Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Ženski kutak

Post by elrania » 10 Jun 2011, 14:02

a zašto uvijek sve farbaš?
nemam ti što baš pametovati gledajući na to koliko se duže farbaš od mene, al opet govorim ono kak inače stoji kod ljudi kojima je to posao.

callac

Post by callac » 10 Jun 2011, 14:09

rijetko kad bi imala duži period istu boju kose, prosijek 6mj. ista nijansa pa ju uglavnom svo to vrijeme "dobijam", a kad sam se u plavo farbala, moralo je na cijelu dužinu jer kako se ispire povlači na žuto. kompromis su preljevi, al oni se pak isperu u tri pranja.. i bez brige, ako je netko proučio sve šta se tiče farbanja i kose, ta sam, ništa novo mi ne možeš reći pa stoga ne mislim da mi pametuješ. dobro znam što i zašto radim :wink:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 10 Jun 2011, 14:54

ne brinem ja niš, sigurna sam da se sve prekopalo i normalno je sve ovo za prelaženja stavlja cijela dok ne primi skroz ono što se traži, ali već si neko vrijeme na ovoj sad i rekla si da si dobila što si htjela konačno, nema onih starih boja koje izviru, pa me zanimalo ovo objašnjenje.

callac

Post by callac » 13 Jun 2011, 10:09

evo sinoć sam se uspjela ofarbati onako kako sam htjela- samo izrast, vrhovi, odnosno ostatak kose je bio netaknut i neću morati manijakalno prati kosu da dobijem željenu boju do subote :D
If one of them is dead.

callac

Post by callac » 16 Jun 2011, 00:17

el, super je boja kose! baš onako svježa! ja pored tebe izgledam isprano :facepalm: al to su totalno dvije različite nijanse i da se razumijemo ja svoju ne bi mjenjala nizašta, samo komentiram :)
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 16 Jun 2011, 00:24

pa tvoja je baš neka prirodnjačka ugodna. nisam uopće ni uspjela iskomentirati da ti puno ljepše stoji takva nijansa, nego nešto drečavije!

možda je jednog dana i sama isprobam, ak se zasitim ovih intenzivnijih, jer super je boja.

callac

Post by callac » 16 Jun 2011, 16:10

tnx, baš sam se našla u ovoj boji i što je najbolje nije ju teško za održavati i ne iziskuje mi onu totalnu promjenu garderobe i šminke kao neke intenzivnije. baš je neutralna i prirodna.
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 18 Jun 2011, 13:56

kako sam jučer slučajno našla predobar ruž. she, boja 020, predivna ciklama. i čak se super drži. namažem ga ko i svaki (ono, prvo malo labela, pa ga namažem i razmažem jagodicom i malo upijem papirnatom) i pijem, jedem, i on se fino drži. tak sam vesela, predivan mi je :mrgreen:
Image

callac

Post by callac » 20 Jun 2011, 16:01

cure, jučer mi je tetka dala broj od jednog lika od kojeg ona od '92 kupuje originalne parfeme, ali imaju na sebi napisano TESTER i prodaje upola cijene, parfemi se kreću od 200 do 250 kuna, ima koji kog poželiš. ja ću ga ovih dana zvati, još nisam odlučila koji bi pa ako ste i vi zainteresirane, ovo vam je provjereno.
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 20 Jun 2011, 16:18

oho, zanimljivo.

imam jedan koji bih jako rado uzela što prije, al nemam još novac pa prvo trebam to srediti i onda bih možda čak i posegnula za ovim.

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Jun 2011, 16:25

Uh, rado bih da imam sad s čim :partyman:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 20 Jun 2011, 22:34

eto, ako i kad se odlučite, slobodno vičite!
ja sam si danas kupila ovaj elixir,Image zadnji put mi je to frizerka stavljala na kosu nakon feniranja, predobar je i miriiiišiiii divno :heart: ima ga 125ml, prognoziram da će mi godinama trajati jer se stavlja samo dvije kapi i utrlja među dlanovima pa nanosi na suhu isfriziranu kosu. dvoumila sam između orofluida i ovoga pa ipak odlučila za ovo jer sestra ima oro i kaže da joj je premastan... a treba se opskrbiti prije mora, sa shiny days sam skoro pri kraju.
i u petak mi je dečko kupio neku tuniku, ful široka, a dolje čipka, srednje do tamno plave boje, na deblje bretele, čini se idealno na badić prije i nakon kupanja na plaži, u marks and spenceru
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Jun 2011, 20:23

Jučer otišlo ono dolje u malo tamnije crveno, a vrhovi će pričekati, jer mi vrijeme i stvari koje moram obavljati ne idu u prilog

Before/after
-ono što sam imala do jučer:
Image
(ovo nisu pramenovi, nego je tako ispalo s podizanjem :lol: )

Image

(malo sam raščupana)

callac

Post by callac » 21 Jun 2011, 22:48

Asf, super je donja boja, odlična nijansa, nije pretamna! :supz:
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Jun 2011, 22:57

Hvala Callac :seksualische:
..uživo je mrrvicu tamnija, ne znam kako je ovako ispala ova druga (mobitelska) fotka, jer nemam na ovom kompu ni normalan preglednik slika, a kamoli nešto za doradu :lol:

Post Reply