Rob Zombie's Halloween

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 08 Jun 2007, 12:39

Jedan od možebitno pozitivnih detalja je da novi dr. Loomis (McDowell) nije nikada gledao Halloween pa se neće moći (ne)namjerno ni inspiracijski povezivati na Pleasenceov lik.

A$H

Post by A$H » 08 Jun 2007, 12:46

HorrorHR wrote:Jedan od možebitno pozitivnih detalja je da novi dr. Loomis (McDowell) nije nikada gledao Halloween pa se neće moći (ne)namjerno ni inspiracijski povezivati na Pleasenceov lik.
sumnjam da takvi postoje,pogotovo glumci...sigurno je gledao ako ne prije oda sad radi te uloge....ja mislim da je to samo izmišljeno..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Unreal

Post by Unreal » 08 Jun 2007, 12:48

Pa meni Rob Zombie za sada ne valja. Gledao sam onaj House of 1000 Corpses znam da ima nekih koji vole film ali ima puno više onih koji misle da je film smeće. A ja mislim da je film nije smeće ali je totalno bezvezan i glup. A onaj The Devil's Rejects još nisam gledao ali namjeravam budući da sam ćuo da je film puno bolji od orginala ali nadam se da je bolji i pot tim mislim puno bolji . Mislim da su dali krivoj osobi da remejka film on kopira previše iz TCM pogledajte samo Michaela izgleda ko Leatherface s novom maskom.

Unreal

Post by Unreal » 08 Jun 2007, 12:50

HorrorHR wrote:Jedan od možebitno pozitivnih detalja je da novi dr. Loomis (McDowell) nije nikada gledao Halloween pa se neće moći (ne)namjerno ni inspiracijski povezivati na Pleasenceov lik.
Ma daj ajde onakvog LOOMISA sam volio jer je bio prelud e da bar takav ostane no nažalost izgleda da i njega mora izmjenit.

A$H

Post by A$H » 08 Jun 2007, 12:57

Unreal wrote:Pa meni Rob Zombie za sada ne valja. Gledao sam onaj House of 1000 Corpses znam da ima nekih koji vole film ali ima puno više onih koji misle da je film smeće. A ja mislim da je film nije smeće ali je totalno bezvezan i glup. A onaj The Devil's Rejects još nisam gledao ali namjeravam budući da sam ćuo da je film puno bolji od orginala ali nadam se da je bolji i pot tim mislim puno bolji . Mislim da su dali krivoj osobi da remejka film on kopira previše iz TCM pogledajte samo Michaela izgleda ko Leatherface s novom maskom.

Vidim da neki ovdje imaju neke probleme...pa kaj ako Michael ovdje na jednoj sceni/slici lići na Leatherface?? ne znači da će remejk biti sranje niti da on previše kopira TCM??? radi jedne sličnosti? pa slići malo ni na Jasona da ne kopira i sve iz Friday the 13th?? pa kad malo pogledaš sve nastavke do sad vidjet ćeš puno sličnost i između načina snimanja,ubojstava pa i izgleda/kretanja(Jasona,Myersa,Leatherface i takve ekipe)...tako da je glupo reć da je remejk dan krivoj osobi...

House of 1000 Corpses i The Devils Rejects su mi super filmovi..di je pokazao šta sve može...od bolesnih ideja do brutalnih realizacija..

Unreal

Post by Unreal » 08 Jun 2007, 13:11

A$H wrote: Vidim da neki ovdje imaju neke probleme...
prvo bez uvreda
A$H wrote:pa kaj ako Michael ovdje na jednoj sceni/slici lići na Leatherface?? ne znači da će remejk biti sranje niti da on previše kopira TCM???
nisam rekao da će zato remejk biti sranje samo sam napomenuo
A$H wrote:pa slići malo ni na Jasona da ne kopira i sve iz Friday the 13th?? pa kad malo pogledaš sve nastavke do sad vidjet ćeš puno sličnost i između načina snimanja,ubojstava pa i izgleda/kretanja(Jasona,Myersa,Leatherface i takve ekipe)...tako da je glupo reć da je remejk dan krivoj osobi...
Mogli su nać boljeg po meni no pitanje kog ? Ma najbolje da ostave orginal na miru i ne rimejkaju ga.
A$H wrote:House of 1000 Corpses i The Devils Rejects su mi super filmovi..
dobro tebi su bili no meni je House of 1000 Corpses bio loš kaj ćeš o ukusima se ne raspravlja.
A$H wrote:di je pokazao šta sve može...od bolesnih ideja do brutalnih realizacija..
Wao fakt privlaćno ali i u tome je stvar Halloween ne treba bolesne ideje do brutalnih realizacija to ne ćini film dobrim i nije strašno.

A$H

Post by A$H » 08 Jun 2007, 14:34

Unreal wrote:
prvo bez uvreda
A$H wrote:pa kaj ako Michael ovdje na jednoj sceni/slici lići na Leatherface?? ne znači da će remejk biti sranje niti da on previše kopira TCM???
A$H wrote:pa slići malo ni na Jasona da ne kopira i sve iz Friday the 13th?? pa kad malo pogledaš sve nastavke do sad vidjet ćeš puno sličnost i između načina snimanja,ubojstava pa i izgleda/kretanja(Jasona,Myersa,Leatherface i takve ekipe)...tako da je glupo reć da je remejk dan krivoj osobi...
Mogli su nać boljeg po meni no pitanje kog ? Ma najbolje da ostave orginal na miru i ne rimejkaju ga.
dobro tebi su bili no meni je House of 1000 Corpses bio loš kaj ćeš o ukusima se ne raspravlja.
A$H wrote:di je pokazao šta sve može...od bolesnih ideja do brutalnih realizacija..
Wao fakt privlaćno ali i u tome je stvar Halloween ne treba bolesne ideje do brutalnih realizacija to ne ćini film dobrim i nije strašno.

rekao sam neki(što je množina) i nisam imenovao nikoga a i to nije nikakva uvreda kao prvo..

pa vidim da mi "neki" htjeli da on samo kopira cijeli film sa novim glumcima i stavi svoje ime...ovo je remejk znaći da će napravit film po svojoj viziji..glupo je uspoređivat kako je radio Camperter krajem '70ih sa Zombijevim remejkom..jer će on naravno ubacit svoje ideje i radit onako kak on misli da bi remejk trebao bit..Carpenter je napravio klasik koji Rombi neće moć ponovit..(ipak je tu 30 god razlike) ali su svi otvoreni za nove ideje...tak da me baš briga što npr. dr. Loomis neće bit 100% isti kao u originalu to ni ne očekujem hoću vidjet dr. Loomisa u novom izdanju možda i boljem..da želim starog pogledao bi opet stare Halloweene...

A$H

Post by A$H » 08 Jun 2007, 14:39

HorrorHR wrote:Preskočili smo ovu novost, izašao je poster za Halloween:

Image

Urednica Rue Morgue magazina kaže da nam je baš to trebalo, Michael sa afro frizurom ;)
ovaj Tagline mi je bolji: When darkness fell, he arrived

Aryx

Post by Aryx » 08 Jun 2007, 14:41

A$H wrote:
Unreal wrote:
prvo bez uvreda

rekao sam neki(što je množina) i nisam imenovao nikoga a i to nije nikakva uvreda kao prvo..

pa vidim da mi "neki" htjeli da on samo kopira cijeli film sa novim glumcima i stavi svoje ime...ovo je remejk znaći da će napravit film po svojoj viziji..glupo je uspoređivat kako je radio Camperter krajem '70ih sa Zombijevim remejkom..jer će on naravno ubacit svoje ideje i radit onako kak on misli da bi remejk trebao bit..Carpenter je napravio klasik koji Rombi neće moć ponovit..(ipak je tu 30 god razlike) ali su svi otvoreni za nove ideje...tak da me baš briga što npr. dr. Loomis neće bit 100% isti kao u originalu to ni ne očekujem hoću vidjet dr. Loomisa u novom izdanju možda i boljem..da želim starog pogledao bi opet stare Halloweene...
slazem se u potpunosti
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Unreal

Post by Unreal » 08 Jun 2007, 15:19

Aryx wrote:
A$H wrote:
Unreal wrote: prvo bez uvreda nisam rekao da će zato remejk biti sranje samo sam napomenuo
dobro tebi su bili no meni je House of 1000 Corpses bio loš kaj ćeš o ukusima se ne raspravlja. Wao fakt privlaćno ali i u tome je stvar Halloween ne treba bolesne ideje do brutalnih realizacija to ne ćini film dobrim i nije strašno.

slazem se u potpunosti
Pa dobro moram iskreno ja malo smanjit s time da će film biti loš. Sam ću pogledat film i zaskljućit kakav je. Ali ne mogu ćekati da film dođe želim što prije vidjeti dali film loš ili dobar. Ali ipak ja ne bi remejk :(

jigsaw

Post by jigsaw » 08 Jun 2007, 16:16

Šta će Myers pričati? Ajoj šteta...

bakero

Post by bakero » 08 Jun 2007, 16:16

vidim da je rob zombie malo modernizira micheala što mi se baš i ne sviđa sad će djelovat koda je stroj!

posteri su ok, a vidit ćemo kakav će ispast film na kraju, valjda se neće puno odmaknuti od originala!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

jigsaw

Post by jigsaw » 08 Jun 2007, 16:19

bakero wrote:vidim da je rob zombie malo modernizira micheala što mi se baš i ne sviđa sad će djelovat koda je stroj!

posteri su ok, a vidit ćemo kakav će ispast film na kraju, valjda se neće puno odmaknuti od originala!
Ja također...

Unreal

Post by Unreal » 08 Jun 2007, 16:26

bakero wrote: valjda se neće puno odmaknuti od originala!
Pa redatelj je rekao da će ga na drugćiji naćin snjimit ali da će negdje u filmu malo udariti sa slićnom stvarima iz orginala.

bakero

Post by bakero » 08 Jun 2007, 17:04

Unreal wrote:
bakero wrote: valjda se neće puno odmaknuti od originala!
Pa redatelj je rekao da će ga na drugćiji naćin snjimit ali da će negdje u filmu malo udariti sa slićnom stvarima iz orginala.
samo nek ne bude nešto ko rimejk magle inače će zasrati cili serijal halloweena!

trailer sam gleda i neloš je, bitna je atmosfera u filmu!

rob zombijev Devils Reject je dobar film, prvi dio nisam gleda, a vidim na ovom posteru da micheal ima neku dužu kosu, hm hm!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Post Reply