Asfodel wrote:Hahh, dobra ideja u svakom slučajucallac wrote:[Jao, a meni baš kad priča još doprinosi osjećaju da bi mu jezikom začepila usta![]()
![]()
![]()
Izvoli mi otkrit u spoileru jel se on ikad seksao u seriji? Želim znat!
Ja bih da se oni svi seksaju! Teško mi ih je gledat ovakve
SLIKE glumci/glumice...
- callac
Re: SLIKE glumci/glumice...
SpoilerShow
U sve tri sezone NITI JEDAN PUT!!! pa zar to nije sramota?! Zaš se ne sjete i uvedu neki lik (mene npr) da ga obori s nogu
al se poljubio jednom i bolje da nije obzirom o kome se radi
no more spoilers for you!!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
SpoilerShow
Ona susjeda njihova očito nema srca uopće
Dobro..i pusa je korak naprijed. Sad me još više zanima serija
Ugl, hvaala
Dobro..i pusa je korak naprijed. Sad me još više zanima serija
Ugl, hvaala
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Ma koji Sheldon, ovo je pravi seksan (no pun intended):

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- hitman_4
- Wendigo
jebote koje karikature su ovi iz TBBT.. 
- callac
khmkhm, ne diraj mi u Sheldona jer će bitiWendigo wrote:jebote koje karikature su ovi iz TBBT..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
John_Ryder
ja sam isti sheldon,ali samo po građi tijela 
- Wendigo
a-a, vjera mi zabranjuje da gledam još nešto paralelno s lostom.callac wrote:khmkhm, ne diraj mi u Sheldona jer će bitiWendigo wrote:jebote koje karikature su ovi iz TBBT..![]()
al da su ih našli savršene za svoju ulogu, to je ziher! Svaka čast! I počni gledat tu seriju, možeš usporedo sa Lostom jer su kratke epke.
budem pogledao jednog dana kad dođe na red.
- maddjuro
ja sam nešto tipa mješavine sheldona i leonarda. isto sam geek,imam "poveću" kolekciju stripova(ako se 500tinjak stripova time može nazvati) a kao i sheldon, nevolim se previše s ljudima družiti. Imati jedno 8 prijatelja je sasvim dovoljno. naravno upoznat sam s podosta SF serija.Wendigo wrote:a-a, vjera mi zabranjuje da gledam još nešto paralelno s lostom.callac wrote:khmkhm, ne diraj mi u Sheldona jer će bitiWendigo wrote:jebote koje karikature su ovi iz TBBT..![]()
al da su ih našli savršene za svoju ulogu, to je ziher! Svaka čast! I počni gledat tu seriju, možeš usporedo sa Lostom jer su kratke epke.
budem pogledao jednog dana kad dođe na red.
I may be an idiot, but i am no fool.
- Scarface
Ne može.maddjuro wrote:
ja sam nešto tipa mješavine sheldona i leonarda. isto sam geek,imam "poveću" kolekciju stripova(ako se 500tinjak stripova time može nazvati) a kao i sheldon, nevolim se previše s ljudima družiti. Imati jedno 8 prijatelja je sasvim dovoljno. naravno upoznat sam s podosta SF serija.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DrugsBunny
Kriste sa piste! Pa gdje držiš tak šta?Ghostface wrote:Čak ni moja nije poveća s 4000 komada
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- elrania
ovo je još i puno (bar kad po sebi gledammaddjuro wrote:Imati jedno 8 prijatelja je sasvim dovoljno
- maddjuro
naravno to su samo single uvezi, ne brojeći trobroje i 20-o broje.DrugsBunny wrote:Kriste sa piste! Pa gdje držiš tak šta?Ghostface wrote:Čak ni moja nije poveća s 4000 komada
i naravno ne računajući stripove u digitalnome formatu
i naravno nije stvar u kvantiteti nego kvaliteti štiva .
A što se tiče smještaja, nadam se samo da ih ne držiš u nekome vlažnome podrumu u kartonskim kutijama.
JA ih sve zasad držim u sobi, svaki strip individualno zapakiran u comic-guardu
I may be an idiot, but i am no fool.
- Scarface
I meni su svi u sobi na policama, mada mista kritično ponestaje, jer tu se još moraju zgurat i knjige.
Unatoč tome šta san kolekcionar, ne držin stripove u vrećicama, znan da je to za bolju očuvanost i šta već al kako ih stalno prelistavan i čitan mrzin kad ih moran izvlačit bezveze, to mi je ravno akcijskim figuricama koje kolekcionari ne žele vadit iz kutija.
Ima tu svega, od šunda poput Diabolika do mangi i deluxe izdanja, al sve je teže pratit domaće izdavaštvo sa svojom hiperprodukcijom i usporednom financijskom krizom, a o inozemnom da i ne govorin. Evo baš sad gledan nova Fibrina izdanja i slinim nad Tvrđom, baš bi ju moga kupit ako se skupi neka lova ubrzo.
Al isprike, otiđosmo u debeli offtopic.
Unatoč tome šta san kolekcionar, ne držin stripove u vrećicama, znan da je to za bolju očuvanost i šta već al kako ih stalno prelistavan i čitan mrzin kad ih moran izvlačit bezveze, to mi je ravno akcijskim figuricama koje kolekcionari ne žele vadit iz kutija.
Ima tu svega, od šunda poput Diabolika do mangi i deluxe izdanja, al sve je teže pratit domaće izdavaštvo sa svojom hiperprodukcijom i usporednom financijskom krizom, a o inozemnom da i ne govorin. Evo baš sad gledan nova Fibrina izdanja i slinim nad Tvrđom, baš bi ju moga kupit ako se skupi neka lova ubrzo.
Al isprike, otiđosmo u debeli offtopic.
- Scarface
Moran, mala je jednostavno prelipa i preslatka i prezgodna i preprepre...