Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Re: Igre, konzole i slično

Post by john_constantine » 20 Jan 2010, 17:22

maddjuro wrote:nabavih novu god of war werziju, krenuh iz početka i opet glitch na istome mjestu FFS, stvarno nemam sreće.

ima li smisla igrati god of war 2, ako nisam igrao jedinicu? tj hoće li u tome slučaju biti rupa u priči isl.?
neće, ima flashbackova na strateškim mjestima gdje je to potrebno, a pročitaš na wikipediji ili negdje kako se završilo na kraju.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 20 Jan 2010, 17:37

john_constantine wrote:
maddjuro wrote:nabavih novu god of war werziju, krenuh iz početka i opet glitch na istome mjestu FFS, stvarno nemam sreće.

ima li smisla igrati god of war 2, ako nisam igrao jedinicu? tj hoće li u tome slučaju biti rupa u priči isl.?
neće, ima flashbackova na strateškim mjestima gdje je to potrebno, a pročitaš na wikipediji ili negdje kako se završilo na kraju.
napravih jos jedan save na istome mjestu, i sad iz nekog razloga radi kako spada

ali thanx na savjetu

i zanima me kakva je ona evil dead: fistfull of boomstck za PS2?
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jan 2010, 17:40

maddjuro wrote:
john_constantine wrote:

napravih jos jedan save na istome mjestu, i sad iz nekog razloga radi kako spada

ali thanx na savjetu

i zanima me kakva je ona evil dead: fistfull of boomstck za PS2?
radije igraj evil dead: regeneration, izgleda puno bolje od te verzije, a i ima dodatnog lika na kojima se može u par dijelova brutalno iživljavati.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 20 Jan 2010, 18:53

regeneration sam igrao na kompu, i super je igra

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jan 2010, 19:40

maddjuro wrote:regeneration sam igrao na kompu, i super je igra
onda odigraj. Ništa te ne košta...

e vi koji ste igrali mass effect, je li se na brodu stalno čulo ono pištanje svakih 15 sekundi? Ide mi na živce, a ne mogu to isključiti... A kada sam na planeti, onda se previše čuje krckanje vatre. A dijalozi se slabo čuju, iako sam smanjio druge zvučne detalje na nulu... izgleda da ima nekih problema s zvukom.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Jan 2010, 18:15

sto se tiče ovoga devil may cry serijala. dali je preporučljivo da se krene od prvoga pa nadalje, ili da krenem od nekoga random djela trilogije te?

Scarface

Post by Scarface » 21 Jan 2010, 18:16

maddjuro wrote:sto se tiče ovoga devil may cry serijala. dali je preporučljivo da se krene od prvoga pa nadalje, ili da krenem od nekoga random djela trilogije te?
Kreni od 3. Kronološki je prvi, najbolji je, najteži, najspektakularniji, praktički mu ni jedan ostali dio nije ni do koljena.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Jan 2010, 18:28

Ghostface wrote:
maddjuro wrote:sto se tiče ovoga devil may cry serijala. dali je preporučljivo da se krene od prvoga pa nadalje, ili da krenem od nekoga random djela trilogije te?
Kreni od 3. Kronološki je prvi, najbolji je, najteži, najspektakularniji, praktički mu ni jedan ostali dio nije ni do koljena.
thanx

mozete li i navesti još dobrih horror igara za ps2

na popisu su mi
Forbidden Siren 1 i 2 (nadam se da su dobra)
fatal frame 2 (jedinicu sam pogledao kompletni prohod na youtubeu i izgleda super)
res evil 4 i silent hill

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Jan 2010, 18:43

forbiden siren je jako dobra horor igra, ali dosta kompleksne radnje zbog više likova, miješanja vremena, redoslijeda i događaja... vidjeti ćeš. ali ima vrlo odličnu horor atmosferu gdje se osjećaš nemoćno čak i kada imaš oružje...

Eh, u mass effect sam došao u grad, i sada je još gore. Ništa se ne čuje, samo ruženje, od vodoskoka, tako da je potpuno neigrivo...
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 21 Jan 2010, 19:10

maddjuro wrote:
Ghostface wrote:
thanx

mozete li i navesti još dobrih horror igara za ps2

na popisu su mi
Forbidden Siren 1 i 2 (nadam se da su dobra)
fatal frame 2 (jedinicu sam pogledao kompletni prohod na youtubeu i izgleda super)
res evil 4 i silent hill
probaj cold fear i kuon.

maddjuro

Post by maddjuro » 22 Jan 2010, 13:15

thanx,
cold fear sam igrao na kompu, al sumnjam da bi to igrao na ps2-ci, pošto nemrem nišniti kako spada preko analoga

vidim da postoji i fatal frame 3, na što to liči?

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Jan 2010, 19:06

maddjuro wrote:thanx,
cold fear sam igrao na kompu, al sumnjam da bi to igrao na ps2-ci, pošto nemrem nišniti kako spada preko analoga

vidim da postoji i fatal frame 3, na što to liči?
to ipak smatraju najboljim nastavkom u serijalu s hrpom noviteta, mogućnošću igranja s više lika, dobrom radnjom s idejom tetovaže, kupovanja stvari i slično...

Ah, izašao mass effect 2 razor 191, ma čekati ću još tjedan dana i drugi ponedjeljak nabaviti original... do tada ću odigrati prvi dio do kraja, tako da mogu nastaviti dalje od te pozicije.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 22 Jan 2010, 21:21

prjeđoh God of war 2- za razliku od jedinice ovaj je radio beprjekorno, super igra, onaj kostim ribe koji se otključa kada se prjeđe igra je hillarious.

sad krećem s fatal frame 2, ljepo cu si sobu zamračiti stavit slušalice i guštat

A$H

Post by A$H » 23 Jan 2010, 06:41

a ja nemam vremena za nis skoro..lol.. :( :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Sammy

Post by Sammy » 23 Jan 2010, 11:42

A$H wrote:a ja nemam vremena za nis skoro..lol.. :( :lol:
takodjer :lol:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Post Reply