljit te realistican.
ovo mi je lijepo okoncalo filmski dan... vratilo me u doba kad sam znala do kasnih sati gledati one neke kriminalisticke filmove tv produkcije sto su se znali pustati na hrt-u.
ovome ne bih bas pripisala silence of the lambs kvalitetu, ali svejedno je dobar, poprilicno jednostavan, ali i temeljit te realistican.
- dr_gonzo
- A$H
- dr mladjo
Sympathy for Lady Vengeance-i nakon 2.gledanja odličan.samo sad je došao na 3.mjesto u trilogiji.slabiji je od oldboya i mr vengenca.pohvala tako netipičnom soundtracku.. 8/10
Cashback (2006)-miks Employee of the Month (2006) i donnie darko.buduči da je britanski film ima dosta golotinje..7,5/10
Cashback (2006)-miks Employee of the Month (2006) i donnie darko.buduči da je britanski film ima dosta golotinje..7,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
John_Ryder
- metallicat
-
GreenHornet
- Dragonrage
Aaaaa...jučer dva izvrsan filma sa Willisom..."The Last Boy Scout" i "Last Man Standing" i u oba dva pokoka ekipe ko pljeve hehe...GreenHornet wrote:"Posljednji preživjeli"
7/10
Mislim da je Bruce Willis jedan od rekordera po broju ubojstava,ako sam dobro izbrojao,roknuo je 26 ljudi...
Cool mi je "Last Man Standing"...onako ko neki nabrijani vestern. Puškaranja su izvrsna u njemu. Šteta što Hill više ništa ne snima...
- A$H
Last Man Standing - 4/5 totalno podcijenjen film..Dragonrage wrote:Aaaaa...jučer dva izvrsan filma sa Willisom..."The Last Boy Scout" i "Last Man Standing" i u oba dva pokoka ekipe ko pljeve hehe...GreenHornet wrote:"Posljednji preživjeli"
7/10
Mislim da je Bruce Willis jedan od rekordera po broju ubojstava,ako sam dobro izbrojao,roknuo je 26 ljudi...
Cool mi je "Last Man Standing"...onako ko neki nabrijani vestern. Puškaranja su izvrsna u njemu. Šteta što Hill više ništa ne snima...
The Last Boy Scout - 5/5 jedna od njegovh najboljih uloga...bas onaj Badass Mother Fucker kojeg volimo gledat..
The Shawshank Redemption - 5/5 knjiga malo bolja, ustvari dosta detalja nisu uzeli..ali ukupan dojam odlican..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
heheh...inače taj film me je djelomično inspirirao za DragonrageA$H wrote:Last Man Standing - 4/5 totalno podcijenjen film..Dragonrage wrote:Aaaaa...jučer dva izvrsan filma sa Willisom..."The Last Boy Scout" i "Last Man Standing" i u oba dva pokoka ekipe ko pljeve hehe...GreenHornet wrote:"Posljednji preživjeli"
7/10
- dr mladjo
The Abyss (1989)-li/jepoi je što je hrt prikazao produženu verziju a ne kao u slučaju mad max 2 okljuštrenu..9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Knatchbull
Population 436
dobra ideja, relativno ok izvedba. početak naslučuje nekakvu sektu, čak sam prvo pomislio da se radi o nekim kvazi-sotonistima. radnja se odvija polako, misterij ostaje dovoljno dugo a solidna gluma daje dodatni draž filmu. Fali napetosti, akcije i u nekim situacijama bi ja dodao malo mučnije scene tek toliko da se publika dodatno uživi u film. 4/5
dobra ideja, relativno ok izvedba. početak naslučuje nekakvu sektu, čak sam prvo pomislio da se radi o nekim kvazi-sotonistima. radnja se odvija polako, misterij ostaje dovoljno dugo a solidna gluma daje dodatni draž filmu. Fali napetosti, akcije i u nekim situacijama bi ja dodao malo mučnije scene tek toliko da se publika dodatno uživi u film. 4/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
GreenHornet
ja mislim da je ovo horror...Knatchbull wrote:Population 436
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!