Igre, konzole i slično
- Scarface
Re: Igre, konzole i slično
Ako oćeš dobru horror avanturu, Post Mortem je nešto najbolje u tom žanru. Al s obzirom da igraš Left for Dead, vjerojatno tražiš nešto žešće.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- HorrorHR
- Site Admin
Odigrah sada prvi level Super Mario Bros 3 na WII virtual console...
vraća me u mladost na NES-u 
- Wendigo
dal se isplati igrati devil may cry serijal na PS2? djeluje mi malo cheesy, ali brijem da je gameplay frenetičan i dobar..
igra mi se neka over the top makljaža..
-
Branimir
tnx, budem skino, po traileru djeluje dobroGhostface wrote:Ako oćeš dobru horror avanturu, Post Mortem je nešto najbolje u tom žanru. Al s obzirom da igraš Left for Dead, vjerojatno tražiš nešto žešće.
- Scarface
Pravit ću se da ovo nisi pita.Wendigo wrote:dal se isplati igrati devil may cry serijal na PS2? djeluje mi malo cheesy, ali brijem da je gameplay frenetičan i dobar..igra mi se neka over the top makljaža..
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- HorrorHR
- Site Admin
genijalna je na ps2, spektakularna na ps3Wendigo wrote:dal se isplati igrati devil may cry serijal na PS2? djeluje mi malo cheesy, ali brijem da je gameplay frenetičan i dobar..igra mi se neka over the top makljaža..
- Wendigo
ok odigrat ću je jednog dana. danas sam jedinicu upalio i oblila me sramota nakon što sam pogledao prvu animaciju..
al nema veze, ignorirati ću priču i igrati zbog akcije i divljačkih over the top comboa, samo prvo moram završiti god of war 2, danas ga ubo za 145kn. 
- john_constantine
kako samo na PC dolaze smeća od hack slash igara kao ovaj Chaos legion i X blades... a prave stvari kao darksiders i bayonnete na konzole iako je prije odavno najavljeno da će biti i za pc, a onda se odustalo...
Michel puši karu.
- Wendigo
već smo raspravljali ovdje kako je PC "mrtav" za takve žanrove. to je za zamišljeno za konzole..john_constantine wrote:kako samo na PC dolaze smeća od hack slash igara kao ovaj Chaos legion i X blades... a prave stvari kao darksiders i bayonnete na konzole iako je prije odavno najavljeno da će biti i za pc, a onda se odustalo...
- john_constantine
jep, kada je veći problem u gamepadovima... ima ih toliko vrsta, a svi od reda zajebavaju za nekim svojim sitnicama...Wendigo wrote:već smo raspravljali ovdje kako je PC "mrtav" za takve žanrove. to je za zamišljeno za konzole..john_constantine wrote:kako samo na PC dolaze smeća od hack slash igara kao ovaj Chaos legion i X blades... a prave stvari kao darksiders i bayonnete na konzole iako je prije odavno najavljeno da će biti i za pc, a onda se odustalo...
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:jep, kada je veći problem u gamepadovima... ima ih toliko vrsta, a svi od reda zajebavaju za nekim svojim sitnicama...Wendigo wrote:već smo raspravljali ovdje kako je PC "mrtav" za takve žanrove. to je za zamišljeno za konzole..john_constantine wrote:kako samo na PC dolaze smeća od hack slash igara kao ovaj Chaos legion i X blades... a prave stvari kao darksiders i bayonnete na konzole iako je prije odavno najavljeno da će biti i za pc, a onda se odustalo...
Ma jebeš gamepadove. PC nije i nikad neće bit oruđe za igranje hack 'n slash igara, bar ne onih kvalitetnih.
- john_constantine
Katamari Damacy za ps2 - koja uvrnuta igra. Bila bi puno zabavnija da nisu komplicirane kontrole.
Michel puši karu.
- maddjuro
postoji li kakva hack slash igra za ps1??
(osim rising zan.a)
(osim rising zan.a)
I may be an idiot, but i am no fool.
- Wendigo
nightmare creatures 1 & 2, crisis beat, tenchu 1 (ali je više stealth game), soul of the samurai (ronin blade)...maddjuro wrote:postoji li kakva hack slash igra za ps1??
(osim rising zan.a)
to je sve kaj mi trenutno pada na pamet.
- maddjuro