Igre, konzole i slično
- DeadDispatcher90
- Scarface
- john_constantine
- Scarface
john_constantine wrote:ma biti će samo loša grafika kao u slučaju force unleashed...Ghostface wrote:Ja to nabavljan na ps3, ps2 verzija će vjerojatno bit sranje ka i Web of shadows.
Force Unleashed je ima malo više od loše grafike, nedostatak nekih bossova, ograničeniji roaming, prilično osjetne razlike.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
da? Ma mislio sam da je riječ o istoj igri, samo loša grafika... ma morala bi onda biti pc verzija, znam da je bila najavljena, ma raspitati ću se.Ghostface wrote:john_constantine wrote:ma biti će samo loša grafika kao u slučaju force unleashed...Ghostface wrote:Ja to nabavljan na ps3, ps2 verzija će vjerojatno bit sranje ka i Web of shadows.
Force Unleashed je ima malo više od loše grafike, nedostatak nekih bossova, ograničeniji roaming, prilično osjetne razlike.
Michel puši karu.
- bakero
premoćan nastavak... premoćni likovi nego reci mi molim te zapeo sam na misiji... Chapter 12: undersea Submarine bay...maddjuro wrote:prjeđoh No one lives 4 ever drugi dio, dobar sequel, i dalje ima dosta humora, onaj francuski ubojica je hilarious, a i kako su ljepo somislili onog stereotipnog američkog generala, je odlično
sve poubijam, one robote smaknem i ostane mi nedovršeni zadatci :
- Find out where Armstrong is being held
- Obtain a copy of H.A.R.M.'s new mission statement
- Obtain the Supercomputer User Manual v1.0 from the Supercomputer
Services department
-Locate Requisition Form 207-B
i nikako ne znam šta dalje... čita sam u walkthrough na internetu i dalje mi ništa nije jasno....
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- Scarface
john_constantine wrote:da? Ma mislio sam da je riječ o istoj igri, samo loša grafika... ma morala bi onda biti pc verzija, znam da je bila najavljena, ma raspitati ću se.Ghostface wrote:john_constantine wrote: ma biti će samo loša grafika kao u slučaju force unleashed...
PC verzija će bit uključena u Ultimate Sith Edition koji izlazi ovu jesen. I nju ću nabavit, jer je ps2 verzija katastrofalno loša i lagana. Za ps3 neću nabvljat kad ću uzet taj edition za pc.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
jep, ali me zanima kako će izvesti one poteze u stilu god of war na tipkovnici protiv bossova...Ghostface wrote:john_constantine wrote:da? Ma mislio sam da je riječ o istoj igri, samo loša grafika... ma morala bi onda biti pc verzija, znam da je bila najavljena, ma raspitati ću se.Ghostface wrote:
PC verzija će bit uključena u Ultimate Sith Edition koji izlazi ovu jesen. I nju ću nabavit, jer je ps2 verzija katastrofalno loša i lagana. Za ps3 neću nabvljat kad ću uzet taj edition za pc.
Michel puši karu.
- Scarface
maddjuro wrote:bas kreće s jednom "visual novel" igricom fate stay night, vidim da je hvaljena, anime mi je dobar, ako je netko igrao neka napise dojam
Ja san igra par hentai visual novela (iliti dating sims) i baš je ok gameplay, moga bi uskoro zaigrat tu fate stay night i još neke.
- maddjuro
ja sm malo ovo poceo igrati, ali neda mi se citati toliko , volim citati knjige, ali nevolim citati s ekrana, a sto se tice gameplaya, nie da ga ima, samo tu i tamo kliknete misem da odberete neki put ili tako nestoGhostface wrote:maddjuro wrote:bas kreće s jednom "visual novel" igricom fate stay night, vidim da je hvaljena, anime mi je dobar, ako je netko igrao neka napise dojam
Ja san igra par hentai visual novela (iliti dating sims) i baš je ok gameplay, moga bi uskoro zaigrat tu fate stay night i još neke.
I may be an idiot, but i am no fool.
- Scarface
maddjuro wrote:ja sm malo ovo poceo igrati, ali neda mi se citati toliko , volim citati knjige, ali nevolim citati s ekrana, a sto se tice gameplaya, nie da ga ima, samo tu i tamo kliknete misem da odberete neki put ili tako nestoGhostface wrote:maddjuro wrote:bas kreće s jednom "visual novel" igricom fate stay night, vidim da je hvaljena, anime mi je dobar, ako je netko igrao neka napise dojam
Pa to mi je baš ok, uneseš se u radnju (mada je kod ovih hentai nije baš bilo)
- maddjuro
znam, ima samo puno slikica, ali imam hrpu knjiga koje planiram procitati, a s ekrana ako ba nemoram nevolim citatiGhostface wrote:maddjuro wrote:ja sm malo ovo poceo igrati, ali neda mi se citati toliko , volim citati knjige, ali nevolim citati s ekrana, a sto se tice gameplaya, nie da ga ima, samo tu i tamo kliknete misem da odberete neki put ili tako nestoGhostface wrote:
Pa to mi je baš ok, uneseš se u radnju (mada je kod ovih hentai nije baš bilo)
I may be an idiot, but i am no fool.