Iron Man (2008)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
A$H

Post by A$H » 29 Feb 2008, 16:23

Unreal wrote:Evo ovdje se može vidjeti novi trailer koj po meni rastura :rock:
http://www.beyondhollywood.com/brand-sp ... n-trailer/
Hell yeah 8)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Freddy

Post by Freddy » 29 Feb 2008, 16:44

ma trailer je predobar...jedan od boljih trailera općenito
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 29 Feb 2008, 23:54

Uvijek sam tvrdio da Iron Man serijal je odličan baš zbog oklopa...ali što se tiče Tonya Starka...ko ga šiša :lol:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Mar 2008, 17:05

e, pa zar iron man nije invalid? mislim, može se kretati samo u oklopu dok je u stvarnosti u kolicima?
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 01 Mar 2008, 17:10

john_constantine wrote:e, pa zar iron man nije invalid? mislim, može se kretati samo u oklopu dok je u stvarnosti u kolicima?
mislim da nije, koliko znam on je neki inžinjer/znanstvenik koji si je iz nekog meni nepoznatog razloga napravio onaj bolesni oklop..

A$H

Post by A$H » 01 Mar 2008, 17:10

john_constantine wrote:e, pa zar iron man nije invalid? mislim, može se kretati samo u oklopu dok je u stvarnosti u kolicima?
ajde ajde to je Dr. X :lol: :lol: sala..ne koliko ja znam nije u kolicima..

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Mar 2008, 17:13

my bed. Ma ne znam, mislio sam da on ovisi o tom oklopu, he...

evo jedan citat s bloga.
Iron-Man: Pravo ime mu je Tony Stark. U originalnome stripu bivši vojnik iz Vietnama kojeg zarobe jer je dotični najveći ekspert za vojnu tehnologiju i inovacije. Stark izrađuje specijalno home-made odijelo Mark I koje iskoristi kao duplu prijevaru, umjesto da ga izruči protivničkoj strani, Mark I posluži kao obrana njemu samome u bijegu iz logora. U filmu je Vietnam zamjenjen modernijim Afganistanom. Kasnije, nakon povratka u Ameriku, Stark izrađuje Mark III odijelo (ono sa slike) i odlučuje se boriti za pravdu i sve što ide uz to...Inače ima problema sa alkoholizmom, a glavni protivnik (barem u stripu) mu je Dalekoistočni Mandarin...Budući da MArvel ulaže velika sredstva u razvoj filma, Iron-MAn će vjerojatno postati novi Spiderman što se tiče popularnosti, zarade etc....Ima nekih pitanja? ; )
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 01 Mar 2008, 17:18

john_constantine wrote:my bed. Ma ne znam, mislio sam da on ovisi o tom oklopu, he...

evo jedan citat s bloga.
Iron-Man: Pravo ime mu je Tony Stark. U originalnome stripu bivši vojnik iz Vietnama kojeg zarobe jer je dotični najveći ekspert za vojnu tehnologiju i inovacije. Stark izrađuje specijalno home-made odijelo Mark I koje iskoristi kao duplu prijevaru, umjesto da ga izruči protivničkoj strani, Mark I posluži kao obrana njemu samome u bijegu iz logora. U filmu je Vietnam zamjenjen modernijim Afganistanom. Kasnije, nakon povratka u Ameriku, Stark izrađuje Mark III odijelo (ono sa slike) i odlučuje se boriti za pravdu i sve što ide uz to...Inače ima problema sa alkoholizmom, a glavni protivnik (barem u stripu) mu je Dalekoistočni Mandarin...Budući da MArvel ulaže velika sredstva u razvoj filma, Iron-MAn će vjerojatno postati novi Spiderman što se tiče popularnosti, zarade etc....Ima nekih pitanja? ; )
opet ti i tvoj krevet :lol:

pa to je netko opisao kaj je vidio u Traileru to i sam vidis...

filmofil

Post by filmofil » 01 Mar 2008, 17:59

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vidim da nisi nikada niti prismrdio stripu :) budem ti poslao ako oćeš new avengerse...

ontopic...jedva čekam film ali ne znam kolko je dobra ideja da robert downey bude iron man...nije to uloga za njega...
This is the Zodiac speaking.

A$H

Post by A$H » 01 Mar 2008, 18:07

filmophil wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vidim da nisi nikada niti prismrdio stripu :) budem ti poslao ako oćeš new avengerse...

ontopic...jedva čekam film ali ne znam kolko je dobra ideja da robert downey bude iron man...nije to uloga za njega...
to svi pricaju..dok ja mislim da ce ispast super u toj ulozi...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Mar 2008, 12:19

Final Iron Man Poster

Image

A$H

Post by A$H » 07 Mar 2008, 16:56

NEORIGINALNO MOGLO JE BOLJE...

Aryx

Post by Aryx » 07 Mar 2008, 16:59

svejedno kakav je plakat , vazno je da film ispadne dobar
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

metallicat

Post by metallicat » 08 Mar 2008, 15:07

ja vidjela samo jednom trailer prije par mj i izgledalo mi loše toliko da moram to u kino ić pogledat :lol:
Image

filmofil

Post by filmofil » 08 Mar 2008, 23:28

ovaj plakat kao da je kopiran od star warsa...samo su izrezali likove i umetnuli druge...trailer mi nije ništa posebno, robert downey kao iron man neće proći jer nema tu karizmu, iron man mi nije među dražim strip likovima...kad se sve to zbroji ne znam kako ću ovaj film gledati
This is the Zodiac speaking.

Post Reply