Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
-
Scarface
dr mladjo wrote:Ghostface wrote:
Iluzionist mi ima puno dražu atmosferu, Prestiž je odlično snimljen, ali taj kraj, koji neću sad spojlat, uglavnom, navija san cilo vrime za jednoga a on na kraju ispadne šupak u filmu i svi ga sjebu, e nabijem ja tog scenarista.
ah ne možeš stalno iamt neki happy end..ako ništa bar je zanimljviji od kraja iluzioniste.ono wtf..malo hintova za onakav kraj..
Zanimljiviji od kraja Iluzionista?! Očito imamo potpuno različite ukuse, pa neću onda uopće ništa više reć.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
dr mladjo
Ghostface wrote:
Zanimljiviji od kraja Iluzionista?! Očito imamo potpuno različite ukuse, pa neću onda uopće ništa više reć.
spoiler (
eliksir za umrtvljivajne..naravno da smo mogli to pogodit ):roll: spoiler prestiž ima lakše pogodljiv kraj ali daje tragove polako na mrvice.
The Weather Man (2005)-eh kad bi bar n cage radio više ovakve filmove a klonim s običnih akcija..8/10
Grandma's Boy (2006) -ovbo je jednostavno preloše.odavno nisam lošiju komediju pogledao. a imala je tako potencijala da mi se svidi..em se radi o igrama,em ima napušivanja.. 3/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
Aryx
spoiler (
eliksir za umrtvljivajne..naravno da smo mogli to pogodit ):roll: spoiler prestiž ima lakše pogodljiv kraj ali daje tragove polako na mrvice.
The Weather Man (2005)-eh kad bi bar n cage radio više ovakve filmove a klonim s običnih akcija..8/10
Grandma's Boy (2006) -
ovbo je jednostavno preloše.odavno nisam lošiju komediju pogledao. a imala je tako potencijala da mi se svidi..em se radi o igrama,em ima napušivanja.. 3/10
ovo je bas netipicna komedija . inace ne gledam komedije ali ovo je fun !!!

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
elrania
the bourne identity (2002)
puno mi je bolje sjeo film sada nego prilikom prvog gledanja. matt je izvrstan u ovoj ulozi i zbilja zraci. predrazesno izgleda

sad bih najrade jos ostala 2 pogledala opet, no nemam ih tu...bacam se na skidanje

-
dr mladjo
Aryx wrote:ovo je bas netipicna komedija . inace ne gledam komedije ali ovo je fun !!!

ja sam gamer pa mi se film nije svidio..šteta
Jonah Hill.odličan je u knocked up i superbad..
-
Scarface
spoiler (
Grandma's Boy (2006) -ovbo je jednostavno preloše.odavno nisam lošiju komediju pogledao. a imala je tako potencijala da mi se svidi..em se radi o igrama,em ima napušivanja.. 3/10
Ne, nije stvar u eliksiru, već u ciloj kompoziciji kraja, to otkrivanje u flashbackovima mi je puno dojmljivije nego isti u Prestižu (SPOILER a tek onaj brat blizanac, kojeg san odma skužija, slabašno), al dosta više o tome.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
GreenHornet
EDIT BY A$H FUCKING SPOILERkako si uspio odma skužiti blizanca?!
FUCKING END
btw "prestiž" je meni osobno top 10 filmova koje sam gledao,jedini minus je ono kao "kloniranje" od strane konkurenta od balea...

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
dr mladjo
lakše malo s odavanjem..
-
Wendigo
Aryx wrote:dr mladjo wrote:Ghostface wrote:
spoiler (
Grandma's Boy (2006) -
ovbo je jednostavno preloše.odavno nisam lošiju komediju pogledao. a imala je tako potencijala da mi se svidi..em se radi o igrama,em ima napušivanja.. 3/10
ovo je bas netipicna komedija . inace ne gledam komedije ali ovo je fun !!!

potpis.

-
maddjuro
life of brian 4,5/5 odlična monty pithonovska komedija svakako prešpručam pogledat
I may be an idiot, but i am no fool.
-
elrania
Ghostface wrote:
Ne, nije stvar u eliksiru, već u ciloj kompoziciji kraja, to otkrivanje u flashbackovima mi je puno dojmljivije nego isti u Prestižu (SPOILER a tek onaj brat blizanac, kojeg san odma skužija, slabašno)
meni je pak taj cijeli kraj bio predvidljiv i dogadaji koji su vodili do njega su bili preumjetni. nacin na koji su trikovi izvrsavani te taj sam prikaz djeluju pretjerano i nerealno, dok je u prestizu to radeno na zanimljiv nacin koji se bez problema moze prihvatiti gledan u stvarnim okvirima (ako izuzmemo teslinu spravicu, jel). kraj u prestizu nije bog zna kako dobar, no za razliku od iluzionista djeluje pompoznije i megalomanskije. sami likovi u prestizu imaju vise karizme i cvrstice, a opet su dvolicni i grubi u isto vrijeme, dok ovi drugi vuku na neku romanticarsku lelujavu poeticnost koja kao da ima jedini cilj kraj okruniti s onim "and they lived happily ever after".
*clap clap*
-
Scarface
elrania wrote:Ghostface wrote:
Ne, nije stvar u eliksiru, već u ciloj kompoziciji kraja, to otkrivanje u flashbackovima mi je puno dojmljivije nego isti u Prestižu (SPOILER a tek onaj brat blizanac, kojeg san odma skužija, slabašno)
meni je pak taj cijeli kraj bio predvidljiv i dogadaji koji su vodili do njega su bili preumjetni. nacin na koji su trikovi izvrsavani te taj sam prikaz djeluju pretjerano i nerealno, dok je u prestizu to radeno na zanimljiv nacin koji se bez problema moze prihvatiti gledan u stvarnim okvirima (ako izuzmemo teslinu spravicu, jel). kraj u prestizu nije bog zna kako dobar, no za razliku od iluzionista djeluje pompoznije i megalomanskije. sami likovi u prestizu imaju vise karizme i cvrstice, a opet su dvolicni i grubi u isto vrijeme, dok ovi drugi vuku na neku romanticarsku lelujavu poeticnost koja kao da ima jedini cilj kraj okruniti s onim "and they lived happily ever after".
*clap clap*
Aj nećemo više o tome.
-
sikeone
Romeo must die- dobra akcija sa dobrim scenama šibanja gdje Jet Lii tuče i crno i žuto
-
john_constantine
sikeone wrote:Romeo must die- dobra akcija sa dobrim scenama šibanja gdje Jet Lii tuče i crno i žuto
a tek kraj? rengentska scena slomljene lubanje.

Michel puši karu.
-
Unreal
Astérix aux jeux olympiques - ajde dobra zabava za pogledati u kinu. mislim film je fora i zabavan,ali ništa pretjerano komično mi nije bilo u filmu i par fora se ponavljaju.