To je bija radni naziv. Bolji je, al jbg, ipak je marketinški povoljnije imat Dark Knight u nazivu.dragonheart wrote:Ja sam se nada da će naslov filma biti "Caped Crusader"
The Dark Knight Rises (2012)
- Scarface
Re: Dark Knight Sequel (20??)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- dragonheart
Šteta, jbga... Ma sjećam se da je Nolan nakon Beginsa odlučio da ne želi više imati Batman u naslovu,a kad se sjetim kraja The Dark Knight-a,Crusader bi stvarno bio opak naslovScarface wrote:To je bija radni naziv. Bolji je, al jbg, ipak je marketinški povoljnije imat Dark Knight u nazivu.dragonheart wrote:Ja sam se nada da će naslov filma biti "Caped Crusader"
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- Scarface
Definitivno, sićan se da mi je odma bilo žaj kad san pročita da će Caped Crusader bit samo radni naziv. A jbg, tipični holivudski shit move.dragonheart wrote:Šteta, jbga... Ma sjećam se da je Nolan nakon Beginsa odlučio da ne želi više imati Batman u naslovu,a kad se sjetim kraja The Dark Knight-a,Crusader bi stvarno bio opak naslovScarface wrote:To je bija radni naziv. Bolji je, al jbg, ipak je marketinški povoljnije imat Dark Knight u nazivu.dragonheart wrote:Ja sam se nada da će naslov filma biti "Caped Crusader"!!!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Dragonrage
-
filmofil
više mi izgleda ko nekakav elf iz međuzemlja koji se pridružio sauronu 
This is the Zodiac speaking.
- Dragonrage
Ovdje su vukli inspiraciju...

Osobno mi ovo zvuči kao genijalna ideja, volio bih vidjeti takvo nešto na filmu...after all, opravdalo bi naslov Dark Knight

Osobno mi ovo zvuči kao genijalna ideja, volio bih vidjeti takvo nešto na filmu...after all, opravdalo bi naslov Dark Knight
- dragonheart
Dragonrage wrote:Ovdje su vukli inspiraciju...
Imaš u jednoj epizodi crtića tu temu. Batman i Green Arrow se bore za King Arthura
It's not who I am underneath...
- john_constantine
meni je ovo baš jebeno.Dragonrage wrote:What if Batman was a Medieval Knight!!??
Michel puši karu.
- Decadentor
- john_constantine
- sandi
'Dark knight of the round table'...meni zaista nikada nece biti jasni pojedini geek umovi! Isto kao sto sam googlajući naletio na Red Sonju i spidermana u istom jebenom stripu?! Kako? ili jos vece pitanje ZAŠTO?!...Cijela ta 'superhero' scena mi ne ide u glavu...Ne znam jel' na taj način, kroz maštu, autori tih likova liječe neke komplekse ili? To mi pogotovo drži vodu kad sam pokušao odgledati Hulka (btw Hulk mi je totalni rip off Mr.Hydea)...Zapravo jedino što mogu prožvakat je Punisher i ovaj Nolanov batman, jer je nekako uspio izvući likove u neku realnost...i Ovaj Bane me dosta vuče da pogledam film.
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Scarface
Zašto ne? Pa ti miksevi su za dušu fanova, čista uživancija. Dobro, ako ti inače ne paše superherojski štih, onda ti to ne može predstavljat nešto tako dobro ka i nekome ko to inače voli. Superherojština, pogotovo u zadnjih desetak godina, ima nekoliko slojeva, od onog blesavog trash naivnog stripa do ozbiljne psihoanalize tih superheroja. Nađe se tu za svakog ponešto, pa tako imaš i te crossovere i stvari poput Marvel Zombies i Medievel Batman.
- Alastorus
A da ne govorimo o masovnim twistovima, paralelnim svijetovima itd. Meni je trebalo dvije godine da pohvatam samo mali dio, recimo Blackest Night, isuse koja kompleksna priča stoji iza tog dijela.Scarface wrote:Zašto ne? Pa ti miksevi su za dušu fanova, čista uživancija. Dobro, ako ti inače ne paše superherojski štih, onda ti to ne može predstavljat nešto tako dobro ka i nekome ko to inače voli. Superherojština, pogotovo u zadnjih desetak godina, ima nekoliko slojeva, od onog blesavog trash naivnog stripa do ozbiljne psihoanalize tih superheroja. Nađe se tu za svakog ponešto, pa tako imaš i te crossovere i stvari poput Marvel Zombies i Medievel Batman.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Josef K
-
filmofil
još uvijek nisam impresioniran i živcira me baneovo mumljanje kroz tu masku
ali ne sumnjam da će film biti jeben i čini mi se da nam se sprema najmračniji superhero film ikad napravljen
ali ne sumnjam da će film biti jeben i čini mi se da nam se sprema najmračniji superhero film ikad napravljen
This is the Zodiac speaking.