Nova DVD izdanja na kioscima

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Unreal

Post by Unreal » 24 Jul 2007, 16:02

A$H wrote:
Unreal wrote:Evo kupio sam upravo DeepStar Six. Kažem mišljenje dok pogledam film , a sada ne znam kada ću ga pogledat.
Po prići se ćini ok, a redatelj ako napravi posao kao s Friday the 13th onda je napravio dobar posao
napravio je on dosta dobrih poslova kao producent..
To se slažem

A kakav je on njegov film Terminal Invasion gdje glumi Bruce Campbell

A$H

Post by A$H » 24 Jul 2007, 16:27

neznam ali ga trenutno skidam...pa ćemo vidjet..Aliens in human disguise commandeer a rural airport during a snowstorm. To survive, the people trapped inside must determine which of their own is not of this Earth.
čini se dobar po slikama..neško kao Alien hunter i The Thing po priči..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Jul 2007, 19:49

deep star six je solidan sf horor s par dobrih fora, ali kada se čudovište pojavi, onda film zanimljivo počne. :D Ima i ponešto krvavih scena. :wink:
Michel puši karu.

Truba

Post by Truba » 24 Jul 2007, 20:00

deep star je bio na HRTu "nedavno"

:twisted: :P

obični ripof
samo čega :shock: abisa ili levijatana
www.lasetta.net :axe:

Unreal

Post by Unreal » 25 Jul 2007, 08:33

Truba wrote:
obični ripof
U istoj su godini došla sva tri filma , pa mislim da nije ni jedan rip off

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 26 Jul 2007, 17:53

Truba wrote:deep star je bio na HRTu "nedavno"

:twisted: :P

obični ripof
Pa, ne može film odmah biti rip off jer se radnja filma događa u dubokom podmorju, ali što jest jest Leviathan ima vrlo sličnu radnju :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Vorador

Post by Vorador » 26 Jul 2007, 20:34

Kupio DVD. Sutra gledam. Loša je kvaliteta slike a i samog DVDa (mislim na low budget dizajn i kutijicu[neki će misliti da je nebitan detalj ali izgleda i napravljena je stvarno jadno]) Niti ne vrijedi više od 25 kn.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 27 Jul 2007, 15:53

Vorador wrote:Kupio DVD. Sutra gledam. Loša je kvaliteta slike a i samog DVDa (mislim na low budget dizajn i kutijicu[neki će misliti da je nebitan detalj ali izgleda i napravljena je stvarno jadno]) Niti ne vrijedi više od 25 kn.
Ja kupio isto i šteka mi...preskače :evil: :evil: :evil: :evil:

Inače...za one koje zanima...izašao je na kioske i film "The Defender" sa Dolphom Ludgrenom i Jerry Springerom u glavnim ulogama, kojeg je ovaj prvi i režirao.

Unreal

Post by Unreal » 27 Jul 2007, 16:38

Dragonrage wrote: Inače...za one koje zanima...izašao je na kioske i film "The Defender" sa Dolphom Ludgrenom i Jerry Springerom u glavnim ulogama, kojeg je ovaj prvi i režirao.
Kupujem, upravo sam se malo prebacio na Ludgrenove filmove :lol: , za sada sam pogledao Masters of the univers gdje je samo razbijao Stormtroopere, e da su ga bar zadržili kao He-Mana u dolazečem remejku Masters of the univers.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 27 Jul 2007, 16:47

Unreal wrote:
Dragonrage wrote: Inače...za one koje zanima...izašao je na kioske i film "The Defender" sa Dolphom Ludgrenom i Jerry Springerom u glavnim ulogama, kojeg je ovaj prvi i režirao.
Kupujem, upravo sam se malo prebacio na Ludgrenove filmove :lol: , za sada sam pogledao Masters of the univers gdje je samo razbijao Stormtroopere, e da su ga bar zadržili kao He-Mana u dolazečem remejku Masters of the univers.
Navodno je taj čak i dobar...pa sad ti vidi hehe :D :D

A$H

Post by A$H » 27 Jul 2007, 18:04

Unreal wrote:
A$H wrote:
Unreal wrote:Evo kupio sam upravo DeepStar Six. Kažem mišljenje dok pogledam film , a sada ne znam kada ću ga pogledat.
Po prići se ćini ok, a redatelj ako napravi posao kao s Friday the 13th onda je napravio dobar posao
napravio je on dosta dobrih poslova kao producent..
To se slažem

A kakav je on njegov film Terminal Invasion gdje glumi Bruce Campbell
eto skinuo se film danas u nočnoj na poslu ga pogledam..

Vorador

Post by Vorador » 28 Jul 2007, 14:47

Dragonrage wrote:
Vorador wrote:Kupio DVD. Sutra gledam. Loša je kvaliteta slike a i samog DVDa (mislim na low budget dizajn i kutijicu[neki će misliti da je nebitan detalj ali izgleda i napravljena je stvarno jadno]) Niti ne vrijedi više od 25 kn.

Inače...za one koje zanima...izašao je na kioske i film "The Defender" sa Dolphom Ludgrenom i Jerry Springerom u glavnim ulogama, kojeg je ovaj prvi i režirao.
Meni uredno radi.

A$H

Post by A$H » 28 Jul 2007, 15:09

Vorador wrote:
Dragonrage wrote:

Meni uredno radi.
meni isto radi bez problema..

Dragonrage

Post by Dragonrage » 30 Jul 2007, 13:24

A$H wrote:
Vorador wrote:
Dragonrage wrote: Ja kupio isto i šteka mi...preskače :evil: :evil: :evil: :evil:

Meni uredno radi.
meni isto radi bez problema..
Eh baš ja imam sreće :evil: :evil: :evil:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 31 Jul 2007, 11:01

3.8.07 uz večernji list izlazi na kioscima UMRI MUŠKI 1, 10.8 UMRI MUŠKI 2 i 17.8.07 UMRI MUŠKI 3...kako se radi o continentalovim izdanjima cijena svakog filma pojedinačno će biti 49 kn.

također izašao je na kioske i "A Fistful of Dollars" - 1 film na 1 discu, verzija 16:9, Dolby Digital 2.0...no čuo sam od nekih ljudi koji su ga kupili da je slika jako loša...pa sad dal se isplati za to dati 29 kn koliko film košta...odlučite sami.

Post Reply