Tattoo & Piercing
- metallicat
Re: Tattoo & Piercing
ajme, guljenje žešće. nisam još imala prilike iskustit to na većoj površini, tako da su mi ove krpetine što padaju novitet
čak je i brzo počelo za mene..

- Jane Doe
samo nekametallicat wrote:ajme, guljenje žešće. nisam još imala prilike iskustit to na većoj površini, tako da su mi ove krpetine što padaju novitetčak je i brzo počelo za mene..
ja imam cca 2-3 mm kvadratnih koje se evo drži 4. tjedan
već mi je postalo i normalno

- metallicat
još uvijekJane Doe wrote:samo nekametallicat wrote:ajme, guljenje žešće. nisam još imala prilike iskustit to na većoj površini, tako da su mi ove krpetine što padaju novitetčak je i brzo počelo za mene..
veselim se nastavku umjetnosti
![]()
ja imam cca 2-3 mm kvadratnih koje se evo drži 4. tjedan![]()
već mi je postalo i normalnofalit će mi kad otpadne
jbt, stvarno dugo

- Jane Doe
da, još uvijekmetallicat wrote:još uvijekJane Doe wrote:samo nekametallicat wrote:ajme, guljenje žešće. nisam još imala prilike iskustit to na većoj površini, tako da su mi ove krpetine što padaju novitetčak je i brzo počelo za mene..
veselim se nastavku umjetnosti
![]()
ja imam cca 2-3 mm kvadratnih koje se evo drži 4. tjedan![]()
već mi je postalo i normalnofalit će mi kad otpadne
?
![]()
jbt, stvarno dugo![]()
jebiga, takvo je mjesto, a ovo je baš na samom zglobu nožnog palca, tako da, eto... strpljen - spašen

- elrania

uhhhh
gubi mi se čelična volja da ne stavljam ništa na podlaktice kad vidim ovak neš.
(već imam cijelu sliku u glavi u kombinaciji s potkovom i scrollom
- Jane Doe
ti i tvoje slike
al nemoj pričat... ja već imam sto toga u planu..... tak to dođe u intervalima; prvo si bez ideje kao da ti je neko ispro mozak, a onda navale za sve ono vrijeme kad ih nije bilo...
slikica je
al nemoj pričat... ja već imam sto toga u planu..... tak to dođe u intervalima; prvo si bez ideje kao da ti je neko ispro mozak, a onda navale za sve ono vrijeme kad ih nije bilo...
slikica je

- Bub
Džejn, jel imaš ti mjeste uopće gdje?Jane Doe wrote:ja već imam sto toga u planu
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Jane Doe
puuuuno mjestaBub wrote:Džejn, jel imaš ti mjeste uopće gdje?Jane Doe wrote:ja već imam sto toga u planu
to je sve fino raspoređeno da još uvijek izlgedam da imam malo toga, makar više baš i nemam

- john_constantine
e jane, a da li si kada imala u javnosti nekakvih "neugodnih situacija" radi tvojih tetovaža? Mislim, jedina si valjda na forumu koja ima najviše tetovaža na tijelu...
Michel puši karu.
- Jane Doe
ne, još ovijek čekam da se neko ohrabri pa da mu mogu reć da ga sram bilo komentirat nepoznate ljude tako
jednom mi je neki dečko izjavio svoju zabrinutost da ne pretjeram jer me gleda pa je primjetio da ima novu, pa sam mu rekla da fala na brizi ali da ja njega ne gledam i da ne smatram da mu se moram svidjet
jebiga...
tako da osim toga i "ko te tak pošaral" od lokalnih probisvjeta iz ulice koje očito žele započet neki kontakt samnom i tu i tamo koje starije gospođe koje me odmjeri pa klima glavom u negodovanju, ništa....
više je pozitivnog nego negativnog, mada ni ovo negativno nije ni spomena vrijedno.... ali u principu, ovo je mali grad, ljudi se brzo naviknu gledat tako nekog, tako da više nisam niš novoga ni zanimljivoga; ljude boli kita zapravo i super....
ali fala bogu da će ljudi gledat, kako mene, tako i nekog s drugačijom frizurom, robom i sl.... to je normalno, i sama gledam kad mi neko ili nešto privuće pažnju, komentari su pak odraz nekulture i to tamo treba i svrstat....
mada i ja vidim svakog ljeta sve više tetoviranih ljudi, sad u kojoj mjeri i kako to je već drugi padež, ali postaje popularno, čini se...
jednom mi je neki dečko izjavio svoju zabrinutost da ne pretjeram jer me gleda pa je primjetio da ima novu, pa sam mu rekla da fala na brizi ali da ja njega ne gledam i da ne smatram da mu se moram svidjet
jebiga...
tako da osim toga i "ko te tak pošaral" od lokalnih probisvjeta iz ulice koje očito žele započet neki kontakt samnom i tu i tamo koje starije gospođe koje me odmjeri pa klima glavom u negodovanju, ništa....
više je pozitivnog nego negativnog, mada ni ovo negativno nije ni spomena vrijedno.... ali u principu, ovo je mali grad, ljudi se brzo naviknu gledat tako nekog, tako da više nisam niš novoga ni zanimljivoga; ljude boli kita zapravo i super....
ali fala bogu da će ljudi gledat, kako mene, tako i nekog s drugačijom frizurom, robom i sl.... to je normalno, i sama gledam kad mi neko ili nešto privuće pažnju, komentari su pak odraz nekulture i to tamo treba i svrstat....
mada i ja vidim svakog ljeta sve više tetoviranih ljudi, sad u kojoj mjeri i kako to je već drugi padež, ali postaje popularno, čini se...

- metallicat
baš danas je zamnom trčala neka cura i molila me mi slika tetovjohn_constantine wrote:e jane, a da li si kada imala u javnosti nekakvih "neugodnih situacija" radi tvojih tetovaža? Mislim, jedina si valjda na forumu koja ima najviše tetovaža na tijelu...
btw, sljedeći tjedan se idem šarata opet

- Jane Doe
ti sa fotografiranjem su mi najjačimetallicat wrote:baš danas je zamnom trčala neka cura i molila me mi slika tetovjohn_constantine wrote:e jane, a da li si kada imala u javnosti nekakvih "neugodnih situacija" radi tvojih tetovaža? Mislim, jedina si valjda na forumu koja ima najviše tetovaža na tijelu...![]()
![]()
btw, sljedeći tjedan se idem šarata opet![]()
znaći, nastavak slijedi, super, jedva čekam
ja sljedeći tjedan idem samo na crtanje, ali svejedno jedva čekam da vidim kaj će on od toga napravit

- elrania
- Jane Doe
baš je zakon stari
i onda kad mi neko kaže kako će to izgledat kad ostarim
pa tu di je tetoviran, barem se nevide staračke pjege niti mi djeluje razvučeno ni ništa... a sumnjam da ih je napravio sve u zadnjih 10 godina
i onda kad mi neko kaže kako će to izgledat kad ostarim
pa tu di je tetoviran, barem se nevide staračke pjege niti mi djeluje razvučeno ni ništa... a sumnjam da ih je napravio sve u zadnjih 10 godina

- Wendigo
možda ih je obnovio, pa ne izgledaju bledunjavo.