jel valja taj film? nekak mi ga se nije dalo pogledati do sada..A$H wrote:pogledaj Village of the Damned...Djuro21 wrote:i meni je dosa izbjegavanja ubijanja djece u filmovima
Dylan Dog
- A$H
nabavi i pogledaj ovo... http://www.imdb.com/title/tt0075462/
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- A$H
- Vorador
Pročitaj opet taj strip pozorno. Imaš jedan lijepi easter egg za Hidden. Čudi me kako nitko nije primjetio.Wendigo wrote:Zlo mi je jebena epizoda. podsjeća na onaj film Hidden ako je kome poznato..john_constantine wrote:koja trash epizoda taj zlo, ali ubojice su ipak najjače. Naunebesnije je to životinje pošteđuje, čak se plače i na kravinom glavom, a čak i djecu ubijaju.
znam da mi je ta epizoda bila dosta disturbing kao malome zbog brutalnih killova što dodatno pospješuje detaljan i prejeben Brindisijev crtež..
- maddjuro
ajde reci koji, neda mi se sad to čitat opet, ukoliko nemisliš na ono kad lik liku preko usta prenosi nekog aliena u filmukojeg dylan gleda u ovom nastavkuVorador wrote:Pročitaj opet taj strip pozorno. Imaš jedan lijepi easter egg za Hidden. Čudi me kako nitko nije primjetio.Wendigo wrote:Zlo mi je jebena epizoda. podsjeća na onaj film Hidden ako je kome poznato..john_constantine wrote:koja trash epizoda taj zlo, ali ubojice su ipak najjače. Naunebesnije je to životinje pošteđuje, čak se plače i na kravinom glavom, a čak i djecu ubijaju.
znam da mi je ta epizoda bila dosta disturbing kao malome zbog brutalnih killova što dodatno pospješuje detaljan i prejeben Brindisijev crtež..
I may be an idiot, but i am no fool.
- Vorador
to ti je ta stranica.Djuro21 wrote:ajde reci koji, neda mi se sad to čitat opet, ukoliko nemisliš na ono kad lik liku preko usta prenosi nekog aliena u filmukojeg dylan gleda u ovom nastavkuVorador wrote:Pročitaj opet taj strip pozorno. Imaš jedan lijepi easter egg za Hidden. Čudi me kako nitko nije primjetio.Wendigo wrote: Zlo mi je jebena epizoda. podsjeća na onaj film Hidden ako je kome poznato..
- Wendigo
vidio sam. scena u kinu.Vorador wrote:Pročitaj opet taj strip pozorno. Imaš jedan lijepi easter egg za Hidden. Čudi me kako nitko nije primjetio.Wendigo wrote:Zlo mi je jebena epizoda. podsjeća na onaj film Hidden ako je kome poznato..john_constantine wrote:koja trash epizoda taj zlo, ali ubojice su ipak najjače. Naunebesnije je to životinje pošteđuje, čak se plače i na kravinom glavom, a čak i djecu ubijaju.
- Vorador
A na izlasku iz kina velikim masnim slovima stoji natpis The Hidden...Wendigo wrote:vidio sam. scena u kinu.Vorador wrote:Pročitaj opet taj strip pozorno. Imaš jedan lijepi easter egg za Hidden. Čudi me kako nitko nije primjetio.Wendigo wrote: Zlo mi je jebena epizoda. podsjeća na onaj film Hidden ako je kome poznato..
-
dagzstrašila
- A$H
Ludens - Extra 42 komada, Normalna serija 39 komada, Gigant 3 komada, Almanah 3 komada, Specijal 10 komada, Maxi 2 komada,
Slobodna Dalmacija - Extra 12 komada, Regularni 60 komada,
Zlatna serija - 59 komada..prvi koji su izlazili, ali poslije izdani kao Extra seija od SD i Ludensa...
Sorry ako sam nekaj zaboravio, ali to je otprilike to..
Slobodna Dalmacija - Extra 12 komada, Regularni 60 komada,
Zlatna serija - 59 komada..prvi koji su izlazili, ali poslije izdani kao Extra seija od SD i Ludensa...
Sorry ako sam nekaj zaboravio, ali to je otprilike to..
- maddjuro
imaš u more comicsu za nabavit i 4 dyd giganta koji su na srbskom, ovi naši giganti su ako se nevaram u stvarnosti giganti koji su u nas izašli su, ako se nevaram 12,13,14.
ujedno u more comicsu imaš i dylane , srbse , od abaton-a (svih 6) koji su dosta dobri, a radnja im se dešava prije ovih naših običnih dylana od slobodne dalmacije
ujedno u more comicsu imaš i dylane , srbse , od abaton-a (svih 6) koji su dosta dobri, a radnja im se dešava prije ovih naših običnih dylana od slobodne dalmacije
I may be an idiot, but i am no fool.
- A$H
te nisam namjerno spomenuo jer je pitao za Hrv izdanja..jer ima brdo toga plus jos i piratska izdanja..Djuro21 wrote:imaš u more comicsu za nabavit i 4 dyd giganta koji su na srbskom, ovi naši giganti su ako se nevaram u stvarnosti giganti koji su u nas izašli su, ako se nevaram 12,13,14.