pics or gtfoelrania wrote:
jezika
Što mi je maknulo smješak danas?
- nihil
- john_constantine
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
sranje danas i jučer, kao i prošle i pretprošle godine...
srećom sam toliki bedak da ne znam izvaditi žilet, pa se samo porežem po ruci bez prerezanih vena u kadi, kako sam planirao... A niti jedan ostali pokušaji suicida nemaju velike šanse za uspjeh... samo invalidnost.
Pomogao je razgovor s prijateljima, ali danas ujutro već tako popizdim na poslu. Zna se koji je moj posao, moje radno mjesto i strašno popizdim kada mi netko radi moj posao koji sam ja trebao. A meni ostavi ono što je započeo prošli tjedan gdje ništa ne štima. I sada bi ja trebao to popravljati? Kao da rade idiota od mene. Znam koliko vrijedim, taj posao sam trebao ja napraviti, a ne debili kojima samo padaju hlače jer ga ne znaju stavljati na mjesto. Tek sada sam se smirio nakon lošeg početka dana...
srećom sam toliki bedak da ne znam izvaditi žilet, pa se samo porežem po ruci bez prerezanih vena u kadi, kako sam planirao... A niti jedan ostali pokušaji suicida nemaju velike šanse za uspjeh... samo invalidnost.
Pomogao je razgovor s prijateljima, ali danas ujutro već tako popizdim na poslu. Zna se koji je moj posao, moje radno mjesto i strašno popizdim kada mi netko radi moj posao koji sam ja trebao. A meni ostavi ono što je započeo prošli tjedan gdje ništa ne štima. I sada bi ja trebao to popravljati? Kao da rade idiota od mene. Znam koliko vrijedim, taj posao sam trebao ja napraviti, a ne debili kojima samo padaju hlače jer ga ne znaju stavljati na mjesto. Tek sada sam se smirio nakon lošeg početka dana...
Michel puši karu.
- alecto
jep, radila ortopan, baba je bila nadrkana i tri dana tam namještala sve i jbg, ot: nemrem više vratit labret.elrania wrote:nihil wrote:mozda ces morat vadit kad ces ic slikat ,znaju zajebavat..a zubari ko zubari.dosta ih se zali na pirseve i cude se koji je to dik..
da, ak će radit ortopan, onda obavezno van sve s glave. no ak slikaju samo umnjak, ne treba. ja nisam s jezika morala vadit za šesticu.
we are such stuff as dreams are made on
- Wendigo
Moj kronican manjak karizme i onoga necega sto svi normalni ljudi imaju.
- Josef K
Pričaj miWendigo wrote:Moj kronican manjak karizme i onoga necega sto svi normalni ljudi imaju.
- Alastorus
Jače guraj!alecto wrote:jep, radila ortopan, baba je bila nadrkana i tri dana tam namještala sve i jbg, ot: nemrem više vratit labret.elrania wrote:nihil wrote:mozda ces morat vadit kad ces ic slikat ,znaju zajebavat..a zubari ko zubari.dosta ih se zali na pirseve i cude se koji je to dik..
da, ak će radit ortopan, onda obavezno van sve s glave. no ak slikaju samo umnjak, ne treba. ja nisam s jezika morala vadit za šesticu.unutarnja rupa se zatvorila.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Asfodel
A seru s tim svim za pirseve, razumjela bih da stvarno smeta i onda je i tebi u interesu i naravno da mičeš. Za ortopan umnjaka ništa ne može smetati i bed što su te sjebali. Ja sam se za svoj pravila luda i šutila da imam nešto u ustima, no svejedno je lik poslije srao iako bez pokrića.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
pa koji ti je kurac? zašto bi takve budale bile vrijede toga? znam da nije sve tako jednostavno, imam i ja svakava sranja (tj svi imaju), ali nikad mi takvo nešto ne bi palo na pamet jer život je vrijedan življenja, pa makar ponekad samo radi igrica, filmova, serija i sl stvari. to te nikad ne iznevjeri. a i da zbilja želiš si oduzet život, uspio bi to već odavno, jer ne bi trebao biti problem, tako da je očito da ne želiš i ne pokušavaj to više. tko zna šta te sve čeka, novi posao jednom sigurno, svoj vlastit stan, novi prince of persiajohn_constantine wrote:sranje danas i jučer, kao i prošle i pretprošle godine...

- elrania
shvatila sam upravo da je rok za predaju jednog seminara preksutra, a ne petak kak se uvjeravam tjednima.
mogla bih ga i počet pisat onda sad...
mogla bih ga i počet pisat onda sad...
- Scarface
Wtf? Karizma? Normalni ljudi? Šta uopće znače ti pojmovi?Zadro wrote:Pričaj miWendigo wrote:Moj kronican manjak karizme i onoga necega sto svi normalni ljudi imaju.
@john - samo pomalo, bit će sve u redu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Sammy
a šupak iz biologije me sjebo, proc cu s 4.4 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Josef K
Sammy wrote:a šupak iz biologije me sjebo, proc cu s 4.4
- jigsaw
Mene sam da ne zezne njemački u srijedu i 4.5 će bitZadro wrote:Sammy wrote:a šupak iz biologije me sjebo, proc cu s 4.4Geek
- elrania
bomeZadro wrote:Sammy wrote:a šupak iz biologije me sjebo, proc cu s 4.4Geek
jao sammy, od silnih priča sam dobila dojam da imaš 2,3 prosjek il neš tak
- metallicat
krepava mi disk, nemam love za novi kupit i nemogu niš skidat jer nemam di stavit