btw sharpshooter, dobrodosao
Članovi foruma: predstavite se
- elrania
- A$H
tak treba..Dobrodosao..sharpshooter wrote:Ime: Hrvoje
Škola/Zanimanje: dipl. ing. al nikad radio u struci . radio u prodaji, marketingu, u vojsci profesionalno.....ma svašta
Godište: 1979
Najdraži horor:Evil Dead 2
Najdraži film općenito: puno najdražih među njima Star Wars V,Conan....
Najdraža serija: Star Trek
Najdraži redatelj: Quentin Tarantino, Robert Rodriguez, Tim Burton
Najdraži glumac: Samuel L. Jackson, Bruce Campbell...
Najdraža glumica: Jessica Biel, Scarlett Johansson, Jessica Alba...
Zbog čega si ovdje (na forumu): volim filmove,posebno SF i horori, pa western itd...
Najdraži strip: Zagor
Najdraži horor villain: Alien
Najdraži horor pozitivac: Ash
Najstrašnije stvorenje iz horora: Alien
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- sandi
dobar dan...ja sam Sandi,volim sve sto vole mladi,a posebno volim mlade...roden sam kao 1987,trenutno studiram kao arheologiju,u horrore sam se kao zaljubio tamo 70 i neke...dakle ljubav prema horrorima sam kao genetski nasljedio od tate,sto je cudno jer mi je kao najdrazi film hrabro srce,a najbolji horror ikada francuski 'krvava romansa'.Obozavam trash horror filmove i kao gledat i kao snimat:)najdrazi su mi od svega ipak grindhouse filmovi te kao imam poprilicnu kolekciju.najdrazi horror negativac...zapravo on i nije horror ali uvijek mi vuce kao na horror a to je jocker iz batmena.najdrazi horror pozitivac...bilo koji koji prezivi...od redatelja mi je najdrazi bore lee i ed wud, a volim i uvi bola...od glumaca volim ala pačina i mela gibsona,a od glumica su mi dobre sve...zapravo kao najbolja mi je ona djevojka iz joyrajd...ona plava znate...e i to je kao to...jel je?
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Asfodel
- elrania
- sandi
dobar dan...ja studiram arheologiju u zadru,sto se zagreba tice nisam tamo ni pokusavao...nekako mi zagreb djeluje da ima previse studenata...a ovdje u zadru nas nema puno tako da su odmah i predavanja drugacija i zanimljivija...sto se imenica tice...nikad nisam volio gramatiku

Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- dr_gonzo
-
vallay
Ime: Nina
Škola/Zanimanje: gimnazija maturantica, planiram upisati biologiju na pmf-u
Godište: 1990.
Najdraži horor: puno ih je... volim Hostel, zombije od Romera....
Najdraži film općenito: uf... Dok me moje noge nose...
Najdraža serija: Uvod u anatomiju
Najdraži redatelj: Polanski, Romero...
Najdraži glumac: J. Depp
Najdraža glumica: hm... hm.... neznam...
Zbog čega si ovdje (na forumu): bas mi je to trebalo - nisam ni znala da postoji tak kul stranica s tolko informacija, sve na jednom mjestu, lijepo mogu procitati razna misljenja i preporuke o filmovima, pa i literaturi...
Najdraži strip: nemam... Zagor
:D to je jedini koji sam citala... 
Najdraži horor villain: volim Jasona i Freddy-ja...
Najdraži horor pozitivac: vjerojatno Paxton u Hostelu... to mi trenutno pada na pamet...
Najstrašnije stvorenje iz horora: a bas najstrasnije.... neznam... najdrazi su mi zombiji od Romera... tak su... posebni...
hobi: fotografija, sviranje gitare... to u zadnje vrijeme... jos volim likovnu umjetnost i knjizevnost....
Škola/Zanimanje: gimnazija maturantica, planiram upisati biologiju na pmf-u
Godište: 1990.
Najdraži horor: puno ih je... volim Hostel, zombije od Romera....
Najdraži film općenito: uf... Dok me moje noge nose...
Najdraža serija: Uvod u anatomiju
Najdraži redatelj: Polanski, Romero...
Najdraži glumac: J. Depp
Najdraža glumica: hm... hm.... neznam...
Zbog čega si ovdje (na forumu): bas mi je to trebalo - nisam ni znala da postoji tak kul stranica s tolko informacija, sve na jednom mjestu, lijepo mogu procitati razna misljenja i preporuke o filmovima, pa i literaturi...
Najdraži strip: nemam... Zagor
Najdraži horor villain: volim Jasona i Freddy-ja...
Najdraži horor pozitivac: vjerojatno Paxton u Hostelu... to mi trenutno pada na pamet...
Najstrašnije stvorenje iz horora: a bas najstrasnije.... neznam... najdrazi su mi zombiji od Romera... tak su... posebni...
hobi: fotografija, sviranje gitare... to u zadnje vrijeme... jos volim likovnu umjetnost i knjizevnost....
he's the one
- Asfodel
-
GreenHornet