Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Re: Ženski kutak

Post by Asfodel » 15 Sep 2011, 00:38

Tako je :spankme:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 18 Sep 2011, 11:09

Last edited by callac on 18 Sep 2011, 12:22, edited 1 time in total.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 18 Sep 2011, 12:10

radi samo zadnji link :?
a i tu sam vidjela i ČULA dovoljno :shock: :lol:
ono, ja se ne umivam :facepalm:
a bokte dragi :lol:
da mi je vidit ujutro tu šminku koja se kao, netreba popravljat :zubifale:
Image

callac

Post by callac » 18 Sep 2011, 12:23

Jane Doe wrote:radi samo zadnji link :?
probaj sad, editirala sam :zubifale:
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 18 Sep 2011, 12:30

callac wrote:
Jane Doe wrote:radi samo zadnji link :?
probaj sad, editirala sam :zubifale:
thanks, idem virnut :mrgreen:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Sep 2011, 12:36

callac wrote:ovo je mučno za gledati :rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=y4W9GZmS ... re=related
he, koja preobrazba, a zamišljam si da uđem navečer u krevet s Megan Fox, a ujutro "čovječe, a tko si pak ti?" :zubifale:
Michel puši karu.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 18 Sep 2011, 12:55

ok, ovi tutoriali su mi ok, slatka mi je cura...
je da je malo šlampava, da joj je pribor u neredu i da se žbuka, ali je slatka :mrgreen:
Image

callac

Post by callac » 18 Sep 2011, 13:22

ok, ja se više ne družim s tobom :P
nju su stavili kao zaštitno lice manhattan kozmetike u hrvatskoj i ona predstavlja njihovu šminku i radi tutorijale, wtf, gdje ovaj svijet ide??? :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=yLfdocDi ... r_embedded
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 18 Sep 2011, 13:32

ok, jebiga, cura valjda pokušava zgrnut koju kunu jer ono kaj dobivaju na starog nije dost ni za režije...
a tutoriali su kao home made, nebi nikad rakla da je to neš službeno.
ali fakat ima dobru facu i dalo bi ju se našminkat da izgleda jebeno. kad vidim ko je sve zaštitno lice koje već sminke, nije ella niš lošija od njih...
jebga, po mome, bila bi blesava da ne iskoristi tu prednost da se proba probit u nečem, kad ju već ima...
ak ima neš u sebi, bude neš napravila, ima puuuuuuno gorih od nje, previše ih je....
meni su jadne one sa red carpeta što ju frajer fotka kod jacuzija i kako je talentirana :facepalm: a glupa ko.... ma neću vređat životinje ni spolne oragene :zubifale:
Image

metallicat

Post by metallicat » 18 Sep 2011, 13:41

ovo je prestrašno :facepalm: neznam jel mi gori onaj leopard ili govor. naravno da se ne pere sbaku večer, pa ko bi to uspio skinut s lica :lol: valjda nakon par dana omekša pa makne da stavi novo :facepalm: ženska nezna složit ni dvije normalne rečenice, a glumi da je netko :lol:
Image

callac

Post by callac » 18 Sep 2011, 13:41

Jane Doe wrote:ok, jebiga, cura valjda pokušava zgrnut koju kunu jer ono kaj dobivaju na starog nije dost ni za režije...
a tutoriali su kao home made, nebi nikad rakla da je to neš službeno.
ali fakat ima dobru facu i dalo bi ju se našminkat da izgleda jebeno. kad vidim ko je sve zaštitno lice koje već sminke, nije ella niš lošija od njih...
jebga, po mome, bila bi blesava da ne iskoristi tu prednost da se proba probit u nečem, kad ju već ima...
ak ima neš u sebi, bude neš napravila, ima puuuuuuno gorih od nje, previše ih je....
meni su jadne one sa red carpeta što ju frajer fotka kod jacuzija i kako je talentirana :facepalm: a glupa ko.... ma neću vređat životinje ni spolne oragene :zubifale:
Nemam iskreno ništa protiv da ona bude zaštitno lice, ali kad već je, jel problem očistit šminku i ne namaškarat se kao klaun??
A ovo šta si rekla za zarađivane love mi je skroz jadno. Zaš bi ona kao kćer Dine Dvornika bila izuzetak, pa zar nemamo ovdje dvije forumašice koje nemaju očeve pa se same bore za život, skupa sa svojim majkama? Ne želim da se svađamo, ali poanta mog posta je bila da bez obzira tko je i što je, čija ćerka bila, ne moš mi ovako savjetovat da se šminkam i još kupit pare za to. A ako ćemo o tome koliko tutorijala ima na netu, onda treba spomenuti da ih ima više pregenijalnih od nekih unknown cura. Krenuvši sa hrpom cura iz hrvatske koje imaju svoje blogove.
I da, to je služben tutorijal: https://www.facebook.com/manhattan.hr?s ... 7462872570 tu sam ga i pronašla
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 18 Sep 2011, 13:49

meni nije palo na pamet se svađat, ne vidim ni oko čega. ja jednostavno tak mislim i to je to. ti misliš drugačije i super, nije mi se ni puls ubrzao :wink:
koliko ja gedam mladih čiji su starci započeli nešto i u nečem su, pa to djecu ne interesira pol posto, kao mog brata npr.
ono, meni je svako glup ko ima priliku da proba nešto i da mu je lakše do nečeg doć, pa neče.... jebemu ja bi ga u guzicu štunula da mogu :zubifale:
jebiga, još je mlada, ak ima neš u sebi, bude napravila, ak ne, bude došo neko bolji i na nju će zaboravit....
tutoriali su i onak za teen populaciju, i fala bogu na velikom izboru tih tutoriala, pa mi napredniji si nađemo nekog ko zbilja zna znaje.....
prije se za sve gledala kvaliteta, oš od glume, oš od muzike, danas je za sve glavna veza, većinom, žalosno al u takvom svijetu živimo...
a ovo za starog sam se možda krivo izrazila, jer da joj je stari i živ, mislim da bi radila sve što radi i sada...
Image

Info

Post by Info » 18 Sep 2011, 15:18

Neseser slavnih :lol:

Iako mi je mala atnipatična, oči su joj stvarno lijepe
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Asfodel

Post by Asfodel » 18 Sep 2011, 17:25

Ja ne vjerujem što sam pogledala :facepalm:

Ako ćemo konkretno o tutorijalima - treba ih prikazivati početnicima kakve tehnike ne bi trebalo primjenjivati. :( Živopisan prikaz neznanja, nepreciznosti, asimetričnosti i neupotrebljavanja osnovne logike (valjda i muškarac zna da ne moš stavit obilan tuš pa tek onda sjenilo iznad njega pa usput ups malo i po njemu :lol: to je samo primjer)

Potpisujem Callac, sramotno da bude zaštitno lice nečega i radi tutorijale kraj toliko boljih ljudi. Alternativa je da nauči raditi i onda objavljuje, tako onda nemam ništa protiv, dapače. Šminkanje nije sveto pismo da ne možeš svladati neke osnove putem videa, čitanja, pomoći uživo..

A što se nje tiče osobno, nehigijenu ne bih komentirala (tužno je samo po sebi), ni neslaganje ništa više od prostih neproširenih rečenica.. NO iako ne preferiram taj tip i osobno mi se ne sviđa toliko, mala ima jako zanimljivo lice s fotografskog gledišta i rođeni je model. Ja bih taj dio iskorištavala na njezinom mjestu.
(duboko u sebi smatram da imam tih agent sklonosti u prepoznavanju modnih nada :mrgreen: )
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Jane Doe

Post by Jane Doe » 18 Sep 2011, 17:39

Asfodel wrote:Ja ne vjerujem što sam pogledala :facepalm:

Ako ćemo konkretno o tutorijalima - treba ih prikazivati početnicima kakve tehnike ne bi trebalo primjenjivati. :( Živopisan prikaz neznanja, nepreciznosti, asimetričnosti i neupotrebljavanja osnovne logike (valjda i muškarac zna da ne moš stavit obilan tuš pa tek onda sjenilo iznad njega pa usput ups malo i po njemu :lol: to je samo primjer)

Potpisujem Callac, sramotno da bude zaštitno lice nečega i radi tutorijale kraj toliko boljih ljudi. Alternativa je da nauči raditi i onda objavljuje, tako onda nemam ništa protiv, dapače. Šminkanje nije sveto pismo da ne možeš svladati neke osnove putem videa, čitanja, pomoći uživo..

A što se nje tiče osobno, nehigijenu ne bih komentirala (tužno je samo po sebi), ni neslaganje ništa više od prostih neproširenih rečenica.. NO iako ne preferiram taj tip i osobno mi se ne sviđa toliko, mala ima jako zanimljivo lice s fotografskog gledišta i rođeni je model. Ja bih taj dio iskorištavala na njezinom mjestu.
(duboko u sebi smatram da imam tih agent sklonosti u prepoznavanju modnih nada :mrgreen: )
đis, čitam i neznam kak mi je to promaklo u videu :lol:
jebiga sad, kak je moja baba htjela reć "ko zna, može kako hoće" :lol: što ne znaći da je tako i dobro kak neko radi, al jebga :lol:
al slažem se za facu i oči, kaj je je, lijepa je
a za neprofesionalnost također, samo to nije toliko na njoj, nek je makne onaj ko ju je stavio za to kaj je (ja pol tog ni neznam kaj ste vi navele, ne pratim nikoko niš, jebga :P ), taj je još neprofesionalniji od nje
Image

Post Reply