Ivan Pernar
- john_constantine
Re: Ivan Pernar
Hvala Bogu da nisam jedini koji to vidi. Izgleda kao da ne može stajati na nogama.
Ja sam se znao hrvati ovako u mladosti, a ovo je pušiona od glume.
Čitao sam danas jedan odličan komentar o Pernaru. Lik ima plaću od 15k, i umjesto što mlati gluposti i troši vrijeme na budale, svojim novcima je mogao puno toga pokrenuti. Obrt, firmu, bilo što kad je već napisao knjigu o ekonomiji.
Ima pravo. Čitam njegove statuse gdje je većinom ja, ja, ja... Ne da mi se trošiti vrijeme na ovaj cirkus. Već su odavno mogli skupiti po 100 kn kad već ima 300 000 fanova. Ali lako je kukati, dramiti, majmunirati i raditi od sebe žrtvu.
Ja sam se znao hrvati ovako u mladosti, a ovo je pušiona od glume.
Čitao sam danas jedan odličan komentar o Pernaru. Lik ima plaću od 15k, i umjesto što mlati gluposti i troši vrijeme na budale, svojim novcima je mogao puno toga pokrenuti. Obrt, firmu, bilo što kad je već napisao knjigu o ekonomiji.
Ima pravo. Čitam njegove statuse gdje je većinom ja, ja, ja... Ne da mi se trošiti vrijeme na ovaj cirkus. Već su odavno mogli skupiti po 100 kn kad već ima 300 000 fanova. Ali lako je kukati, dramiti, majmunirati i raditi od sebe žrtvu.
Michel puši karu.
- lemonzoo
- john_constantine

Da nije žalosno, bilo bi smiješno...
Svaki tjedan smisli neku glupost i to ponavlja kao papagaj. Baš užas.
Michel puši karu.
-
John_Ryder
- Michel
Dobar govor.
ja sam srbin iz bosne znaci ne bosnjak i gledam ovoga momka iz hrvatske i nemogu vjerovati koliko se on jadnik bori protiv lopova u saboru i oni njega prave budalu .moj boze..i on i dalje chera pravdu.skidam kapu ivane zivijo sto godina ti meni
Zaista, zaista, ovo beše jedan veličanstven istinski govor. Gospodine Pernar kao da Vas je sami Gospod Bog poslao u narod da svojim istinskim kazivanjem otvorite narodu oči i prosvetlite mu um. Vidi se da ste jako inteligentan čovek, sa jako širokim nivoom naobrazbe, sposobni da najkomplikovanije stvari iz ekonomske sfere običnom narodu predstavite na najprostiji i najjednostavniji način. To mogu samo oni koji takvim problemima vladaju do tančina. Živ nam i zdrav bio.
Eto i ja sam Musliman, Bosnjak a potpisujem sve sto Pernar govori...pa kad ce mo mi doci sebi...Srbi, Hrvati i Bosnjaci? Vidite da ti cionisti sav svjet drze a mi se jos uvjek jebemo oko entiteta i pm!
Samo nastavi prosvjetljavati narod, mogu te mrziti samo oni koji su pokvareni. Ti nam objasnis jezikom koji svi razumijemo, a tako nam je samo Tito pricao.Molim te nikada ne odustaji od svoje borbe i svojih principa, poz. svima koji ga podrzaju
Vizionar.slobodan.prkosi nepravdi .treba ovakav po jedan u regionu u svakoj drzavi oko nas da malo otvore oci narodu
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
Dobro napisan članak
http://www.novilist.hr/Komentari/Kolumn ... se-zabavni
http://www.novilist.hr/Komentari/Kolumn ... se-zabavni
Michel puši karu.
-
Truba
lik je truba laznjak plagijator i levat
hvatam kada ga usporedite s ostalima u saboru izgleda ok
ali svi su govna
hvatam kada ga usporedite s ostalima u saboru izgleda ok
ali svi su govna
www.lasetta.net :axe:
- john_constantine
Pernar protiv spamera...
https://m.facebook.com/?_rdr#!/story.ph ... 9368713509
https://m.facebook.com/?_rdr#!/story.ph ... 9368713509
Michel puši karu.
- lemonzoo
- hitman_4
Sjećam se prije 10 godina bio sam s jednom djevojkom u vezi, bilo mi je super s njom
Code: Select all
http://www.index.hr/black/clanak/pernar-razisli-smo-se-jer-sam-bio-zenskar-ali-toj-curi-sam-dosad-ustedio-10000-kuna/1015540.aspx

- lemonzoo
-
Truba
- john_constantine
Ovo za 10 000 kn je staro i stalno to ponavlja. Više ga niti ja ne pratim. Hrt je protiv nas, kmeee. Mediji su protiv nas, kmeee. Palestinci, eu, nato, kmeee...
Jedino sam pogledao profil da čujem sinčića o kupnji kuće pod kreditom. Još je bilo dobro kad je kao ukazao na situaciju kao da se ne zna... A poslije da ništa nije istina.
A mene boli kurac, samo da je katastrofa da je dao tolike novce za lošu kuću u oronulom stanju. I koja treba ulaganja. Znam da je Zagreb skuplji od Varaždina, ali meni je to loš potez za nekog tko bi se htio baviti ekonomijom.
Jedino sam pogledao profil da čujem sinčića o kupnji kuće pod kreditom. Još je bilo dobro kad je kao ukazao na situaciju kao da se ne zna... A poslije da ništa nije istina.
A mene boli kurac, samo da je katastrofa da je dao tolike novce za lošu kuću u oronulom stanju. I koja treba ulaganja. Znam da je Zagreb skuplji od Varaždina, ali meni je to loš potez za nekog tko bi se htio baviti ekonomijom.
Michel puši karu.
- Michel
A ovo je točno za hrt, u pravu je za to.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
olio
El classico nije bia na HRTu od 2009.
Sportklub je prikazivao, gledao sam.
Pernar je obični populist i redikul
Last edited by olio on 08 May 2018, 13:35, edited 1 time in total.