metallicat wrote:daa, samo 20% i putovanje i smještaj for freei još cijelu god traje, ajme, di ćeš bolje. + ako dođete s grupom još neki popusti.
![]()
Tattoo & Piercing
- Asfodel
Re: Tattoo & Piercing
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- elrania
meni je ovo tak sve čudno 
znam što je zele sam rekao za te popuste i pizdarije i ne vjerujem ničemu dok njega ne pitam .lol:
znam što je zele sam rekao za te popuste i pizdarije i ne vjerujem ničemu dok njega ne pitam .lol:
- Jane Doe
tak je, meni bi bilo logično da se plati 20% cijene tetovaže kao predujam, a ostatak cijene kad se napravi tattoo. a ovo da je smještaj i put free, to mi je čudno do bola.
ako sam išta naučila, to je da ono što zvuči predobro, zapravo i nije tako.
niš, čekam da vidim kako će to ić i da čujem iz prve ruke od nekog tko se tako tetovirao i tko tako tetovira, pa ću onda uopće mislit nešto o tome.
ako sam išta naučila, to je da ono što zvuči predobro, zapravo i nije tako.
niš, čekam da vidim kako će to ić i da čujem iz prve ruke od nekog tko se tako tetovirao i tko tako tetovira, pa ću onda uopće mislit nešto o tome.

- Asfodel
Tih 20% može iznositi 140kn ako npr. odlučim raditi jednu od one dvije manje tetovaže.
Oni će meni platiti put i smještaj s tih 140kn. Mda.
Oni će meni platiti put i smještaj s tih 140kn. Mda.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
normalno da je malo čudno, ali nama hrvatima je za svaki popust čudnoelrania wrote:meni je ovo tak sve čudno

- Bub
E da sad se sjetih, a želio sam pitat.
elrania jel vrijeme na satu ima kakvo značenje?
elrania jel vrijeme na satu ima kakvo značenje?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- elrania
to ti je bio zeletov slobodni izbor 
- Jane Doe
23.5. bockanje kod Erora
jebga, malo im je gužva, a meni treba veći termin (ko i obično) tako da ću malo pričekat, al eto, vidjeli se, dogovorili se, rezervirali i to je to, sad čekam 

- metallicat
wow, blago ti se što ti je druga tako brzo došla na red 
ajd neke detalje slike, ko će do tad čekat
ajd neke detalje slike, ko će do tad čekat

- Jane Doe
a blago mi se radi onih kupona, inaće nebi još tetoviranje bilo na vidiku, al eto, fino se potrefilo.metallicat wrote:wow, blago ti se što ti je druga tako brzo došla na red
ajd neke detalje slike, ko će do tad čekat![]()
a kaj će ić, na lijevi rist ide kompas, al ne ko predmet, nego onako kako se crta na pomorskim kartama s onim malim fleur de lys koji ide na sjever ( i bez slova za oznake strana svijeta), a na desni rist ide ruža, samo cvijet i par listića,onako klasična, old school. donjela sam par svojih slika, čisto ko primjer,al želim isključivo da to on sam nacrta, pogotovo ružu. vidjela sam na par njegovih radova ruže u takvom stilu i definitivno želim da ju on sam osmisli i nacrta.
a boje; kompas bi išao crveno/crno ili crveno/plavo (ja bi radije tako, da bude svijetliji, a i koja boja više neće škodit jer je dizajn sam po sebi "siromašniji" od ruže, pa da ga malo "podigne"), a ruža bi bila, najvjerojatnije svjetlo crvena sa žutim, osim ak se ne složimo oko kakve druge boje, ali čisto sumnjam.
nikad dosta ruža

- alecto
na grupni.hr je opet ponuda za tetoviranje, ak nekog zanima 
we are such stuff as dreams are made on
- Jane Doe
- alecto
- Jane Doe
thanks za link, baš me zanimalo.
nikad čula za njih i idem im vidjet stranicu od salona i galeriju, ali loše, baš loše
nikad čula za njih i idem im vidjet stranicu od salona i galeriju, ali loše, baš loše