Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Ženski kutak

Post by elrania » 23 Oct 2011, 23:43

kolko dođe taj? nisam ga ni skužila uopće ko ni ovog. valjda sam nesvjesno ignorirala misleći da ne bude dobro zbog vodica-izgleda.

ja ću još uzet ovaj jedan uz popust pa da se ima; napokon da neš skroz valja! nikak da bih došla na ti s bilo čim za pazuh koliko su mi odbojni svi ti mirisi kad se stave na kožu. čak sam nuxov roll on kupila što je ispao najveći fail ikad. citrusne note su stravične za takva mjesta :facepalm:

callac

Post by callac » 23 Oct 2011, 23:54

dođe oko 15tak kn, nisam ziher, al više nije sigurno. Ima neki neutralno medicinski miris koji meni paše i baš sam ga zato i uzela jer mi se gade svi dezići u natrag dosta vremena, zadnje sam duži period koristili klasičnu niveu, al i ona mi se pokvarila. i nikako neću prežaliti što više nigdje nema za kupiti onaj prozirni gelasti rollon lady secret, tako je osvježavao, bio ekstra nježan nakon brijanja i stvarno održavao svježinu da nikad nisam brinula oko tijelesnog mirisa i ona najbolja stvar- nije ostavljao ružne fleke kao većina njih, a opet nije bio kvazi "bez bijelih mrlja" jer ti se dezići ne daju kasnije oprati sa kože, fuj!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 24 Oct 2011, 00:06

imala sam i ja taj, al nije mi pasalo nikako što je u gelu. smeta mi skroz bilo što takve teksture il ak je prevodenasti roll on, a u spreju su isto priča za sebe. u zadnje vrijeme sam koristila one neke mineralne od garniera koji budu ok što se mirisa tiče, al ostavljaju prestrašne tragove.

ovaj moj sad gotovo da ni nema miris što mi je genijalno i brzo se osuši. prihvatit ću i taj neutralni medicinski, sam da nisu cvjetići il neš voćkasto il što već. :D

elrania

Post by elrania » 24 Oct 2011, 21:43

callac, jesi možda bila ovdje http://www.facebook.com/UlicniOrmar?ref=ts ? znaš možda kakve su cijene, bilo što?

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Oct 2011, 22:18

Koliko sam čula, cijene su malkoc više neg u standardnim second handovima
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 24 Oct 2011, 22:20

malo se bojim da ne budu baš previsoke za neke stvari koje me zanimaju hm hm. no, bude se pogledalo da se sama uvjerim.
utješena sam time što nisi rekla da je skupo :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Oct 2011, 22:24

elrania wrote:malo se bojim da ne budu baš previsoke za neke stvari koje me zanimaju hm hm. no, bude se pogledalo da se sama uvjerim.
utješena sam time što nisi rekla da je skupo :lol:
Pa i nije, ako sam dobro zapamtila, ono što sam ja čula je išlo od srednjih dvoznamenkastih do manjih troznamenkastih cifri.
No eto, nemoj me držat za riječ i odi vidit :)

elrania

Post by elrania » 24 Oct 2011, 22:29

wow :shock: pa odlično!! hvala puno!

metallicat

Post by metallicat » 24 Oct 2011, 22:34

ima kod vas u zg gdje za kupit tekući latex? znate cijenu? ja pitala u jedinom art shopu u rijeci i nema :?
Image

callac

Post by callac » 24 Oct 2011, 22:38

elrania wrote:callac, jesi možda bila ovdje http://www.facebook.com/UlicniOrmar?ref=ts ? znaš možda kakve su cijene, bilo što?
nisam išla tamo, centarme nije vidio ohohoooj vremena.. al sam haračila u dva second handa odmah iza britanca, u vrijeme kada samtamo živjela, ubolo se par genijalnih stvari od kojih je i ona zelena kožna jakna, 70's style, ne znam dal si ju kad vidjela na meni?
I znam tu i tamo zalutati u onaj shop na križanju šubićeve i zvonimirov, tamo sam pak uzela dvoje super crnih hlača, davno, prije koje 4. god, al znam da su me svake koštale 15kn, nove, obadvoje pimkie. Vjerujem da su cifre u ovom Uličnom ormaru malko razvikanije jer je sad na cijeni sve što je retro pa vjerojatno iskorištavaju tu činjenicu.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Oct 2011, 22:43

metallicat wrote:ima kod vas u zg gdje za kupit tekući latex? znate cijenu? ja pitala u jedinom art shopu u rijeci i nema :?
Trebalo bi biti u hobby art shopovima. Ne znam jel imaju negdje broj da nazoveš...

metallicat

Post by metallicat » 24 Oct 2011, 22:44

Asfodel wrote:
metallicat wrote:ima kod vas u zg gdje za kupit tekući latex? znate cijenu? ja pitala u jedinom art shopu u rijeci i nema :?
Trebalo bi biti u hobby art shopovima. Ne znam jel imaju negdje broj da nazoveš...
kod nas je bilo par takvih dućana al se zatvorilo sve :? sad mi je već hitno s tom maskom, još na kraju neću niš uspjet iskemijat. prekasno sam saznala za to, koja šteta.
Image

elrania

Post by elrania » 24 Oct 2011, 22:45

@callac: a-a, ne znam tu jaknu.
u onom na križanju sam bila, živjela sam godinu dana ulaz do pa se svaki dan prolazilo kraj toga, al nisam nikad ugledala baš nešto wow.
ovaj me osvojio zbog torbi i čizama, mooram to otić vidjeti dok imaju u ponudi nek emodele (nadam se da ih još imaju).

metallicat

Post by metallicat » 24 Oct 2011, 23:38

alecto wrote:nijedan kozmetički brand nema ljubičasti tuš za oči da je tamno ljubičast, ne lavanda-rozi-fuksija-pičke materine :evil: našla sam jedino art deco jedan koji je odlične boje, ali ima šljokice i košta 100 kn, pa sam uzela l'oreal super liner luminizer, boja black amethyst, al skoro je crn. jel zna itko za neki ljubičasti tuš? :( onako, jarko tamno ljubičast.
možda ovako nešto? nije klasičan, ali vjerovatno duže traje, količinski mislim.
Image
Image
Image

elrania

Post by elrania » 25 Oct 2011, 00:36

evo neke kvazipozerske pospane da se vidi na što kosa liči (i da se pokažem malo).
SpoilerShow
Image
sad se već skroz raspada sve, jer stoji ovak od 10 ujutro, al ono, you get the point. ovo otraga najviše pati kak se vidi.
SpoilerShow
Image
svaki tjedan mi ispadne neki drugi volumen frizure, ovisno kak mi se da postaviti viklere i one spužvaste uvijače. sad smo slučajno u nekoj blagoj 30s fazi kad je pripijenije uz glavu :lol:

Post Reply