Zasto toliko volite horrore?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jan 2009, 19:06

je, duhovi mi nikada nisu bili interesatni. Jedino onaj film 13 ghost, imao je dobre duhove, ali na kraju je film bio prosjek radi lošeg izbora glumaca, par krvavih scena (rezanje tijela na pola), ali duhovi su većinom samo plašili, a premalo ubijali, skoro ništa... A drugi filmovi... ili su komedije ili ono, horori s scenama plašenja...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jan 2009, 19:08

a tek vukodlaci? ovo zadnje što snimaju s njima mi se uopće ne sviđa. Svaka čast dog soldieru. :D Ali ja vukodlaka zamišljam kao golemu mrcinu koja uopće ne liči čovjeku, niti bar kao humanoid. S pandžama kojima je sposoban jednim zamahom rasporiti trbuh, s očnjacima koji izlaze van makar probijali usta dok su zatvorena, i snažnoga da probije vrata. onako, pravu mrcinu za klanje. :D
Michel puši karu.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 08 Jan 2009, 19:10

Bas! 13 ghosts je imo obecavajuci pocetak, a kasnije pada sve u vodu lagano..
Ja volim vidjet da je prijetnja stvarna,konkretna..i po mogucnosti poveca heheh. Uvijek mi je bilo ludo zamisljati kako bi bilo fora vidjet pumpkinheada il rawhead rexa il nesto in that vein uzivo..
I like to eat things.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 08 Jan 2009, 19:15

E to o vukodlacima! Pa u dog soldiers su jos bili ok kak zna bit. Najgore,al najnajnajgore sto mi se moze desit je da se "vukodlak" pretvara u vuka,a ne u vukodlaka! Ko onaj jebeni srot blood and chocolate! Jebote vuk! To nije werewolf,to je wolfman! Vukodlak mora bit golem,malo groteskan i bolesnog pogleda i ne previse humanoidan. Vise monster,manje man.
I like to eat things.

Wendigo

Post by Wendigo » 08 Jan 2009, 19:18

meni je definicija vukodlaka ono iz dog soldiers samo puno veće i nabijenije, dakle da je kvadripedalan i da ima vučju glavu (njušku) i da se pretvara u vuka i u klasičnu krinos formu..

Aryx

Post by Aryx » 08 Jan 2009, 19:21

jednostavno su mi pre fun :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 08 Jan 2009, 19:29

Klasicnu krinos formu hahaha! Ti vise opisujes hispo formu heheh..meni je to,samo da nije bas nuzno kvadripedalan..
I like to eat things.

Wendigo

Post by Wendigo » 08 Jan 2009, 19:33

Eat Your Brains wrote:Klasicnu krinos formu hahaha! Ti vise opisujes hispo formu heheh..meni je to,samo da nije bas nuzno kvadripedalan..
jebemu sorry za offtopic :oops: ali ovo me ful zanima..

šta nije krinos mješavina vuka i čovjeka, dakle klasičan vukodlak look? :?

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 08 Jan 2009, 19:38

Je,ja sad malo skrecem na te forme koje se tak nazivaju u onoj igri werewolf the apocalypse..crinos je bas na pol put izmedu covca i vuka..al najcesce je vise uspravan. To je definitivno vukodlak kakvog ja zelim vidjet. Mislio sam da ti na to isto mislis,pa se smijem jer skoro nitko za to nije cuo.. :)
I like to eat things.

vallay

Post by vallay » 08 Jan 2009, 19:39

elrania wrote:ne volim isfuravanja tipa "volim krv, crijeva, klanja...".
nisam fan crijeva, al volim krv i klanje, pa svejedno ne mislim da se isfuravam. jednostavno volim gore i to je jedan od razloga zasto volim horore.
he's the one

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 08 Jan 2009, 19:41

Gorror! :D

Ja volim cudovista..to me pali..volim da nesto probije kroz zid il podrapa auto.
I like to eat things.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 08 Jan 2009, 19:42

horrori ne mogu bez krvi i klanja ali nije mi previse drago to vidjet...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 08 Jan 2009, 19:44

Ja bih reko..mogu bit bez krvi i klanja,al nije prezbavno onda to vidjet.
I like to eat things.

Freddy

Post by Freddy » 08 Jan 2009, 20:19

mislim da se ne bi trebali odbacit duhovi kako cons to misli,duhovi su po meni među 5 glavnih stvari kaj čine horor filmove,spominješ 13 ghost,dobar film,ali što se tiče filmova o duhovima mislim da je dobio svoju popularnost na Poltergeistu,koji je među 10 naj horor filmova,duhovi su svakodnevnica u horor filmovima i mislim da tako i trebaju ostat
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

elrania

Post by elrania » 08 Jan 2009, 20:22

vallay wrote:
elrania wrote:ne volim isfuravanja tipa "volim krv, crijeva, klanja...".
nisam fan crijeva, al volim krv i klanje, pa svejedno ne mislim da se isfuravam. jednostavno volim gore i to je jedan od razloga zasto volim horore.
ne trebas se ti meni nista opravdavati :lol:

al kad vec idemo tako...
gdje pise da ja ne volim gore? napraviti smislenu i upadljivu gore scenu smatram izazovom jednog dobrog horrora i samo naprijed.
jedino na sto gledam nisko u cijeloj prici je naglasavanje da se voli gledati ubijanje i mucenje covjeka i sl.
onda fino imas odredene RL snimke toga, pronadi, pogledaj, pocni aktivno sam raditi, napravi vlastite, ako je gust itd., jer ovako kad to ljudi kazu u ovom primjeru zvuci ko isticanje vlastite neutemeljene apatije i djetinjatosti, a zbilja sumnjam da bi se vecina drzala toga i dalje da stvari postanu malo ozbiljnije od filma. :lol:
lako je razvijat misljenja kad je vlastita guza na sigurnom :lol:
pardon na skretanju s teme i vjerojatno se moglo bez ovoga, no bilo je neophodno u mom slucaju. :lol:

Post Reply