Igre, konzole i slično
- DeadDispatcher90
- bakero
iznova ću ja to sve instalirat, al sićam se da mi je sam taj instalacijski proces odmah bio na tom čudnovatom jeziku! Prijatelj mi je to skida by the way isti vrag svejedno!john_constantine wrote:no, onaj izbornik gdje te pita da li hoćeš directx 9 ili directx 10 verziju... ili stvarno skidaš nekakve loše šrotove ili jednostavno nisi napravio to kako treba. Odmah je gore izbornik, odabereš english i gotovo... A to još nisi napravio s obzirom da ima tih opcija na engleskom, a ostalo na japanskom...
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- john_constantine
a koga ćeš vraga instalirati opet? Instalacija i je na japanskom jeziku... ako ga nemaš instaliranog, onda se niti ne pokazuje japanski, već kvadratići. I nemaš izbor za jezik pri instalaciji. Već si odavno trebao skužiti gdje je taj language...bakero wrote:iznova ću ja to sve instalirat, al sićam se da mi je sam taj instalacijski proces odmah bio na tom čudnovatom jeziku! Prijatelj mi je to skida by the way isti vrag svejedno!john_constantine wrote:no, onaj izbornik gdje te pita da li hoćeš directx 9 ili directx 10 verziju... ili stvarno skidaš nekakve loše šrotove ili jednostavno nisi napravio to kako treba. Odmah je gore izbornik, odabereš english i gotovo... A to još nisi napravio s obzirom da ima tih opcija na engleskom, a ostalo na japanskom...
a probaj onda ovo...
Za sve one koji imaju problema sa time da im se igra instalira na japanskom.
Pre rezanja igre otvorite fajl setup.ini i nadjite sledece stavke
[0x0409]
TITLE=Choose Setup Language
DESCRIPTION=Select the language for this installation from the choices below.
OK=OK
Cancel=Cancel
0x0409=English (United States)
0x0411=Japanese
0x0401=Arabic (Saudi Arabia)
0x042d=Basque
0x0402=Bulgarian
0x0403=Catalan
0x0804=Chinese (PRC)
0x0404=Chinese (Taiwan)
0x041a=Croatian
0x0405=Czech
0x0406=Danish
0x0413=Dutch (Netherlands)
0x040b=Finnish
0x0c0c=French (Canada)
0x040c=French (France)
0x0407=German (Germany)
0x0408=Greek
0x040d=Hebrew
0x040e=Hungarian
0x0421=Indonesian
0x0410=Italian (Italy)
0x0412=Korean
0x0414=Norwegian (Bokmal)
0x0415=Polish
0x0416=Portuguese (Brazil)
0x0816=Portuguese (Portugal)
0x0418=Romanian
0x0419=Russian
0x0c1a=Serbian (Cyrillic)
0x041b=Slovak
0x0424=Slovenian
0x040a=Spanish (Traditional Sort)
0x041d=Swedish
0x041e=Thai
0x041f=Turkish
[Languages]
count=9
default=411
Ovde pod Languages zamenite default sa 411 na 409 ako zelite engleski (ili bilo koji drugi broj sa liste ako zelite neki drugi jezik, npr. 401 ako zelite arapski).
Ako imate igru kao image na hardu, onda uz pomoc nekog programa, npr. PowerISO editujte .iso fajl.
Michel puši karu.
- john_constantine
- Scarface
john_constantine wrote:jep, treba ti instalacijski cd od windowsa da bi instalirao taj japanski/korejski/kineski jezik inače ga ne prepoznaje...bakero wrote:a da sve je na tim kvadratićima mamicu im![]()
tnx
Ja san sve instalira na engleskom i nije bilo problema, koji vrag ste vi to skidali, bit će onu sjebanu reloaded verziju- pa čitate li vi prije skidanja torrenta komentare?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
lol, ma ja sam skinuo dobru verziju, sve mi odlično radi, a to što je setup instalacije na japanskom, meni ne smeta. Za komentare čitam, ali vidio sam da piše reloaded, a kod njih je uvijek bilo sigurno...Ghostface wrote:john_constantine wrote:jep, treba ti instalacijski cd od windowsa da bi instalirao taj japanski/korejski/kineski jezik inače ga ne prepoznaje...bakero wrote:a da sve je na tim kvadratićima mamicu im![]()
tnx
Ja san sve instalira na engleskom i nije bilo problema, koji vrag ste vi to skidali, bit će onu sjebanu reloaded verziju- pa čitate li vi prije skidanja torrenta komentare?
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:lol, ma ja sam skinuo dobru verziju, sve mi odlično radi, a to što je setup instalacije na japanskom, meni ne smeta. Za komentare čitam, ali vidio sam da piše reloaded, a kod njih je uvijek bilo sigurno...Ghostface wrote:john_constantine wrote: jep, treba ti instalacijski cd od windowsa da bi instalirao taj japanski/korejski/kineski jezik inače ga ne prepoznaje...
Imaš dvi reloaded verzije, jedna je na japanskom, druga ne, to san skužija po komentarima.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
ma ionako ništa ne igram na kompu, batmana sam završio, a nemam volje za chalenge i zagonetke... Fear 2 sam izbrisao jer mi je dosadio. Wolverine nisam dovršio iako imam još samo jedan level, borba protiv deadpoola me zamorila... A resident evil 5 me više ne interesira. Pa igram burnout 3: takedown, prezabavno i zarazno. Ne odustajem od igre dok ne osvojim sve zlatne medalje.
Crash je najjači, a od vožnji road rage...
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90