Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Wendigo

Re: Igre, konzole i slično

Post by Wendigo » 03 Jan 2010, 16:59

Ghostface wrote:
Wendigo wrote:god of war.
igrao sam do pola 8 ujutro, ja sam nenormalan... :lol:
Nisi. Da ga ne igraš toliko bija bi nenormalan. :mrgreen:
jbt koja epic igra... rawr! kill, maim, burn... :mrgreen:

bakero

Post by bakero » 04 Jan 2010, 13:48

Wendigo wrote:
Ghostface wrote:
strašna igra, vrlo vrlo zarazna
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Jan 2010, 17:28

Wendigo wrote:
Ghostface wrote:
he, u drugom dijelu mi je najbrutalnije to ubijanje mitoloških likova kao Theseus... A treći će biti još žešći s obzirom na onu brutalnu smrt Heliosa... Možda ubace i Herculesa, ipak se on u jednoj od svojih pustolovina borio protiv titana spašavajući Bogove...

yes... new game + prebacuje statistiku u novu igru, što znači da ću se manje opterećivati statistikom i više vremena posvetiti važnijim stvarima kao odnosi i toga da dođem do true ending..
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 05 Jan 2010, 20:47

uf, digao sam blades of chaos na max level. :lol: ideš, koji mesarski comboi, hehe... :mrgreen:

boyko

Post by boyko » 07 Jan 2010, 01:10

prešel Donkey Kong 3. puno lakši od dvojke
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Wendigo

Post by Wendigo » 07 Jan 2010, 10:49

dali sam ja jedini gow player koji ima problema sa ubijanjem aresa u 3. fazi? (kad kratos uzme onaj most/mač) :)

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Jan 2010, 14:31

Odigrah Killzone 2 neki dan i izvrsna je igra. A sad nabavih drugi joystick i Street Fightera IV... :D :D

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Jan 2010, 16:27

Wendigo wrote:dali sam ja jedini gow player koji ima problema sa ubijanjem aresa u 3. fazi? (kad kratos uzme onaj most/mač) :)
kojih? Da ti se smrzne taj dio u igri? Meni se to samo jedanput dogodilo...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 07 Jan 2010, 16:29

john_constantine wrote:
Wendigo wrote:dali sam ja jedini gow player koji ima problema sa ubijanjem aresa u 3. fazi? (kad kratos uzme onaj most/mač) :)
Vjerojatno je mislija na probleme vještine. Ta faza je pak najlakša, ali se lako sjebat ako on potegne prvi udarac, jer se teško vrati energija na svoju prevagu. Klonovi su pak jebački, pogotovo na hard razini.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Jan 2010, 16:40

eh, morati ću onda opet igrati god of war. Igrao sam ga samo jedanput, ali se dobro sjećam onog levela u Hadu koji me užasno naživcirao kada se penješ po rotirajućem tornju punu zamki...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 07 Jan 2010, 16:46

john_constantine wrote:eh, morati ću onda opet igrati god of war. Igrao sam ga samo jedanput, ali se dobro sjećam onog levela u Hadu koji me užasno naživcirao kada se penješ po rotirajućem tornju punu zamki...

Ka i svakog, bile su čak kritike na taj dio kako je preglup i frustrirajuć, pa je nastavak vidljivo lakši od originala, čak je i Zeus pizdarija od bossa. :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Jan 2010, 17:04

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:eh, morati ću onda opet igrati god of war. Igrao sam ga samo jedanput, ali se dobro sjećam onog levela u Hadu koji me užasno naživcirao kada se penješ po rotirajućem tornju punu zamki...

Ka i svakog, bile su čak kritike na taj dio kako je preglup i frustrirajuć, pa je nastavak vidljivo lakši od originala, čak je i Zeus pizdarija od bossa. :lol:
je, poznato mi je to. :) A i lakše je tiskati gumb za završne comboe nego u jedinici... Ali kvragu, onaj početak s onom beštijom i zabijanje glave u šiljak... :prayer: A i ima puno više bossova.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 07 Jan 2010, 17:13

gow sam igrao sam malo kod frenda ali ga svakako planiram odigrati kako spada kadaw cu imati jači komp
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Jan 2010, 17:26

maddjuro wrote:gow sam igrao sam malo kod frenda ali ga svakako planiram odigrati kako spada kadaw cu imati jači komp
hm, mislim da ćeš ga vrlo teško igrati pošto ne postoji za pc :lol:
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 07 Jan 2010, 18:16

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:
Vjerojatno je mislija na probleme vještine. Ta faza je pak najlakša, ali se lako sjebat ako on potegne prvi udarac, jer se teško vrati energija na svoju prevagu. Klonovi su pak jebački, pogotovo na hard razini.
meni je cijela igra bila full lagana, bossevi su smijeh - hydru sam ubio iz prve, a oklopljenog minotaura iz drugog pokušaja kad sam skužio da poseidon´s rage mogu koristiti besplatno za vrijeme god mode-a. :lol:
ares je jako lagan u prvoj formi ako ne spamaš combose i koristiš army of hades + kocka-kocka-trokut combo, u drugoj fazi je bitno imati mane i god mode pred kraj, a za treću treba pun kurac živaca i strpljenja, a meni fali toga.. :lol: ma ubit zabit ću plamenokosu kuju, mater mu tešku.. :twisted:

Post Reply