Snovi + šta ste noćas sanjali?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Ašow

Re: Snovi + šta ste noćas sanjali?

Post by Ašow » 20 Sep 2010, 16:41

Ja sam u ovoj sanjao rat. Al bio sam običan civil.
I ono, prerealno mi je sve bilo. U trenutku kad je pala bomba, sve se usporilo, okrenio sam se i vidio nekoga kako lezi na podu i trgo se ko zadnja pička iz kreveta, sav preznojen.
--------
Last.fm

Andrej

Post by Andrej » 20 Sep 2010, 16:43

Ašow wrote:Ja sam u ovoj sanjao rat. Al bio sam običan civil.
I ono, prerealno mi je sve bilo. U trenutku kad je pala bomba, sve se usporilo, okrenio sam se i vidio nekoga kako lezi na podu i trgo se ko zadnja pička iz kreveta, sav preznojen.
Nisi pička. Veruj mi. Dobro došao u moje snove.
We're all mad here...

Ašow

Post by Ašow » 20 Sep 2010, 16:45

Kuis, mislim da sam prvi puta u zivotu tad imao nocnu moru. Inace uopce ne sanjam.
Al to me tak prepalo da ti ne mogu opisati.

Mozda neka davno skrivena traumica iz djetinjstva je to bila, ko ce ga znati.
--------
Last.fm

callac

Post by callac » 20 Sep 2010, 21:50

imam jedan san koji mi se često ponavlja, o smaku svijeta/napad izvanzemaljaca, svaki put isti scenarij-ogromni meteori udaraju u Zemlju i ja trčim mahnito, izbjegavam smrt sve do jednog trenutka u kojem govorim "ne, to nije istina, ne želim još umrijeti" i u snu umrem, a u stvarnosti se probudim
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Andrej

Post by Andrej » 20 Sep 2010, 21:54

Ja često sanjam WW2, i to da sam nemački vojnik????????
Naravno, saki put se nalazim okružen na teritoriji punoj savezničke vojske i isto tako naravno - ginem na milion groznih načina.
Samo znam da je mnogo strašan osećaj u snu, svo to bežanje, povlačenje i spoznaja da izlaza nema.
We're all mad here...

elrania

Post by elrania » 20 Sep 2010, 21:56

callac wrote:imam jedan san koji mi se često ponavlja, o smaku svijeta/napad izvanzemaljaca, svaki put isti scenarij-ogromni meteori udaraju u Zemlju i ja trčim mahnito, izbjegavam smrt sve do jednog trenutka u kojem govorim "ne, to nije istina, ne želim još umrijeti" i u snu umrem, a u stvarnosti se probudim
slična se stvar meni događala, al bez ovih vanzemaljaca, neg je samo meteor bio u pitanju. taman sam vidjela pad na zemlju i veliku erupciju koja se počela širiti, te sam instinktivno počela bježati i samo čekala taj trenutak kad će me plamen dostići. i naravno, dostigao me brzo i preplavio, a sljedeća je scena bila fetusno plutanje nad zemljom u neopisivoj bestjelesnoj ugodi, ko ono kako se astralne projekcije opisuju.
i onda bude baš šteta probuditi se. :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Sep 2010, 21:56

hm, zanima me kako vi sanjate gradove? U traileru za Inception, baš sanjam takve gradove kada su ceste okomite, samo što nema ono toliko ljudi, auta i slično. nije da su mi gradovi i mjesta u snu beživotni i pusti, ali više ono... tek nekoliko ljudi i povremeno koji auto. Ali baš su najčudniji dio sve te lokacije, uvrnutog stila i okomitih cesta...

He, kakve vi to snove sanjate, da vam zavidim. Kao klinac sam čak imao svoj svijet u snu, a sada taj svijet više ne postoji. Snovi mi se većinom svode na sanjanje problema u obliku zagonetki. Znači, nešto što potiskujem u sebi i zaboravim, u snu se prisjetim ili neke stvari koje me muče, a ne razmišljam previše, iskazu se u snu....

kao kada sam mislio da ću izgubiti najbolju prijateljicu, onda sam bio u gradu u ogromnoj gužvi. A ona kraj mene dok se nije polako nestajala u toj silnoj gužvi. Dok onda opet sanjam nekakve čudne snove, neobične arhitekture poput vlakova u stilu rollecoastera, čiji dio nestane, pa padne na mene... ili da sam s grupom iz srednje i neka povučena djevojka se pokušava uklopiti u naše društvo. njezina kuća s druge strane ceste i prelazi cestu, pa ju udari autobus, a mi umiremo od smijeha...

ma uvijek uvrnuti snovi, he... :kokicarenje:
Last edited by john_constantine on 20 Sep 2010, 21:59, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 20 Sep 2010, 21:59

ma meni je najgore što sam ja uvjerena da će tako nekako i završiti moj život :lol:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 20 Sep 2010, 22:01

da umrem na načine na koje sam u snovima, bila bih zapravo i sretna :lol:

Andrej

Post by Andrej » 20 Sep 2010, 22:02

callac wrote:ma meni je najgore što sam ja uvjerena da će tako nekako i završiti moj život :lol:
Ja sam uveren da ću završiti isto kao što sam počeo - bez zuba, pelene da se ne umažem kakom, prekriven ćebetom i davim ljude oko sebe svojim potrebama :lol:
We're all mad here...

callac

Post by callac » 20 Sep 2010, 22:04

elrania wrote:da umrem na načine na koje sam u snovima, bila bih zapravo i sretna :lol:
e, to i ja mislim!
"Live hard, die young, and leave a good looking corpse " :lol:
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Sep 2010, 22:04

hm, kad sam u bedu, onda samo mislim kako bi volio samo živjeti u snovima jer je puno bolje nego u usranom stvarnom svijetu...

ploveći na mrtvačkom lijesu u kojem je "izmučena" cura koju sam spasio od nasilnika iz nekog bunkera na hridini...

Uf, da... baš ste me podsjetili na jedan davni san. Kao klinac sam imao nekog lika (ono, bivši prijatelj) koji se stalno pretvarao u čudovište i jednom sam ga uspio srediti. I nalazim se na moru na ogromnoj kocki, a taj lik postaje dječak koji je ranjen. I do kocke na čamcu dođu Djed mraz i neki mali, koji uzmu ranjenog dječaka i odvedu na otok gdje je bila fešta. A ja sam znao da su to ljudožderi...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Sep 2010, 22:05

Andrej wrote:
callac wrote:ma meni je najgore što sam ja uvjerena da će tako nekako i završiti moj život :lol:
Ja sam uveren da ću završiti isto kao što sam počeo - bez zuba, pelene da se ne umažem kakom, prekriven ćebetom i davim ljude oko sebe svojim potrebama :lol:
ma ja samo ne želim umrijeti u bolnici... Najradije bi da umrem u šumi, bar da budem hrana za životinje. :zubifale:
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 20 Sep 2010, 22:08

Andrej wrote:
Uff toga se nekako jako bojim, evo gledam po svome djedi kao da ima 7 god tako se ponaša, al opet to je život.

Ašow

Post by Ašow » 20 Sep 2010, 22:10

john_constantine wrote:
Andrej wrote:
ma ja samo ne želim umrijeti u bolnici... Najradije bi da umrem u šumi, bar da budem hrana za životinje. :zubifale:
Sudeći po tom kak su mi članovi obitelji umirali, najvjerojatnije cu zaspat i umrijeti.
hehe
--------
Last.fm

Post Reply