Undying vs. (insert name here)
- dark_driving
-
pain_of_salvation
moram vam svima dat pljesak za ovako smiješne 2 stranice... baš sam guštao zadnjih 5 minuta dok sam čitao koliko svi brljate, a nitko nikoga ne sluša.... kako bi shakespeare rekao: puno vike nizašto.... al evo, čisto par hintova
1. wikipedia svoje članke provjerava i uspoređuje s onima u legitimnim enciklopedijama... u slučaju da je članak upitne valjanosti ili nedorečen, oni to na vrhu članka izrazito naglase... tako da čitatelj odma zna...
2. @undying: odakle ti znaš toliko vrsti lijekova? i još poveži to s glazbom koju slušaš (elektronska)... nije li to nekakva slučajnost? NHF
3. vidio sam da se i moj nick spominje u svađi, pa vas molim da me ne miješate u ovako nekonstruktivne topice (mislio sam da je ovo horror forum, a ne svađaonica)...
4. nikoga ne smatram forum trollom, osim onog rainmakera... a ni onaj ko zna ko šta je upa s uweom bolleom nije puno bolji
5. zašto se uvijek moraju iznositi godine u svađama??? zar čovjek od 50 godina ne može biti dijete u glavi?? zar dječak od 13-14 godina ne može biti nekakav child prodigy i bit inteligentniji od sviju vas? čisto upozoravam na te aluzije u vezi godina... eto, ja imam skoro 19 godina, al sam uvjeren da sam u nekim stvarima upućeniji od sviju vas (bez obzira na vaše godine), kao što ste i vi u nekim stvarima upućeniji od mene... naravno, ima i djece od 10 godina koje neke stvari znaju bolje nego ja, pa se ne zamaram time... čovjek se kroz svoje ponašanje i svoje postupke gleda, a ne kroz broj godina
6. i molim vas, prestanite okolo govoriti riječi čiji je korijen riječ "glup", jer mi je ta riječ strašno odbojna, i želudac mi se okreće kad ju vidim....
eto, samo da ukratko rezimiram i zaključim...
1. wikipedia svoje članke provjerava i uspoređuje s onima u legitimnim enciklopedijama... u slučaju da je članak upitne valjanosti ili nedorečen, oni to na vrhu članka izrazito naglase... tako da čitatelj odma zna...
2. @undying: odakle ti znaš toliko vrsti lijekova? i još poveži to s glazbom koju slušaš (elektronska)... nije li to nekakva slučajnost? NHF
3. vidio sam da se i moj nick spominje u svađi, pa vas molim da me ne miješate u ovako nekonstruktivne topice (mislio sam da je ovo horror forum, a ne svađaonica)...
4. nikoga ne smatram forum trollom, osim onog rainmakera... a ni onaj ko zna ko šta je upa s uweom bolleom nije puno bolji
5. zašto se uvijek moraju iznositi godine u svađama??? zar čovjek od 50 godina ne može biti dijete u glavi?? zar dječak od 13-14 godina ne može biti nekakav child prodigy i bit inteligentniji od sviju vas? čisto upozoravam na te aluzije u vezi godina... eto, ja imam skoro 19 godina, al sam uvjeren da sam u nekim stvarima upućeniji od sviju vas (bez obzira na vaše godine), kao što ste i vi u nekim stvarima upućeniji od mene... naravno, ima i djece od 10 godina koje neke stvari znaju bolje nego ja, pa se ne zamaram time... čovjek se kroz svoje ponašanje i svoje postupke gleda, a ne kroz broj godina
6. i molim vas, prestanite okolo govoriti riječi čiji je korijen riječ "glup", jer mi je ta riječ strašno odbojna, i želudac mi se okreće kad ju vidim....
eto, samo da ukratko rezimiram i zaključim...
-
FilmTV
Definitivno! Baš zato ju ljudi širom svijeta koriste kao referencu.pain_of_salvation wrote:1. wikipedia svoje članke provjerava i uspoređuje s onima u legitimnim enciklopedijama... u slučaju da je članak upitne valjanosti ili nedorečen, oni to na vrhu članka izrazito naglase... tako da čitatelj odma zna...
Množina nije potrebna pošto te spominjao samo undying.pain_of_salvation wrote:vidio sam da se i moj nick spominje u svađi, pa vas molim da me ne miješate u ovako nekonstruktivne topice (mislio sam da je ovo horror forum, a ne svađaonica)...
Opet ne treba množina jer je u pitanju samo undying, koliko vidim nitko drugi nije godine uzimao kao vrijednost za neku mudrost.pain_of_salvation wrote:zašto se uvijek moraju iznositi godine u svađama??? zar čovjek od 50 godina ne može biti dijete u glavi?? zar dječak od 13-14 godina ne može biti nekakav child prodigy i bit inteligentniji od sviju vas? čisto upozoravam na te aluzije u vezi godina... eto, ja imam skoro 19 godina, al sam uvjeren da sam u nekim stvarima upućeniji od sviju vas (bez obzira na vaše godine), kao što ste i vi u nekim stvarima upućeniji od mene...
- undying
Admin:
zasto je neko u moje ime otvarao ovu temu??? To nije ruzno, to je ODVRATNO!!! Ako vec neko zeli ovakvu temu neka je otvori u svoje ime!
Vendigo:
ti si se proslavio onom recenicom da u reasonu ne mozes izvuci zvuk gitare, sto je za onoga ko zna super smijesna izjava ali ja ti nisam htjeo odgovarati na to jel me ne zanima da nekom objasnjavam kako se radi u njemu a ti si jedva docekao da kazes da sam "glup"-nema smisla. Nista, vjerujte da je Prodigy rave a da uz to idu antidepresivi i neuroleptici.. Uzivajte...
zasto je neko u moje ime otvarao ovu temu??? To nije ruzno, to je ODVRATNO!!! Ako vec neko zeli ovakvu temu neka je otvori u svoje ime!
Vendigo:
ti si se proslavio onom recenicom da u reasonu ne mozes izvuci zvuk gitare, sto je za onoga ko zna super smijesna izjava ali ja ti nisam htjeo odgovarati na to jel me ne zanima da nekom objasnjavam kako se radi u njemu a ti si jedva docekao da kazes da sam "glup"-nema smisla. Nista, vjerujte da je Prodigy rave a da uz to idu antidepresivi i neuroleptici.. Uzivajte...
- Zombiemachine
- Wendigo
ne volim se svađati na netu ali eto.. ovo za gitaru: neznam.. ja mislim da se ne može u Reasonu svirat gitara, vjerojatno se može kako ti kažeš "izvući zvuk", što mi ništa ne znaći jer je Reason program koji se sastoji od gro ritam mašina, samplera, matrica i sličnih "gadgeta" za proizvodnju sintetičke glazbe. uglavnom, ne može me isus bog uvjerit da netko svira gitaru sa mišem i tastaturom LOL... glup?!? kad sam ja igdje napisao da si ti glup molim lijepo?! glup je izraz na koji sam kronično alergičan u svim njegovim varijantama i koristim ga samo u ekstremnim slučajevima kad se hard core zakrvim sa nekim.. tako da stari moj, ti si nešto gadno zabrijao.. ono je bio link na wikipediu koju toliko voliš, (ovo nije provokacija!) i gdje se opisuje pojam forum trolla, ako si pročitao text, mogao si shvatit što sam htio reć, a ne optuživat ljude da te nazivaju glupanom i sl. ... end of discussion 4 me.undying wrote:Admin:
Vendigo:
p.s. ispred linka koji sam stavio stoji zagrada u kojoj piše nhf = no hard feelings iliti ne ljuti se, zajebancija je i smajlić koji dobroćudno namiguje pa...
-
pain_of_salvation
- Evil Xander
Glup si.pain_of_salvation wrote:ajdete kvragu, reka san da prestanete s tom riječi "glup"jel možete bit barem malo obazrivi god dammit?!
I sto sad?
Ima puno gorih rijeci i stvari koje ti netko moze napraviti od toga da spominje rijec 'glup' i to u kontekstu koji nema veze s tobom.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
-
FilmTV
-
pain_of_salvation
ovo polako prerasta u farsuFilmTV wrote:Treba biti obazriv prema tebi jer te smeta riječ "glup" a ti vrijeđaš sve religiozne ljude sa "god dammit"? Čudni su to neki standardi.pain_of_salvation wrote:ajdete kvragu, reka san da prestanete s tom riječi "glup"jel možete bit barem malo obazrivi god dammit?!
@Evil Xander - potpisujem!
- undying
Wendigo wrote:ne volim se svađati na netu ali eto.. ovo za gitaru: neznam.. ja mislim da se ne može u Reasonu svirat gitara, vjerojatno se može kako ti kažeš "izvući zvuk", što mi ništa ne znaći jer je Reason program koji se sastoji od gro ritam mašina, samplera, matrica i sličnih "gadgeta" za proizvodnju sintetičke glazbe. uglavnom, ne može me isus bog uvjerit da netko svira gitaru sa mišem i tastaturom LOL... glup?!? kad sam ja igdje napisao da si ti glup molim lijepo?! glup je izraz na koji sam kronično alergičan u svim njegovim varijantama i koristim ga samo u ekstremnim slučajevima kad se hard core zakrvim sa nekim.. tako da stari moj, ti si nešto gadno zabrijao.. ono je bio link na wikipediu koju toliko voliš, (ovo nije provokacija!) i gdje se opisuje pojam forum trolla, ako si pročitao text, mogao si shvatit što sam htio reć, a ne optuživat ljude da te nazivaju glupanom i sl. ... end of discussion 4 me.undying wrote:Admin:
Vendigo:
p.s. ispred linka koji sam stavio stoji zagrada u kojoj piše nhf = no hard feelings iliti ne ljuti se, zajebancija je i smajlić koji dobroćudno namiguje pa...
Nije bilo rijeci o sviranju gitare nego o pravljenju muzike, nije bitno. Svaki ton mozes izvuci u reasonu+ poslije ide na post produkciju.. da ne duzim sad. Drugi dio teksta odnosio se na pojedince ovde, ne iskljucivo na tebe!+ Zasto si se bas ti ukljucio u raspravu kad nemas ama bas nikakve veze sa svim ovim?? Razumijem Zombija i A$H-a sa njima sam ulazio u konflikte i prije, pa je to ok, ali ti kojeg sam smatrao da razumijes o cemu pricam.. Nisam ocekivao.+ Saljes onu stranicu Wikipedie.. Zasto? Jel ti stvarno mislis da su moji postovi nekvalitetni? Da ne duzim, nemas ti nikakvo misljenje u vezi mene, to je jedina istina a poslao si post iz samo tebi znanog razloga.. Moji postovi na ovom forumu su jedni od kvalitetnijih i to govorim zato sto ZNAM a ne zato sto lupam-to se osjeti iz aviona!
- HorrorHR
- Site Admin
Nije nitko otvarao u tvoje ime temu, sa jednim od tvojih offtopica sam podjelio temu gdje si otišao u offtopic, te automatski sa time tvoj post postaje nositelj teme, tj. ti "autor".undying wrote:zasto je neko u moje ime otvarao ovu temu??? To nije ruzno, to je ODVRATNO!!! Ako vec neko zeli ovakvu temu neka je otvori u svoje ime!.