Koji ste horror zadnji gledali?
-
- Zombiemachine
- HorrorHR
- Site Admin
Split Second je zakon film. Beštija vs. Ruther Hauer. Film mi je je bio na VHSu snimljen zajedno sa drugim Hauerovim hitom iz VHS ere - "Blind Fury" mislim da se zvao. Rutger kao slijepi mačevaoc. Ah ti VHSovi , nostalgija...Zombiemachine wrote:Rose red ja ok, ali me dnevnik... zamorio.
Ja pogledao Split second ponovno, jer je neko spomenuo opako oružje iz filma. I, bogme, nije za zajebavat se s time, 650 metaka sačme u minuti iz shot-miniguna nije sprdnja.
- dr_gonzo
Split Second je fenomenala. Ima dugo da ga nisan gleda, ali kad ga dobijem odmah ću ga pogledati. A budala ja imao sam priliku ga kupiti na VHS-u, ali jebiš ga tad još nisan radija pa nije bilo ni love
Čudi me kako nisu snilili nastavak (sjećate se kraja i onih balonćića iz vode
)?

Čudi me kako nisu snilili nastavak (sjećate se kraja i onih balonćića iz vode

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dr_gonzo
- HorrorHR
- Site Admin
- Zombiemachine
- A$H
- HorrorHR
- Site Admin
jel si u filmu primjetio Amy Ciupak Lalonde (slike na viewtopic.php?t=180 ), nisam još gledao a na IMDBu je negdje u sredini pa neznam dali je neka posebna uloga.A$H wrote:Heartstopper-Two hospitalized young people discover that things can get even worse when the dilapidated institution is stranded by a severe storm and a maniac stalks the corridors butchering the patients and staff.bla bla bla bla....nikaj novo...

- A$H
na početku se pojavljuje više tinejđerica pa je vjerojatno tu negdje i ona nisam je baš posebno ulovio okom..HorrorHR wrote:jel si u filmu primjetio Amy Ciupak Lalonde (slike na viewtopic.php?t=180 ), nisam još gledao a na IMDBu je negdje u sredini pa neznam dali je neka posebna uloga.A$H wrote:Heartstopper-Two hospitalized young people discover that things can get even worse when the dilapidated institution is stranded by a severe storm and a maniac stalks the corridors butchering the patients and staff.bla bla bla bla....nikaj novo...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-