i likovi isto. Ako imate muda naravno.John_Ryder wrote:pa u biti,andrej se čini kao savršen čovjek,i pametan i jak,još ak ima para...cure bacite se u lov
SLIKE glumci/glumice...
- Ašow
Re: SLIKE glumci/glumice...
- Andrej
Jao, vi...#$%"#$$%...Ašow wrote:i likovi isto. Ako imate muda naravno.John_Ryder wrote:pa u biti,andrej se čini kao savršen čovjek,i pametan i jak,još ak ima para...cure bacite se u lov
Stradala mi guzica ni krivom ni dužnom
Ja sam nešto mnogo bolje od "savršenog" - jako srećan sa svojih milion mana.
Ghost, što se mene tiče - Ko god se ne slagao sa tvojim stavovima ili plastičnim iznošenjem istih, ne sme da zaboravi jednu stvar koju često zastupaš -
Govno je govno a ne izmet, i koliko god ga pakovao u ukrasni papir, smrad i dalje probija
Nekad si u pravu, nekad nisi, a voleo bi da vidim onoga ko će reći - da ovaj forum bez tebe ne bi bio jako siromašniji.
Nekome to može da smeta, meni iskreno prija čak i ako ja budem ponekad potkačen i nema šanse da se ikad naljutim i uvredim zbog toga.
Svako treba da bude svestan svojih mana i da uživa u njima čak i kad mu ih neko predoči. Pa ljudi smo, nismo od kamena napravljeni.
Nisam mislio da solim pamet nikome
Ašowe - OSVETA ĆE BITI MOJAAAAAAA
We're all mad here...
- Andrej
Sad, jedna glumica koja je direktno odgovorna za moje oduševljenje pin-up devojkama.
Bettie Page
Ove današnje s plstičnim sisama i silikonskio babunskim ustima - mogu samo da joj pljunu pod prozor, kad već ne mogu da dobace.
Bettie Page
SpoilerShow

SpoilerShow

We're all mad here...
- callac
@ghost-ugodno sam iznenađena brzim raspletom ovog neslaganja. Mislila sam da će me dočekati još objašnjavanja i uvjeravanja kad dođem doma s posla
slažem se sa Andrejovim viđenjem tvoje uloge ovdje, svakako bi bilo nezanimljivije da se svi uvijek slažemo, a s tobom sam imala nemali broj prepirki. Isto bih htjela napomenuti meni najvažniji kriterij privlačnosti, koji je i razlog što sam otvorila ovu temu sa slikama-sposobnost i naizgled neprivlačne osobe da te privuče svojim osobinama u nekoj seriji/filmu/životu (kad smo se već nadovezali na stvarne osobe) i zato uvijek tvrdim da se u svakoga može zaljubiti.....znači radi se o tim nekim sitnicama koje tražim kod pojedinog muškarca ili žene.
Zato glupo zvuči kad mi serviraš sliku neke seksi božice i ja kažem da mi se to ne sviđa.
I tako, ah, dugo mi se već nije pojavio neki novi lik koji mi je napet
al ovi koje sam navela do sada su vječni!!!
Zato glupo zvuči kad mi serviraš sliku neke seksi božice i ja kažem da mi se to ne sviđa.
I tako, ah, dugo mi se već nije pojavio neki novi lik koji mi je napet
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Ašow
Bring a camAndrej wrote:Ašowe - OSVETA ĆE BITI MOJAAAAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
- Bub
Eto Andrej postao si najpoželjnija "udavača"Ašow wrote:i likovi isto. Ako imate muda naravno.John_Ryder wrote:pa u biti,andrej se čini kao savršen čovjek,i pametan i jak,još ak ima para...cure bacite se u lov
Šalu na stranu, vidim da sam tu dosta propustio pa ne želim ulaziti u diskusiju jer je dosta toga rečeno s čime se slažem od strane svih, pa čak i Ghosta. Samo da kažem jako mi se sviđaju nečija razmišljanja, jer tako i ja slično razmišljam. >> RESPECT <<
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- dr_gonzo
Evo sam najbolje od mog izbora, ali iz serija...:
Bojnica Helga Geerhart (Kim Hartman) iz serije "Allo, Allo!"
Zašto ona:
"- Zato jer u svakoj epizodi se skidala u sekxy rublje, a bogme joj i nacisitčka uniforma dobro stoji."

Mira Furlan iz serije "Putovanje u Vučjak" i "Smogovci"
Zašto ona:
"- A tko nije gledao onu scenu gdje se kupa u limenoj kadi...onda stvarno ne zna što je propustio."

Slavica Knežević iz dječije emisije "Poštanski Sandučić" i "Smokovici"
Zašto ona:
"- Ne samo da je danas najbolja hrvatska glumica, nego ima odlične ženske atribute."

Denise Crosby kao poručnica Tasha Yar u seriji "ST: The Next Generation"
Zašto ona:
"- Kratka kosa i zna se dobro mlatiti...što još više treba od SF djevojke?"
*A bogme je prva skinula njufer komadantu Dati

Lisa Bonet kao Denise Huxtable iz serije "The Crosby Show"
Zašto ona:
"- Prva crnkinja koja mi je osvojila mlado srce i jedan od naj razloga zašto sam gledao ovu seriju."

Marg Helgenberger kao Catherine Willows iz serije "CSI: Las vegas"
Zašto ona:
"- Uvijek mi je bila zgodna glumica, ali ovdje baš anjviše dolazi do izražaja."

Emily Procter kao Det. Calleigh Duquesne iz serije "CSI: Miami"
Zašto ona:
"- Najbolji dio ove serije. Ima sve za pet, no najviše ima uzbudljiv glas i karakter."

Alyson Hannigan kao Willow iz serije "Buffy..."
Zašto ona:
"- Meni najzodnija od svih koka u seriji. A još kad neko vrijem postane vampirica...slatko"

Jeri Ryan kao 7 of 9 iz serije "ST: Voyager"
Zašto ona:
"- Koje glupo pitanje. Jebote ovo je Seven of Nine...uber best of komad cijelog ST univerzuma."

Lucy Lawless kao Xena i Renée O'Connor kao Gabriela
Zašto njih dvije:
"- Naj koke svih fantasy serija i naj lezbe/prijateljice svih vremena. Uz sve to znaju lemati sve u 16-est."

Marina Sirtis kao zapovjednica Deanna Troi u seriji "ST: The Next Generation"
Zašto ona:
"- Druga najbolja koka u ovom serijalu. No, svakako ima bolje ženske atribute od Tashe..."

Janine Turner kao Maggie O'Connell iz serije "Northern Exposure" tj. "Život na Sjeveru"
Zašto ona:
"- Preslatka je i dan danas sa 47 na leđima, a kako neće biti i onda one već daven 1993 godine."

Catherine Rabett kao Cecily (Cissy) Meldrum iz serije "You Rang, M'Lord?"
Zašto ona:
"- Ima stila i što je najvažnije svoj karakter. A bogme ima i ukusa u djevojkama (k vragu opet lezbijka)."

Bojnica Helga Geerhart (Kim Hartman) iz serije "Allo, Allo!"
Zašto ona:
"- Zato jer u svakoj epizodi se skidala u sekxy rublje, a bogme joj i nacisitčka uniforma dobro stoji."

Mira Furlan iz serije "Putovanje u Vučjak" i "Smogovci"
Zašto ona:
"- A tko nije gledao onu scenu gdje se kupa u limenoj kadi...onda stvarno ne zna što je propustio."

Slavica Knežević iz dječije emisije "Poštanski Sandučić" i "Smokovici"
Zašto ona:
"- Ne samo da je danas najbolja hrvatska glumica, nego ima odlične ženske atribute."

Denise Crosby kao poručnica Tasha Yar u seriji "ST: The Next Generation"
Zašto ona:
"- Kratka kosa i zna se dobro mlatiti...što još više treba od SF djevojke?"
*A bogme je prva skinula njufer komadantu Dati

Lisa Bonet kao Denise Huxtable iz serije "The Crosby Show"
Zašto ona:
"- Prva crnkinja koja mi je osvojila mlado srce i jedan od naj razloga zašto sam gledao ovu seriju."

Marg Helgenberger kao Catherine Willows iz serije "CSI: Las vegas"
Zašto ona:
"- Uvijek mi je bila zgodna glumica, ali ovdje baš anjviše dolazi do izražaja."

Emily Procter kao Det. Calleigh Duquesne iz serije "CSI: Miami"
Zašto ona:
"- Najbolji dio ove serije. Ima sve za pet, no najviše ima uzbudljiv glas i karakter."

Alyson Hannigan kao Willow iz serije "Buffy..."
Zašto ona:
"- Meni najzodnija od svih koka u seriji. A još kad neko vrijem postane vampirica...slatko"

Jeri Ryan kao 7 of 9 iz serije "ST: Voyager"
Zašto ona:
"- Koje glupo pitanje. Jebote ovo je Seven of Nine...uber best of komad cijelog ST univerzuma."

Lucy Lawless kao Xena i Renée O'Connor kao Gabriela
Zašto njih dvije:
"- Naj koke svih fantasy serija i naj lezbe/prijateljice svih vremena. Uz sve to znaju lemati sve u 16-est."

Marina Sirtis kao zapovjednica Deanna Troi u seriji "ST: The Next Generation"
Zašto ona:
"- Druga najbolja koka u ovom serijalu. No, svakako ima bolje ženske atribute od Tashe..."

Janine Turner kao Maggie O'Connell iz serije "Northern Exposure" tj. "Život na Sjeveru"
Zašto ona:
"- Preslatka je i dan danas sa 47 na leđima, a kako neće biti i onda one već daven 1993 godine."

Catherine Rabett kao Cecily (Cissy) Meldrum iz serije "You Rang, M'Lord?"
Zašto ona:
"- Ima stila i što je najvažnije svoj karakter. A bogme ima i ukusa u djevojkama (k vragu opet lezbijka)."

Last edited by dr_gonzo on 15 Sep 2010, 04:29, edited 3 times in total.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Andrej
C'mon mot#@%!fuck#&$#" if you dare!!!!!Bub wrote:Eto Andrej postao si najpoželjnija "udavača"Ašow wrote:i likovi isto. Ako imate muda naravno.John_Ryder wrote:pa u biti,andrej se čini kao savršen čovjek,i pametan i jak,još ak ima para...cure bacite se u lov![]()
SpoilerShow

SpoilerShow

We're all mad here...
-
filmofil
gonzo, od tvojih mi jedino emily procter prolazi, baš je jebozovna, a ove ostale su nekako preobične (slavica knežević? wtf?
)
This is the Zodiac speaking.
- dr_gonzo
Na Slavicu sam slab još od Poštanskog Sandučićafilmophil wrote:gonzo, od tvojih mi jedino emily procter prolazi, baš je jebozovna, a ove ostale su nekako preobične (slavica knežević? wtf?)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
ma ja potpisujem njegov popis i slažem se s njim. Također sam obožavao skoro sve te cure s popisa.dr_gonzo wrote:Na Slavicu sam slab još od Poštanskog Sandučićafilmophil wrote:gonzo, od tvojih mi jedino emily procter prolazi, baš je jebozovna, a ove ostale su nekako preobične (slavica knežević? wtf?)
, a još da nađem onaj film gdje hoda u sexy rublju...
Michel puši karu.
- elrania
e, gonzo, hvala na ovoj slici helge 
imala sam u planu jednu drugu moćda za avatar koji put, no i ova bi mogla poslužiti
imala sam u planu jednu drugu moćda za avatar koji put, no i ova bi mogla poslužiti
- Asfodel
Joj gonzo, super si se sjetio nekih zaboravljenih
(Helga, Lisa Bonet
)..ima i ponovljenih odličnih (Janine Turner, Emily Procter - samo ne znam kako ti može biti uzbudljiv njezin imbecilni glas
meni je to na njoj najgora stvar
)
@Andrej - da budeš savršena udavača ti fali jedino šefovo kulinarsko stvaralaštvo/volja. Imaš li toga?
@Andrej - da budeš savršena udavača ti fali jedino šefovo kulinarsko stvaralaštvo/volja. Imaš li toga?
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Andrej
Ma voljan sam ja da kuvam, samo još da nađem voljnu da gasi požare po kuhinjiAsfodel wrote:Joj gonzo, super si se sjetio nekih zaboravljenih(Helga, Lisa Bonet
)..ima i ponovljenih odličnih (Janine Turner, Emily Procter - samo ne znam kako ti može biti uzbudljiv njezin imbecilni glas
meni je to na njoj najgora stvar
)
Sve znam oko mikrotalasne!!!
Ali zato...što lepo foliram devojke kako je njihovo najbolje jelo ukusnoooooo....Pa sve mljackam i tražim još...
OT:
Alyson Hannigan mi je mnogo privlačna na neki simpatično-blesav način.
We're all mad here...
- Bub
da udavača cccccc 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series