Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014.

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Michel

Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu - Brazil 2014.

Post by Michel » 09 Jun 2014, 14:09

Mislim da su Ćiro i Žuti tad bili u svađi. Znam da su se uvijek svađali. Zvone je nažalost pogriješio kod gola i onda nam Thuram zabije dva :zubifale:
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

hitman_4

Re:

Post by hitman_4 » 09 Jun 2014, 15:50

dr_gonzo wrote:
hitman_4 wrote:
Scarface wrote:Mi obično bolje prolazimo protiv jačih protivnika, a onda se iz nekog razloga raspadnemo u igri s nefavoritima. Ne bojim se toliko ni Brazila ni Meksika kolika Cameroona, njihovi igrači mogu trčat i k***u, a to će bit naša Ahilova peta.
neki dokazni materijal za takvu tvrdnju?

naši su zadnju poštenu tekmu odigrali protiv Švabije 2008.
siguran sam da ispadamo u skupini (:
Činjenica je da nam stvarno ne leže Južnoameričke ekipe (onu utakmicu sa Argentinom je Ćiro usra svojim kombiniranjem i odmaranjem igrača, a protiv Brazila smo minimalno izgubili 1:0 i igrali nerješeno ali u prijateljskoj).

No, i činjenica je da igramo najbolje protiv najboljih ekipa (osim one sa Argentinom koju smo popušili sa 0:1, i od jebenih Francuza 2:1 (opet kriv jebeni Ćiro), te one nesretne utakmice sa Engleskom od 4:1 i one na Euro 04'), a koliko se sjećam ove:

Euro 96'
U kvalifikacija tukli Talijane 2:1

A onda u grupi Dansku 3:0

Izgubili od Švaba 2:1 jerbo nas je sudac kurvin sin pokra (za razliku od drugih 'krađa' na naš račun ova je bila stvarna i dobro evidentirana od svih nas)

Kvalifikacija za Euro 08'

Tukli Engleze 2:0 i 2:3

Euro 08'
Opet tukli Švabe 2:1

WC 98'
protiv Švaba 3:0

WC 02'
protiv Talijana 2:1

2006 FIFA World Cup qualification
Švedska 0-1 i 1-0

Tako da se ne bojim toliko puno Brazila koliko ovih manjih Mehika i Lavova...

Ali imamo dobar niz za igru...
znači ti na osnovi 5-6 pobjeda protiv velikih epki u zadnjih 20 godina zaključuješ da bolje prolazimo protiv jačih protivnika. danska, turska i švedska sigurno ne spadaju u vrh svjetskog nogometa :| puno više je tu bilo neuspjeha

od ljeta 2008. ova generacija nije pobijedila ni jednu ozbiljnu repku, pa čak ni Grčku.

što se tiče naše skupine, ona je itekako prolazna na papiru :)
Image

Image

Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 09 Jun 2014, 18:00

ajde na zadnjem europskom smo bili odlično protiv talijana i španjolaca,irsku razbili,i to protiv talijana i španjolaca koji su igrali u finalu,ali opet,mi uvijek nađemo opravdanje za neuspjehe,tako ćemo i sada
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 11 Jun 2014, 11:51

Pa, nije tu bilo baš 5-6 pobjeda....bilo je tu odličnih rezultata...

Kad smo ispali od Turske ona je tada imala odlične nogometaše (recimo mnogo bolje nego sada....ova generacija ostaje na Sahinu dok je stara garda imala Sukura i Altıntopa, a i sami rezultati u tim godinama govore koliko su dobri bili), a danska je uvijek bila opasna, iako se ne mogu mjeriti po sadašnjoj ekipi sa onom generacijom di su igrali Schmeichel i ekipa.

Švedska kao reprezentacija je uvijek bila jaka pogotovo sada sa Zlatanom, koji je njihov Šuker (to znači da se zna snać u 16-ercu).

Kako sam rekao imamo samo 3-4 prava poraza od velikih momčadi.

Što se tiče Brazila...nekako se ne osjećam baš nemirnim da bi mogli izgubiti utakmicu... A postoje samo dvije opcije:

Da dobijemo 1:0 ili igramo nerješeno 1:1 (ne volim bunker igru ali mislim da će ipak to biti dobra taktika baram za prvo poluvrijeme, da se ovi ispušu)

Ili da izgubimo sa 2:0 ili 3:0 (također se bojim sudačkih odluka u korist Brazilaca) i to ako nam uspiju zabiti gol u prvih 15min, ali ako ne zabiju Brazilci do 20min, e onda će utakmica ići na naš mlin (nervoza prve utakmice pred svojim gledateljima i slab vezni red).

Ovdje je najbolja opcija odigrati manje 2,5 gola.

Što se tiče ko je u prednosti mislim da smo ipak mi jer imamo bolju veznu liniju od Brazilaca, što je ipak najvažniji (po mom mišljenju) adut, dok oni imaju samo fenomenalnu obranu, a napad im ovisi o odličnom Neymaru.

Mišljenja sam da će im olić zaprditi taj jedan gol, jer u njemu još ima benzine da im ga zaprdi :supz: Gušt mi je gledat kad im on onako sav crven u licu se zaleti ko Flash a lopta mu se zalijepi za nogu čudom i onda ga nekako uspije ugurati u mrežu.
Ne bih se začudio ni da ga Rakitić zabije (stavio sam 10 kn na kladionici da bi on mogao zabiti gol).
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Victor Crowley

Re:

Post by Victor Crowley » 11 Jun 2014, 13:05

Ne zaboravi Ardu, koji je po meni najjači igrač u Turaka. Sahin je dobrano propo.

Što se tiče sutra.. A ne znam, ipak imam neka očekivanja, e sad jesu li ona pretjerana ili ne, vidjet ćemo sutra. No svakako mislim da ćemo ih dobro namučiti, ako ništa drugo.

Michel

Post by Michel » 11 Jun 2014, 14:53

Trenutno imam dobar osjećaj :D

Pritisak je na njima, a mi se samo moramo srediti u glavi i igrati opušteno.

hitman_4

Post by hitman_4 » 11 Jun 2014, 17:41

ehehe michel, znači samo to moraju :lol:

@gonzo turci nikad nisu bili neka velesila, imaju tu broncu iz 2002. i to je uglavnom sve od njih. četvrtfinale 2008. igrali su bez pola momčadi i sigurno nisu bili favoriti protiv nas. nevjerovatno koliko su sreće imali, čak su i skupinu prošli u sudačkoj nadoknadi :|
Image

Image

Image

Michel

BRAZIL - HRVATSKA 1:2

Post by Michel » 11 Jun 2014, 17:55

Pa da :D

Opušteno i bez pritiska i ako izdržimo prvo poluvrijeme, a da ne povedu, pa oni će se usrat jer kod njih narod najviše očekuje. Da budu prvaci i da igraju lijepo, a to ovaj Brail nije pokazao. Dok mi igramo protiv njih i nitko od nas ne očekuje da pobjedimo, ali da se pokažemo u dobrom svijetlu. Mislim da možemo.

Decadentor

Post by Decadentor » 11 Jun 2014, 18:28

Ma mene boli neka stvar... Samo cekam da ispusimo pa da nam sudci budu krivi....
Image

Michel

Post by Michel » 11 Jun 2014, 18:35

A kad pobjedimo? :kokicarenje:

Decadentor

Post by Decadentor » 11 Jun 2014, 18:59

Michel wrote:A kad pobjedimo? :kokicarenje:
a onda smo najbolji kao sto i jesmo...
Image

Michel

Post by Michel » 11 Jun 2014, 19:12

A i ne sjećam se kad su se igrači žalili na sudce. Jedino vjerojatno dio navijača. Čitao sam nešto da bi se trebalo uvesti novo pravilo štose tiče ofsajda.

Decadentor

Post by Decadentor » 11 Jun 2014, 19:15

moze bit da ovakve nebuloze dolaze od navijaca.... no uvjek se nazivciram onim najbolji smo idemo po pobjedu bla bla i uvjek popuse nakon takve najave...
Image

Michel

Post by Michel » 11 Jun 2014, 19:18

Da, ma nakon 1998. se uvijek previše očekuje. Kao da imamo 50 milijuna stanovnika i svake godine se pojave 5, 6 vrhunskih igrača. Meni bi bilo samo drago da daju sve od sebe i to je to. Kao na euru 2012. kad smo bili u dosta jakoj skupini.

Baš me zanima kakav je mentalitet kod drugih država kad je u pitanju repka.

Decadentor

Post by Decadentor » 11 Jun 2014, 19:24

Ma mislim da je sve individualno.... tako da je isto kao i kod nas...
Image

Post Reply