Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
bakero

Post by bakero » 17 Sep 2009, 21:51

DeadDispatcher90 wrote:Kaj nije Stranglehold?
kako god se zvao djeluje izvanredno!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Scarface

Post by Scarface » 17 Sep 2009, 22:10

Stranglhold je odličan. Inače, baš san priša Damnation, koji je pobra dosta loše ocjene, al meni je skroz ok, mada je grafika stvarno loša za današnje standarde.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

bakero

Post by bakero » 17 Sep 2009, 22:53

Ghostface wrote:Stranglhold je odličan. Inače, baš san priša Damnation, koji je pobra dosta loše ocjene, al meni je skroz ok, mada je grafika stvarno loša za današnje standarde.
a e baš sam čuo da je taj damnation očajan, gamespot mu je dao vrlo nisku ocjenu iako to ništa ne znači
R.I.P.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 17 Sep 2009, 23:12

Ali Damnation se čini stvarno loš... Mislim ima sekvenca gdje se vozi nekim autom kroz neki kanjon, ali ne kontrolira se ni gas ni smjer... Samo zabacivanje u ljevo i u desno. Nema ni jednog neprijatelja koji bi ometao vožnju. Dakle komotno se može pustiti da igra vozi sama...
Revenge solves everything

Scarface

Post by Scarface » 17 Sep 2009, 23:16

Lošija je od ostalih, dakako, al baš mi je zato bilo gušt probat je i uvjerit se da li je baš toliko loša, i ispala je ok.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 17 Sep 2009, 23:50

Meni je Jericho jako dobar, a pobrao je prosječne ocjene... Je li tko od vas to probao... BTW... To je od Clivea Barkera..

Scarface

Post by Scarface » 18 Sep 2009, 00:54

Odigrano je to odavno.

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Sep 2009, 02:59

DeadDispatcher90 wrote:Meni je Jericho jako dobar, a pobrao je prosječne ocjene... Je li tko od vas to probao... BTW... To je od Clivea Barkera..
komp mi je preslab :-(
I may be an idiot, but i am no fool.

bakero

Post by bakero » 18 Sep 2009, 11:35

DeadDispatcher90 wrote:Meni je Jericho jako dobar, a pobrao je prosječne ocjene... Je li tko od vas to probao... BTW... To je od Clivea Barkera..
jedino Barkerovo da sam igra i oduševljen bio i osta pričom i svime je Undying a Jericho nisam probao još, eo upravo sam skinuo Prey, ima li ko kakva iskustva s tom igrom?
R.I.P.

boyko

Post by boyko » 18 Sep 2009, 11:51

bakero wrote:
jedino Barkerovo da sam igra i oduševljen bio i osta pričom i svime je Undying a Jericho nisam probao još, eo upravo sam skinuo Prey, ima li ko kakva iskustva s tom igrom?
ja sam bil super zadovoljan,dost dobra igra
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 18 Sep 2009, 13:09

S obzirom na to koliko su je pompozno najavljivali, ja sam bio jako razočaran... Najobičniji shooter...

bakero

Post by bakero » 18 Sep 2009, 13:38

boyko wrote:
bakero wrote:
ja sam bil super zadovoljan,dost dobra igra
ajd valjda će se i meni svidit još je nisam ima vrimena instalirat,javim dojmove a do tad se bacam na Jericho skidanje! :)
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Sep 2009, 16:58

bakero wrote:
dobra igra s sjajnom grafikom, bossovima i novim načinima igranja, makar nisam došao do kraja, negdje sam zapeo i zaboravio na igru...
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 18 Sep 2009, 17:29

Eo proba 'Prey' ... priča vrlo vrlo zanimljiva, zasad ima par dobrih situacija u igri, oružja su (bar ova na početku) zabavna, neprijatelji ništa posebno, zasad ok igra vidjet ćemo dalje, a veliki + ide uvodu igre gdje u kafiću možete pustit na jukeboxu da svira Blue oyster cult (Don't fear the ripper) i Judas Priest (You got another thing comin') premoćno.... heh uglavnom skidanje ove igre je bio veoma dobar potez!
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Sep 2009, 19:57

izašao marvel ultimate alliance 2. Puno bolja igra od onog x - men 2, ali sam očekivao nešto bolje, s obzirom na prošle slike, gdje je sve izgledalo kao 3D tučnjava s drugim likovima. A na kraju ispadne ista igra kao i prošli nastavak, samo s novim likovima kao venom, green goblin i boljom grafikom... Naravno, nema za pc. Probati ću ga onda na ps2.
Michel puši karu.

Post Reply