Djevojke i mladići...
- dr_gonzo
-
Grimmjow
dr_gonzo wrote:Zato sam rekao čast iznimkama, jer iznimke uvijek postoje...Grimmjow wrote:ja se neslazen s time znan osobno dosta ljudi koji slusaju narodnjake i dosta njih koji slusaju metal i cak ima vise dobrih ljudi medu onima sta slusaju narodnjake bar u mome gradudr_gonzo wrote: Slažem se sa tim...ali činjenica jeste da je više dobrih ljudi među rokerima, metalcima i sličnim muzičkim đirovima, nego među onima što slušaju narodnjake i što stoje sređeni i ulickani (opet i ovdje ima iznimaka, ali malih...no čast iznimkama).
I kod mene ima ljudi koji slušaju narodnjake i koji su kao osobe normalni ljudi i društveni, ali općenito gledajući ima puno onih koji bi ti njušku razbili kad bi se pojavio na Thompsonovu koncertu sa recimo Cheovim likom na majci.
Činjenica je da je na svakoj cajki bilo uvijek gužve (s možda 2-3 iznimke u recimo 10 slučajeva) i to dobrih tuča (saznam tu informaciju iz prve ruke), dok na nekom rock koncertu bude 2-3 manja pijana ispada i to je sve...
je ali moras uzet u obzir da cak i ti sta bi te razbili su dobri ljudi mozda to je drugo sta je metalcu film u glavi da se obleja izade vani i prica gluposti npr a nekome ko slusa cajke da razbije sebi bocu o glavu i ide nekoga pribit
- elrania
a ok, if you say soA$H wrote:pa znam da ima slika na forumu di se slikala pred zrcalom..dovoljno se vidi za zakljucke..a jedna je sa lijepim smjeskom..iako sa takvim usnama i osmijeh mora bit predivan..elrania wrote:ma kad si ti to vidio kak se smijem i kakve noge imam?A$H wrote: oci, osijeh, noge..na to sam najslabiji..a onda i ostalo hehe...a jedna sve te kriterije pokriva..
![]()
![]()
btw, zas si mako sliku tetovaze (torza
-
Gosp.
Na koliko si punk/hc isl. koncerata bio?dr_gonzo wrote:Činjenica je da je na svakoj cajki bilo uvijek gužve (s možda 2-3 iznimke u recimo 10 slučajeva) i to dobrih tuča (saznam tu informaciju iz prve ruke), dok na nekom rock koncertu bude 2-3 manja pijana ispada i to je sve...
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- Asfodel
- A$H
a uslikat cu torzo za tebe..elrania wrote:a ok, if you say soA$H wrote:pa znam da ima slika na forumu di se slikala pred zrcalom..dovoljno se vidi za zakljucke..a jedna je sa lijepim smjeskom..iako sa takvim usnama i osmijeh mora bit predivan..elrania wrote: ma kad si ti to vidio kak se smijem i kakve noge imam?![]()
![]()
![]()
btw, zas si mako sliku tetovaze (torza) iz topica?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
-
GreenHornet
Ovdje kod mene je puno,puno više tuča bilo po punk,metal koncertima nego po mjestima gdje se puštaju narodnjaci...Gosp. wrote:Na koliko si punk/hc isl. koncerata bio?dr_gonzo wrote:Činjenica je da je na svakoj cajki bilo uvijek gužve (s možda 2-3 iznimke u recimo 10 slučajeva) i to dobrih tuča (saznam tu informaciju iz prve ruke), dok na nekom rock koncertu bude 2-3 manja pijana ispada i to je sve...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- dr_gonzo
Ja ču onda uvijek izbrat metalca, jer iako možda priča gluposti nikome s time neće nauditi... dok s druge strane kako ti kažeš kad netko na cajki opali sebe bocom po glavi i ode nekom pičku razbit...e taj je za psihijatriju a ne za civilno društvo (i što je najgore taj koji ide nekog razbiti uvijek izabere nekog jadnika sa kojim će sigurno obrisati pod).
Takve ja izbjegavam, no ako mi se nađu na putu e onda je bolje prvi srediti stvari prije engo budu još gore po mene...
Sva sreća da je takvih sranja kod mene malo bilo...
Takve ja izbjegavam, no ako mi se nađu na putu e onda je bolje prvi srediti stvari prije engo budu još gore po mene...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- elrania
ja sam osobno na cesti imala dosta neugodan slucajem s nekim alternativcima. situacija se sredila dosta brzo, jer sam poprilicno popizdila kad su postali malo agresivni i onda su se skulirali...dr_gonzo wrote:Ja ču onda uvijek izbrat metalca, jer iako možda priča gluposti nikome s time neće nauditi... dok s druge strane kako ti kažeš kad netko na cajki opali sebe bocom po glavi i ode nekom pičku razbit...e taj je za psihijatriju a ne za civilno društvo (i što je najgore taj koji ide nekog razbiti uvijek izabere nekog jadnika sa kojim će sigurno obrisati pod).
uvijek ce mi bit neugodnije nac se sama negdje navecer u takvom okruzenju, neg medu cajkasima...kolko god i ti bili budale s vremena na vrijeme.
- A$H
hahaha eto vrebah malo po forumu i nadjoh tvoju sliku na koju sam zaboravio..a ocito i ti..di ti se skroz noge vide...hehehe..elrania wrote:ja sam osobno na cesti imala dosta neugodan slucajem s nekim alternativcima. situacija se sredila dosta brzo, jer sam poprilicno popizdila kad su postali malo agresivni i onda su se skulirali...dr_gonzo wrote:Ja ču onda uvijek izbrat metalca, jer iako možda priča gluposti nikome s time neće nauditi... dok s druge strane kako ti kažeš kad netko na cajki opali sebe bocom po glavi i ode nekom pičku razbit...e taj je za psihijatriju a ne za civilno društvo (i što je najgore taj koji ide nekog razbiti uvijek izabere nekog jadnika sa kojim će sigurno obrisati pod).
uvijek ce mi bit neugodnije nac se sama negdje navecer u takvom okruzenju, neg medu cajkasima...kolko god i ti bili budale s vremena na vrijeme.
sad smo sigurni za ono kaj sam gore napisao..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr_gonzo
Gosp. wrote:Na koliko si punk/hc isl. koncerata bio?dr_gonzo wrote:Činjenica je da je na svakoj cajki bilo uvijek gužve (s možda 2-3 iznimke u recimo 10 slučajeva) i to dobrih tuča (saznam tu informaciju iz prve ruke), dok na nekom rock koncertu bude 2-3 manja pijana ispada i to je sve...
Od 1994 godine do sada jako mnogo. Eto bio sam i na Martinskoj punk fešti to je zadnje što sam bio (i bilo je odlično).
Zašto pitaš?
p.s. - uvijek su rock koncerti bili mirniji od tih gdje se održavaju cajke (do sada još nitko nije nikoga na rock konceru upucao pištoljem)
treba fenomen gledati objektivno a ne subjektivno (gdje an svakoj strani ima loš primjer). Ne kažem da se ja nisam potukao sa kojim alternativcem...jesam i to dva puta prije 10 godina, ali to je bilo zato što su ljudi bili budale (jedan je šakom opizdio svoju curu koju dobro znam...pa sa uskočio i rabio mu facu...nikad nisam volio muškarce koji se kurče sa tim što mlate žene; drugi je bio drogiran pa smo ga morali smiriti jer je bacao boce na prolaznike...kasnije završio kao psihijatrijski slučaj (problemi sa prednjim režnjom mozga)...)
Last edited by dr_gonzo on 18 Aug 2008, 01:04, edited 1 time in total.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- elrania
-
GreenHornet
U drugu ruku;jako puno cajkaša su kriminalci ili "wanna be" kriminalci i što bi se reklo "nije im potreba mlatiti slabijeg od sebe" dok sam mali milijun pura vidio da je metalac prebio punkera ili obrtunuto da se može hvaliti da je istukao lika koji ne spada u njegovu subkulturu...
Još jedna stvar-draže su mi sponzoruše koje slušaju cajke,nego grupie djevojke nekog underground banda...Zašto?Tuke su i jedne i druge,ali ove se bar ševe za skupa pića,kvalitetnu drogu,vožnju u bijesnim autima a ove druge za vino od 15 kn i "privilegiju" da uđu u neki smrdljivi prostor na probu prije certa...
Još jedna stvar-draže su mi sponzoruše koje slušaju cajke,nego grupie djevojke nekog underground banda...Zašto?Tuke su i jedne i druge,ali ove se bar ševe za skupa pića,kvalitetnu drogu,vožnju u bijesnim autima a ove druge za vino od 15 kn i "privilegiju" da uđu u neki smrdljivi prostor na probu prije certa...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!