Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Tattoo & Piercing

Post by john_constantine » 03 Feb 2011, 21:58

SpoilerShow
Image
:prayer: :prayer:
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 03 Feb 2011, 21:59

@callac: ja sam još i tvoje odgađanje komentara protumačila ko da se suzdržavaš od masovne kritike, jer znam kakvo ti je mišljenje o tome, ali drago mi je vidjeti da sam ipak dobila plusić :P :D

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Feb 2011, 22:00

callac wrote:
Scarface wrote:Užas...
:lol:
a mislim, da se ghost ne osjeća ugroženim, globalno su mi te stvari također užasne u smislu da ih ja nikad ne bih stavila na sebe, ali cijenim tvoju požrtvovanost, tvoj stil, i zbilja je dobro odrađen posao koji na lijepoj i zgodnoj curi izgleda odlično nevezano za moj, njegov ili tuđi ukus i mišljenje o tome... :partyman:
da.... Mnogima će to djelovati užasno. Ali meni je to baš, iskreno, prekrasno... Lijepe boje trake, ta dominacija crvenih i crnih traka. Baš kao neka umjetnost, koju možda jedino kvare te crvene mrlje na čistoj divnoj koži. A i ova ženska koja joj radi to na leđima mi je isto impresivna. :rock:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 03 Feb 2011, 22:01

elrania wrote:
Scarface wrote:Užas...
oh, pa konačno da se netko i ovako usudio komentirati!
Nemoj se ljutit, znaš da su mi općenito užasne ovakve stvari, jbg...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 03 Feb 2011, 22:03

da, to s mrljama je bed, a kasnije da smo slikali bi imali velike linije krvi na lijevoj strani pa opet ne bi bilo neš krasno :lol:
možda sljedeći put bude bolje.

irena nije tak jako zadovoljna, no s obzirom da joj je ovo prvi ovakav rad ikada, da ga je radila u nikakvim uvjetima - slabo svjetlo, puno ljudi, bliceva itd. - odlično je!

@scarface: pa kakva ljutnja? znam već dobro što misliš o ovome i bilo mi je zapravo neobično kako tek sada kritiziraš. uostalom, nije mi ovo stvar za koju očekujem ovacije od svih prisutnih i normalno je da je nekome il gadno il ružno il što već.

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Feb 2011, 22:06

ma ja sam ionako nastran... :facepalm: :zubifale:
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 03 Feb 2011, 22:58

Prejebeno je ispalo :supz: :supz: :heart: :heart:
Image

boyko

Post by boyko » 03 Feb 2011, 23:11

Elr, svaka čast :prayer: :rock:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

metallicat

Post by metallicat » 04 Feb 2011, 00:49

Jane Doe wrote:
metallicat wrote:14.02, 15h :mrgreen: :mrgreen:

uletim ja u salon, pitam lika sve to, veličina, i pitam koliko bi me došlo. kad je rekao ja ostala zapanjena, a on meni šta je puno? :lol: :lol: doć će me 600, 700 kn + što su mi tu od svih viđenih slika najjebenije :partyman: nadam se da će sve dobro ispast, nekako mi se teško bilo odlučit kod koga..al dobro :D
wow, super. neznam jel mi kaj promaklo, ali kod koga na kraju radiš ?? kod onih što si link stavila ??
pa to je sad blizu :mrgreen: jooooj, pa svi se tetoviraju, ja moram čekat do kraja ljeta :x :P i ti i moj frend Miska i @elrania... baš sam hepi zbog vas i jedva čekam skice... a onda moram smislit nešto prejebeno jer sam konačno našla mjesto za nešto što pokušavam smjestit još od pretprošlog ljeta i nikako da dođe na red, a ovaj puta još neznam točno ko će mi to radit :lol: (to će je neš novo za mene :zubifale: )
da, onaj zadnji link, ''think ink''. ali naravno da postoji ali. rekao mi tip kad sam se naručila da donesem sutra tj danas kaparu, inače me briše s liste. kako sam danas radila 13sati, nisam imala kad i dala ja damiru da mi odnese pare. išao je 4x puta između 17,30-19,30 i niti jednom ih nije bilo. i sad očito mi datum propada zbog njihove krivice. koja neodgovornost, ili je to samo moja ''sreća''.
elr, fora je slika na kojoj je sve gotovo, zanimljvo :D
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 04 Feb 2011, 07:46

@elri, meni je sve zakon; od kose do šminke, perija, korzeta,
SpoilerShow
čepova za kadu i sudoper :zubifale:
i što je najbitnije vidim da ti je bilo super iskustvo, što mi je jako drago :D

@cat, pa nazovi ih danas, a ak budu kenjali, odi nekom drugom. najbitnije je da se ti sa njima osjećaš ugodno i imaš povjerenja.... bez toga niš....
tako da, ak te zbog svoje greške obriše s liste, goni to i nađi drugog
Image

elrania

Post by elrania » 04 Feb 2011, 12:21

hvala svima na komplimentima :D

@jane - trebala bih profurati i te čepove ko novi burleskno-socijalni stil :lol:

ot: mislila sam da ću si uzeti neku malo dužu pauzu od pirsanja nakon ovoga, al ne da vrag mira. jedva čekam da se nešto ubode u 3. mj, samo nikako odlučiti se što prvo. :D

Jane Doe

Post by Jane Doe » 04 Feb 2011, 12:50

da, treba probat, nikad se nezna... :zubifale:
pa za nastup umjesto lepeza poklopci od kante za smeće :zubifale: (već imam scenu iz policijske akademije u glavi :zubifale: )
al, ono, jel ti vidiš s kim ja živim :facepalm: :zubifale: takav mi je i brat postao... jadna ona njegova cura, kad skuži u kaj se uvalila, teleportirat će se u drugu galaksiju
Image

elrania

Post by elrania » 04 Feb 2011, 12:53

ma bude se navikla. ak ne, šic :lol:

kante za smeće, kažeš. a ne bi ni tave bile loše. kasnije mogu na neku tehnološka evolucija foru pa furat matičnu ko korzet i tak.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 04 Feb 2011, 12:56

elrania wrote:ma bude se navikla. ak ne, šic :lol:

kante za smeće, kažeš. a ne bi ni tave bile loše. kasnije mogu na neku tehnološka evolucija foru pa furat matičnu ko korzet i tak.
ma toooo :zubifale: :prayer:
i to one za palačinke, velike su, a lagane i lako je za baratat s njima
Image

metallicat

Post by metallicat » 04 Feb 2011, 14:21

došla danas opet kod tipa, i zatvoreno :roll: rekla si ako ga danas ne nađem tamo odustajem. i eto, našao se neki tip ispred koji ga je taman zvao i rekao da će sad. pa pričekala, stvorilo se još par ljudi tamo, dala pare i bok. pogriješila sam datum, 15.02 je :lol:
Image

Post Reply