pogledah ovaj film 2 puta, i nikako mi nije sjeoUnreal wrote:The Lost Boys- bio i ostao zakon film.![]()
Koji ste horror zadnji gledali?
- Boby
McMann je složil soundtrack? To nisam znal; znam samo da on pjeva tu pjesmu. Hm, u nastavku bi mogli ubaciti još koju obradu DoorsaUnreal wrote:Da odličan soundtrac(navodno Gerard McMann koj je složio soundtrac za prvi film radi i za drugi),ali Highlander mi ima malo boljiBoby wrote:S odličnim soundtrackom. "Cry Little Sister" mi je i danas dobro poslušatiUnreal wrote:The Lost Boys- bio i ostao zakon film.![]()
- dr_gonzo
Nije baš horor, ali je horor načina na koji je film snimljen:
D-Wars (2007)
D-Wars (2007)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- carver
- The Undertaker
- elrania
jeepers creepers (2001)
bila sam pod dojmom da ce ovo biti neki tamo scary film i na kraju sam se uglavnom smijala na vecinu scena
zabavan je skroz, ali nije mi bas nesto osobito. sam pocetak je bio dosta dobar i cak malo jeziv kad se JC prvi put pojavio na ekranu, ali ostatak je bio poprilicno prosjecan
nikako mi se ne svida sam lik creepersa - previse alienovski izgleda; ocekivala sam neki old-school monster image =/
bila sam pod dojmom da ce ovo biti neki tamo scary film i na kraju sam se uglavnom smijala na vecinu scena
zabavan je skroz, ali nije mi bas nesto osobito. sam pocetak je bio dosta dobar i cak malo jeziv kad se JC prvi put pojavio na ekranu, ali ostatak je bio poprilicno prosjecan
nikako mi se ne svida sam lik creepersa - previse alienovski izgleda; ocekivala sam neki old-school monster image =/
-
Unreal
Black Christmas (1974)-remek-djelo žanra i pravi otac modernih slasher filmova(Halloween je uzeo dosta elemenata iz ovoga i prošao bolje u kinima pa zato su njega proglasili da je stvorio ovakav tip žanra). BTW odlična režija koja stvara napetost u nekim scenama i efektno je što su ubojstva izvedena off screen pa su stvari ostvaljene mašti. Gluma je isto dobra i scenarij odličan. Jedna od strašnijih stvari filma je da ne znamo puno o ubojci i nikada nam nije prikazana njegova faca(jedino oko),još da dodam one bizzarne pozive koje izvodi sa glasom
. Likovi u filmu su još dovoljno razvijeni pa ne završe kao bezvezno meso (osim prve cure,ali barem je ubojstvo bilo dobro). Srečom film nije dobio nastavak,no naravno morali su napraviti remake koj je vjerojatno sranje no ipak ću ga pogledat.
Ocjena 5/5
Ocjena 5/5
- horkolerbus
- john_constantine
- john_constantine
Halloween 2 - već u 12 minuti prvo krvavo ubojstvo. Maska je totalno lošija od originala. A tek raznovrsnost oružja, čekić, žica, kada za kipućom vodom, skalpel i što sve... ono tipično za slashere. Ubojstva su efikasna, kratka i brza, ali najviše izdvajam onu brutalnu, djevojka u nesvijesti dok je cjevčica zakačena za ruku i cijelo vrijeme cijedi krv iz nje, jbt...
Jamie Lee curtis je nevjerojatno jadna u ovom nastavku, samo se prenemaže, izgovori skoro iste citate i za ništa nije sposobna. A druge cure iz drugih slasher serijala su bar sposobne reći nešto više ili bar udariti ubojicu. Očajna gluma.
Michael myers - jbt, u sceni s dizalom, ma kako užasno sporo hoda da to ide na živce. Tu mu "sestra" bježi, čeka dizalo, ali on niti ne stigne na vrijeme ju dohvatiti. A smiješno je to da je samo trebao ubrzati korak ili čak potrčati, već skoro više puta je u ovom nastavku imao priliku ju zaklati i završiti s tom jadnom dosadom. Zar su htjeli napuniti gaće klincima tim sporim hodom? Jason je istina bio spor, ali s brzim koracima. I bio je čak više živahniji dok je ovaj totalno trom, kao da su ga nakrcali pancirkama.
E pobogu, čemu sada ta keltska riječ?
I kakvo to uopće ima značenje za film osim za trojku...
I nisam mogao ne primijetiti jedan detalj.
U sceni kada ubija medicinsku sestru, njezina koža se topi ili uništava pod vrelom vodom, ne? Ali njegova ruka ostaje čitava.
U prvom dijelu je njegova neuništivost bila prikazana tek na kraju, i dodalo je još bolji horor element. ali ovdje je prenapadno i glupo. Stvarno nema nekog pretjeranog smisla da bude neuništiv.
Jamie Lee curtis je nevjerojatno jadna u ovom nastavku, samo se prenemaže, izgovori skoro iste citate i za ništa nije sposobna. A druge cure iz drugih slasher serijala su bar sposobne reći nešto više ili bar udariti ubojicu. Očajna gluma.
Michael myers - jbt, u sceni s dizalom, ma kako užasno sporo hoda da to ide na živce. Tu mu "sestra" bježi, čeka dizalo, ali on niti ne stigne na vrijeme ju dohvatiti. A smiješno je to da je samo trebao ubrzati korak ili čak potrčati, već skoro više puta je u ovom nastavku imao priliku ju zaklati i završiti s tom jadnom dosadom. Zar su htjeli napuniti gaće klincima tim sporim hodom? Jason je istina bio spor, ali s brzim koracima. I bio je čak više živahniji dok je ovaj totalno trom, kao da su ga nakrcali pancirkama.
E pobogu, čemu sada ta keltska riječ?
I nisam mogao ne primijetiti jedan detalj.
U prvom dijelu je njegova neuništivost bila prikazana tek na kraju, i dodalo je još bolji horor element. ali ovdje je prenapadno i glupo. Stvarno nema nekog pretjeranog smisla da bude neuništiv.
Michel puši karu.
-
Unreal
Ma to i mene iritira nakon par nastavaka. Mislim bilo je scary dok ga pvi put vidiš,ali nakon toga ti več ide na živce. BTW slažem se s večinom kaj si naveo,ali ipak zabavan nastavak zbog puno ubojstva.john_constantine wrote: Michael myers - jbt, u sceni s dizalom, ma kako užasno sporo hoda da to ide na živce. Tu mu "sestra" bježi, čeka dizalo, ali on niti ne stigne na vrijeme ju dohvatiti. A smiješno je to da je samo trebao ubrzati korak ili čak potrčati, već skoro više puta je u ovom nastavku imao priliku ju zaklati i završiti s tom jadnom dosadom. Zar su htjeli napuniti gaće klincima tim sporim hodom? Jason je istina bio spor, ali s brzim koracima. I bio je čak više živahniji dok je ovaj totalno trom, kao da su ga nakrcali pancirkama.
- john_constantine
pa da je pola sata kraći, bio bi mi zabavan, a ovako je pri kraj već napor... Samo čekaš da se završi + pretjerani završetak, jbt.Unreal wrote:Ma to i mene iritira nakon par nastavaka. Mislim bilo je scary dok ga pvi put vidiš,ali nakon toga ti več ide na živce. BTW slažem se s večinom kaj si naveo,ali ipak zabavan nastavak zbog puno ubojstva.john_constantine wrote: Michael myers - jbt, u sceni s dizalom, ma kako užasno sporo hoda da to ide na živce. Tu mu "sestra" bježi, čeka dizalo, ali on niti ne stigne na vrijeme ju dohvatiti. A smiješno je to da je samo trebao ubrzati korak ili čak potrčati, već skoro više puta je u ovom nastavku imao priliku ju zaklati i završiti s tom jadnom dosadom. Zar su htjeli napuniti gaće klincima tim sporim hodom? Jason je istina bio spor, ali s brzim koracima. I bio je čak više živahniji dok je ovaj totalno trom, kao da su ga nakrcali pancirkama.
Michel puši karu.
-
Unreal
Nemoj zaboraviti scenu kada prođe kroz staklojohn_constantine wrote:pa da je pola sata kraći, bio bi mi zabavan, a ovako je pri kraj već napor... Samo čekaš da se završi + pretjerani završetak, jbt.Unreal wrote:Ma to i mene iritira nakon par nastavaka. Mislim bilo je scary dok ga pvi put vidiš,ali nakon toga ti več ide na živce. BTW slažem se s večinom kaj si naveo,ali ipak zabavan nastavak zbog puno ubojstva.john_constantine wrote: Michael myers - jbt, u sceni s dizalom, ma kako užasno sporo hoda da to ide na živce. Tu mu "sestra" bježi, čeka dizalo, ali on niti ne stigne na vrijeme ju dohvatiti. A smiješno je to da je samo trebao ubrzati korak ili čak potrčati, već skoro više puta je u ovom nastavku imao priliku ju zaklati i završiti s tom jadnom dosadom. Zar su htjeli napuniti gaće klincima tim sporim hodom? Jason je istina bio spor, ali s brzim koracima. I bio je čak više živahniji dok je ovaj totalno trom, kao da su ga nakrcali pancirkama.A i zaboravio sam još nešto, ono kada mu puca u glavu, a on samo oslijepi, lol.
- john_constantine
Unreal wrote:Nemoj zaboraviti scenu kada prođe kroz staklojohn_constantine wrote:pa da je pola sata kraći, bio bi mi zabavan, a ovako je pri kraj već napor... Samo čekaš da se završi + pretjerani završetak, jbt.Unreal wrote: Ma to i mene iritira nakon par nastavaka. Mislim bilo je scary dok ga pvi put vidiš,ali nakon toga ti več ide na živce. BTW slažem se s večinom kaj si naveo,ali ipak zabavan nastavak zbog puno ubojstva.A i zaboravio sam još nešto, ono kada mu puca u glavu, a on samo oslijepi, lol.
ma to je baš najjače. Makar mi nije jasno kako je prošao, da li je rukom razbio ili je onako prošao, pa kao da je na njemu nešto što je razbilo staklo.... ma tako nekako, kao da je netko naslonio nešto na staklo i raspalo se, he.
Michel puši karu.