John Rambo (Rambo 4)
- Dragonrage
Evo pojavio se prvi "službeni" plakat filma iako to još nije potvrđeno. Ne znam za vas ali meni se sviđa, jednostavan je ali opet nekako opak...iako bit će ih zasigurno još...a evo i šta je Stallone izjavio u nedavnom intervjuu

Stalloneov slijedeći izazov je dobiti R-predikat iz Američke udruge za cenzuru.
''Ovo je genocid najveće mase, želim R i želim nasilje jer ono je tamo, i stvarno je. Bilo bi zavaravanje kada bi jednostavno prikrio ono što sam vidio.'' Dodajući kako želi dovesti preživjele iz Myanmar incidenta pred odbor za cenzuru.
Na redateljevoj stolici, onako kulerski, ne piše Sylvester Stallone, već 'John Rambo''.
''Podcijenio samo koliko će ovo snimanje zapravo biti stresno.'', sa tonom koji sliči isprici, ''imamo ekipu od 600 ljudi, stoga je bilo 20 puta teže od snimanja relativno jednostavnog Rockya Balboe.
''Nastojim ignorirati skepticizam zbog mojih godina. Napisao sam realistični film baziran na građanskog ratu u Burmi koji traje već 60 godina, gdje je vlada toliko nepopustljiva da se ljudi okreću kanibalizmu, a ljude tjeraju da jedu meso svoje vlastite obitelji. Nema sumnje da ću stvoriti nove političke neprijatelje kada film bude pušten, ali, kako Rambo kaže u filmu: ''Ponekad, da bi učinio Božji posao, moraš prizvati vraga - i onda otvoriti pakao...''
c/p sa ROCKYzone bloga

Stalloneov slijedeći izazov je dobiti R-predikat iz Američke udruge za cenzuru.
''Ovo je genocid najveće mase, želim R i želim nasilje jer ono je tamo, i stvarno je. Bilo bi zavaravanje kada bi jednostavno prikrio ono što sam vidio.'' Dodajući kako želi dovesti preživjele iz Myanmar incidenta pred odbor za cenzuru.
Na redateljevoj stolici, onako kulerski, ne piše Sylvester Stallone, već 'John Rambo''.
''Podcijenio samo koliko će ovo snimanje zapravo biti stresno.'', sa tonom koji sliči isprici, ''imamo ekipu od 600 ljudi, stoga je bilo 20 puta teže od snimanja relativno jednostavnog Rockya Balboe.
''Nastojim ignorirati skepticizam zbog mojih godina. Napisao sam realistični film baziran na građanskog ratu u Burmi koji traje već 60 godina, gdje je vlada toliko nepopustljiva da se ljudi okreću kanibalizmu, a ljude tjeraju da jedu meso svoje vlastite obitelji. Nema sumnje da ću stvoriti nove političke neprijatelje kada film bude pušten, ali, kako Rambo kaže u filmu: ''Ponekad, da bi učinio Božji posao, moraš prizvati vraga - i onda otvoriti pakao...''
c/p sa ROCKYzone bloga
- john_constantine
- john_constantine
- Dragonrage
-
FilmTV
Još nije 100%, pregovara se. Problem je u tome što je Stallone htio da ovaj Rambo bude zadnji pa zato ime John Rambo ali producenti ih misle raditi još i bez njega (neznam kako) pa žele ime koje implicira nastavak.Dragonrage wrote:Pazite ovo...najnoviji naslov filma je....Rambo: To Hell and Back
Ne znam koji kurac toliko seru sa tim naslovom...taj "John Rambo" je bio sasvim Ok...
- Dragonrage
Maa...ko jebe producente...Rambo nije Rambo bez Stallonea...ali u ostalom...nek samo ovaj bude tako dobar kako se čini da bi mogao biti, bez obzira na naslov...to je i onako najmanje važno u cijelom filmu, i ja ću biti zadovoljan...FilmTV wrote:Još nije 100%, pregovara se. Problem je u tome što je Stallone htio da ovaj Rambo bude zadnji pa zato ime John Rambo ali producenti ih misle raditi još i bez njega (neznam kako) pa žele ime koje implicira nastavak.Dragonrage wrote:Pazite ovo...najnoviji naslov filma je....Rambo: To Hell and Back
Ne znam koji kurac toliko seru sa tim naslovom...taj "John Rambo" je bio sasvim Ok...
- Vorador
A jesu u kurcu....ne bi me čudilao ni da Ashton Kutcher glumi Ramba u sljedećim nastavcimaDragonrage wrote:Maa...ko jebe producente...Rambo nije Rambo bez Stallonea...ali u ostalom...nek samo ovaj bude tako dobar kako se čini da bi mogao biti, bez obzira na naslov...to je i onako najmanje važno u cijelom filmu, i ja ću biti zadovoljan...FilmTV wrote:Još nije 100%, pregovara se. Problem je u tome što je Stallone htio da ovaj Rambo bude zadnji pa zato ime John Rambo ali producenti ih misle raditi još i bez njega (neznam kako) pa žele ime koje implicira nastavak.Dragonrage wrote:Pazite ovo...najnoviji naslov filma je....Rambo: To Hell and Back