SLIKE glumci/glumice...

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Ašow

Re: SLIKE glumci/glumice...

Post by Ašow » 13 Sep 2010, 14:42

John_Ryder wrote:pa u biti,andrej se čini kao savršen čovjek,i pametan i jak,još ak ima para...cure bacite se u lov :lol:
i likovi isto. Ako imate muda naravno. :mrgreen:
--------
Last.fm

Andrej

Post by Andrej » 13 Sep 2010, 15:22

Ašow wrote:
John_Ryder wrote:pa u biti,andrej se čini kao savršen čovjek,i pametan i jak,još ak ima para...cure bacite se u lov :lol:
Jao, vi...#$%"#$$%... :evil:
Stradala mi guzica ni krivom ni dužnom :lol: :lol: :lol:

Ja sam nešto mnogo bolje od "savršenog" - jako srećan sa svojih milion mana.
Ghost, što se mene tiče - Ko god se ne slagao sa tvojim stavovima ili plastičnim iznošenjem istih, ne sme da zaboravi jednu stvar koju često zastupaš -
Govno je govno a ne izmet, i koliko god ga pakovao u ukrasni papir, smrad i dalje probija 8) (nevezano za ovu priču)
Nekad si u pravu, nekad nisi, a voleo bi da vidim onoga ko će reći - da ovaj forum bez tebe ne bi bio jako siromašniji.
Nekome to može da smeta, meni iskreno prija čak i ako ja budem ponekad potkačen i nema šanse da se ikad naljutim i uvredim zbog toga.
Svako treba da bude svestan svojih mana i da uživa u njima čak i kad mu ih neko predoči. Pa ljudi smo, nismo od kamena napravljeni.
Nisam mislio da solim pamet nikome :oops: , samo sam ubeđen da su u ovom slučaju - obe strane delimično u pravu. :oops:

Ašowe - OSVETA ĆE BITI MOJAAAAAAA :toimonster: :lol: :lol: :lol: :lol:
We're all mad here...

Andrej

Post by Andrej » 13 Sep 2010, 16:08

Sad, jedna glumica koja je direktno odgovorna za moje oduševljenje pin-up devojkama.
Bettie Page
SpoilerShow
Image
SpoilerShow
Image
Ove današnje s plstičnim sisama i silikonskio babunskim ustima - mogu samo da joj pljunu pod prozor, kad već ne mogu da dobace.
We're all mad here...

callac

Post by callac » 13 Sep 2010, 19:47

@ghost-ugodno sam iznenađena brzim raspletom ovog neslaganja. Mislila sam da će me dočekati još objašnjavanja i uvjeravanja kad dođem doma s posla :) slažem se sa Andrejovim viđenjem tvoje uloge ovdje, svakako bi bilo nezanimljivije da se svi uvijek slažemo, a s tobom sam imala nemali broj prepirki. Isto bih htjela napomenuti meni najvažniji kriterij privlačnosti, koji je i razlog što sam otvorila ovu temu sa slikama-sposobnost i naizgled neprivlačne osobe da te privuče svojim osobinama u nekoj seriji/filmu/životu (kad smo se već nadovezali na stvarne osobe) i zato uvijek tvrdim da se u svakoga može zaljubiti.....znači radi se o tim nekim sitnicama koje tražim kod pojedinog muškarca ili žene.
Zato glupo zvuči kad mi serviraš sliku neke seksi božice i ja kažem da mi se to ne sviđa.
I tako, ah, dugo mi se već nije pojavio neki novi lik koji mi je napet :lol: al ovi koje sam navela do sada su vječni!!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Ašow

Post by Ašow » 13 Sep 2010, 21:11

Andrej wrote:Ašowe - OSVETA ĆE BITI MOJAAAAAAA :toimonster: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bring a cam :kokicarenje:

:zubifale: :zubifale: :zubifale:
--------
Last.fm

Bub

Post by Bub » 13 Sep 2010, 21:37

Ašow wrote:
Eto Andrej postao si najpoželjnija "udavača" :zubifale:

Šalu na stranu, vidim da sam tu dosta propustio pa ne želim ulaziti u diskusiju jer je dosta toga rečeno s čime se slažem od strane svih, pa čak i Ghosta. Samo da kažem jako mi se sviđaju nečija razmišljanja, jer tako i ja slično razmišljam. >> RESPECT <<

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 14 Sep 2010, 02:43

Evo sam najbolje od mog izbora, ali iz serija...:

Bojnica Helga Geerhart (Kim Hartman) iz serije "Allo, Allo!"
Zašto ona:
"- Zato jer u svakoj epizodi se skidala u sekxy rublje, a bogme joj i nacisitčka uniforma dobro stoji."

Image

Mira Furlan iz serije "Putovanje u Vučjak" i "Smogovci"
Zašto ona:
"- A tko nije gledao onu scenu gdje se kupa u limenoj kadi...onda stvarno ne zna što je propustio."

Image

Slavica Knežević iz dječije emisije "Poštanski Sandučić" i "Smokovici"
Zašto ona:
"- Ne samo da je danas najbolja hrvatska glumica, nego ima odlične ženske atribute."

Image

Denise Crosby kao poručnica Tasha Yar u seriji "ST: The Next Generation"
Zašto ona:
"- Kratka kosa i zna se dobro mlatiti...što još više treba od SF djevojke?"
*A bogme je prva skinula njufer komadantu Dati :supz:

Image

Lisa Bonet kao Denise Huxtable iz serije "The Crosby Show"
Zašto ona:
"- Prva crnkinja koja mi je osvojila mlado srce i jedan od naj razloga zašto sam gledao ovu seriju."

Image

Marg Helgenberger kao Catherine Willows iz serije "CSI: Las vegas"
Zašto ona:
"- Uvijek mi je bila zgodna glumica, ali ovdje baš anjviše dolazi do izražaja."

Image

Emily Procter kao Det. Calleigh Duquesne iz serije "CSI: Miami"
Zašto ona:
"- Najbolji dio ove serije. Ima sve za pet, no najviše ima uzbudljiv glas i karakter."

Image

Alyson Hannigan kao Willow iz serije "Buffy..."
Zašto ona:
"- Meni najzodnija od svih koka u seriji. A još kad neko vrijem postane vampirica...slatko"

Image

Jeri Ryan kao 7 of 9 iz serije "ST: Voyager"
Zašto ona:
"- Koje glupo pitanje. Jebote ovo je Seven of Nine...uber best of komad cijelog ST univerzuma."

Image

Lucy Lawless kao Xena i Renée O'Connor kao Gabriela
Zašto njih dvije:
"- Naj koke svih fantasy serija i naj lezbe/prijateljice svih vremena. Uz sve to znaju lemati sve u 16-est."

Image

Marina Sirtis kao zapovjednica Deanna Troi u seriji "ST: The Next Generation"
Zašto ona:
"- Druga najbolja koka u ovom serijalu. No, svakako ima bolje ženske atribute od Tashe..."

Image

Janine Turner kao Maggie O'Connell iz serije "Northern Exposure" tj. "Život na Sjeveru"
Zašto ona:
"- Preslatka je i dan danas sa 47 na leđima, a kako neće biti i onda one već daven 1993 godine."

Image

Catherine Rabett kao Cecily (Cissy) Meldrum iz serije "You Rang, M'Lord?"
Zašto ona:
"- Ima stila i što je najvažnije svoj karakter. A bogme ima i ukusa u djevojkama (k vragu opet lezbijka)."

Image
Last edited by dr_gonzo on 15 Sep 2010, 04:29, edited 3 times in total.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Andrej

Post by Andrej » 14 Sep 2010, 02:47

Bub wrote:
Ašow wrote:
Eto Andrej postao si najpoželjnija "udavača" :zubifale:
C'mon mot#@%!fuck#&$#" if you dare!!!!!
SpoilerShow
Image
SpoilerShow
Image
:lol: :lol: :lol:
We're all mad here...

filmofil

Post by filmofil » 14 Sep 2010, 03:53

gonzo, od tvojih mi jedino emily procter prolazi, baš je jebozovna, a ove ostale su nekako preobične (slavica knežević? wtf? :lol: )
This is the Zodiac speaking.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 14 Sep 2010, 05:02

filmophil wrote:gonzo, od tvojih mi jedino emily procter prolazi, baš je jebozovna, a ove ostale su nekako preobične (slavica knežević? wtf? :lol: )
Na Slavicu sam slab još od Poštanskog Sandučića :prayer: , a još da nađem onaj film gdje hoda u sexy rublju...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Sep 2010, 17:28

dr_gonzo wrote:
filmophil wrote:gonzo, od tvojih mi jedino emily procter prolazi, baš je jebozovna, a ove ostale su nekako preobične (slavica knežević? wtf? :lol: )
Na Slavicu sam slab još od Poštanskog Sandučića :prayer: , a još da nađem onaj film gdje hoda u sexy rublju...
ma ja potpisujem njegov popis i slažem se s njim. Također sam obožavao skoro sve te cure s popisa. :rock: :rock:
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 14 Sep 2010, 18:19

e, gonzo, hvala na ovoj slici helge :lol:

imala sam u planu jednu drugu moćda za avatar koji put, no i ova bi mogla poslužiti :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Sep 2010, 19:28

Joj gonzo, super si se sjetio nekih zaboravljenih :D (Helga, Lisa Bonet :heart: )..ima i ponovljenih odličnih (Janine Turner, Emily Procter - samo ne znam kako ti može biti uzbudljiv njezin imbecilni glas :zubifale: meni je to na njoj najgora stvar :lol: )

@Andrej - da budeš savršena udavača ti fali jedino šefovo kulinarsko stvaralaštvo/volja. Imaš li toga? :zubifale:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Andrej

Post by Andrej » 14 Sep 2010, 20:26

Asfodel wrote:Joj gonzo, super si se sjetio nekih zaboravljenih :D (Helga, Lisa Bonet :heart: )..ima i ponovljenih odličnih (Janine Turner, Emily Procter - samo ne znam kako ti može biti uzbudljiv njezin imbecilni glas :zubifale: meni je to na njoj najgora stvar :lol: )

@Andrej - da budeš savršena udavača ti fali jedino šefovo kulinarsko stvaralaštvo/volja. Imaš li toga? :zubifale:
Ma voljan sam ja da kuvam, samo još da nađem voljnu da gasi požare po kuhinji :zubifale:
Sve znam oko mikrotalasne!!!
Ali zato...što lepo foliram devojke kako je njihovo najbolje jelo ukusnoooooo....Pa sve mljackam i tražim još... :kokicarenje:

OT:
Alyson Hannigan mi je mnogo privlačna na neki simpatično-blesav način.
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 15 Sep 2010, 00:37

da udavača cccccc :zubifale:

Post Reply