Što ste zadnje kupili?
- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin
- john_constantine
spawn volume 2 - eh, 30 kn skuplji, s 4 epizode manje... koja je to jebena logika uračunavanja cijena? Inače, vrhunski strip makar radnja ide uvrnutim smjerom, epizoda s Houdinijem. A i to što u prošlom volumenu nisu imali one dijelove medievil spawna s Angelom i Cogliostrom, sada to nervira... A i anđeli mi baš ne izgledaju pozitivni likovi... A sada, čeka se iduće izdanje, dok dočekamo Freaka, Cursea, Cy - gora, Overkilla i slične...
Michel puši karu.
- maddjuro
ja još čekam spawn 6 da s amazona stignejohn_constantine wrote:spawn volume 2 - eh, 30 kn skuplji, s 4 epizode manje... koja je to jebena logika uračunavanja cijena? Inače, vrhunski strip makar radnja ide uvrnutim smjerom, epizoda s Houdinijem. A i to što u prošlom volumenu nisu imali one dijelove medievil spawna s Angelom i Cogliostrom, sada to nervira... A i anđeli mi baš ne izgledaju pozitivni likovi... A sada, čeka se iduće izdanje, dok dočekamo Freaka, Cursea, Cy - gora, Overkilla i slične...
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
15 nastavak Blade of immortal - kvragu i tih par stranica u boji kada ne možeš uopće pročitati što piše, a kamoli one prekrivene krvlju, idiotarija. Inače, još jedna odlična epizoda, Manji je naletio na vrlo opasnog protivnika (a bilo je vrijeme, he). Samo što sada treba čekati čak 4 mjeseca za novi nastavak... a nikakva nova manga nije najavljena...
Zagor - divlja horda: zabavna i solidna epizoda nabijena akcijom makar sam očekivao sada nekakve prekrete, ali dobar završni potez protiv glavnog negativca, he.
Zagor - divlja horda: zabavna i solidna epizoda nabijena akcijom makar sam očekivao sada nekakve prekrete, ali dobar završni potez protiv glavnog negativca, he.
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:15 nastavak Blade of immortal - kvragu i tih par stranica u boji kada ne možeš uopće pročitati što piše, a kamoli one prekrivene krvlju, idiotarija. Inače, još jedna odlična epizoda, Manji je naletio na vrlo opasnog protivnika (a bilo je vrijeme, he). Samo što sada treba čekati čak 4 mjeseca za novi nastavak... a nikakva nova manga nije najavljena...
Zar nisi reka da si priša na skenove? Zašto onda kupuješ ovu mangu na samrti i još se žališ?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
ma nisam, pročitao sam samo sken 15 nastavka, ma nije to, nego po kojoj se logici tiska tekst tako da bude teško čitljiv...Ghostface wrote:john_constantine wrote:15 nastavak Blade of immortal - kvragu i tih par stranica u boji kada ne možeš uopće pročitati što piše, a kamoli one prekrivene krvlju, idiotarija. Inače, još jedna odlična epizoda, Manji je naletio na vrlo opasnog protivnika (a bilo je vrijeme, he). Samo što sada treba čekati čak 4 mjeseca za novi nastavak... a nikakva nova manga nije najavljena...
Zar nisi reka da si priša na skenove? Zašto onda kupuješ ovu mangu na samrti i još se žališ?
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin