Nova DVD izdanja na kioscima
- HorrorHR
- Site Admin
- Vorador
Evo informirao sam se. To je ovo:Vorador wrote:Vidio sam u dućanu neki Die Hard Trilogija komplet, piše Kolekcionarsko izdanje na kutijici, za 130 kn. Uzeo bi ali ne znam koliko diskova ima. Neću ako ima samo 3Ima li netko više podataka?
http://www.amazon.com/Die-Hard-Collecti ... 746&sr=1-1
-ne sviđa mi se
- Dragonrage
- Vorador
Možda sam se i zajebo ali mislim da je pisalo 129 kn. Kad se ukaže prilika pogledat ću opet.Dragonrage wrote:Gdi košta 130 Kn???Vorador wrote:Vidio sam u dućanu neki Die Hard Trilogija komplet, piše Kolekcionarsko izdanje na kutijici, za 130 kn. Uzeo bi ali ne znam koliko diskova ima. Neću ako ima samo 3Ima li netko više podataka?
- Dragonrage
Moguće da jesi...jer ja sam vidio najjeftinije 179 kn...u MC-uVorador wrote:Možda sam se i zajebo ali mislim da je pisalo 129 kn. Kad se ukaže prilika pogledat ću opet.Dragonrage wrote:Gdi košta 130 Kn???Vorador wrote:Vidio sam u dućanu neki Die Hard Trilogija komplet, piše Kolekcionarsko izdanje na kutijici, za 130 kn. Uzeo bi ali ne znam koliko diskova ima. Neću ako ima samo 3Ima li netko više podataka?
- Vorador
Bit će da je onda ta cijena. Inače, po ovom što sam vidio na Amazonu uopće mi se ne sviđa.Dragonrage wrote:Moguće da jesi...jer ja sam vidio najjeftinije 179 kn...u MC-uVorador wrote:Možda sam se i zajebo ali mislim da je pisalo 129 kn. Kad se ukaže prilika pogledat ću opet.Dragonrage wrote: Gdi košta 130 Kn???
- Dragonrage
Uzeo ja...tek toliko dok ne izađe neki bolji box sa sva četiri filma i barem 8 diskova hehe...Vorador wrote:Bit će da je onda ta cijena. Inače, po ovom što sam vidio na Amazonu uopće mi se ne sviđa.Dragonrage wrote:Moguće da jesi...jer ja sam vidio najjeftinije 179 kn...u MC-uVorador wrote: Možda sam se i zajebo ali mislim da je pisalo 129 kn. Kad se ukaže prilika pogledat ću opet.
Loš je...naši po običaju zajebali...ovi iz Continetala uzeli samo treći film i bonus disk i kutiju, a unutra onda ubacili prva dva iz svoje stare zalihe...ono loša vanilla disk izdanja...koja čeka nemaju ni menije kak se spada...i očita je razlika između tih diskova i ova nova dva. No ovim starima čak niš ni ne piše (Die hard & Die hard 2), dok na ovom trećem i bonus disku piše.
Kao što rekoh...to je privremeno dok ne izađe neki novi box...a znam da hoće. Inače bih bio uzeo izvana onaj na 6 diskova...
- Dragonrage
Kao što rekoh...u mom slučaju ovo je samo privremeno...tek toliko da ne moram gledat te filmove sa VHS-icaHorrorHR wrote:Zašto uopće podržavate ta sranja hrvatska izdanja kupujući ih![]()
![]()
![]()
Mislim katastrofa pakiranja, lažne informacije, upitna kvaliteta transfera itd. su razlozi da se smeća ne kupuju... Je cijena popularna, ali opet...